Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi, właśnie dlatego nie mogłam się doczekać i dzwoniłam gdzie się dało, by dzisiaj wszystko wiedzieć
Madziutek fajne ciuszki.
Musze przyznać że to najlepiej wydane 250zł.Teraz muszę przebrać wszystkie ciuszki i zobaczyć co brakuje. To co mam, to po synku mojego A.
Teściowa naprawdę skakała i piszczałą z radości na środku centrum handlowego. Natomiast teść ... ręce skrzyżował na piersi i z poważną miną ..."mhm". Aż śmiać mi się z niego chciało z tej jego powagi i miny obrażonego. Dziwny człowiek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewka - lepiej iść później niż za wcześnie na to połówkowe, to więcej widać, ja zmieniłam swój termin z ?nastego na 22tc
kasha - super, że córcia, twój A pewnie będzie nie dowierzała co do teścia to nie wiem, chyba nie chciał być dziadkiem a nie mężem babki:) ale fajnie, że macie kontakt dobry i interesują się ciążą i tobą
Lubię oglądać zdjęcia waszych brzuszków -
nick nieaktualny
-
Witam. Właśnie jem pyszną pomidorówkę i czytam wasze wpisy. Duuuużo tego, ale miło was czytać.
a to my w nowym, już 20 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:27
gosiaczek31, SunSun, Scarlett2014, Sarah88, kasss, bella82, Anastacia33, justwol, Niunia86, Dorka1979, jostek81, MamaAdasia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasha gratulacje, slicznotka mala:-) madziutek- ciuszki super az milo sie patrzy:-) na takie cudenka. Ewka idz rozmawiaj z szefowa, nic nie tracisz a mozesz tylko zyskac. Warto zawalczyc. Trzeba tylko psychicznie i argumentowo sie przygotowac:-) ale naprawde duzo mozna zalatwic tak rozmawiajac na spokojnie.
-
witam
ale macie śliczne brzuszki,ja jak na 5 ciążę to mam dość mały w porównaniu z poprzednimi ciążami. Jeżeli chodzi o szpital to jak mieszkałam w Polsce to jak rodziłam moje 3 pierwsze córki to nie miałam wyboru bo w mieście był tylko jeden i powiem szczerze że nie byłam zadowolona,nawet mąż nie mógł czekać na korytarzu,a pierwszy mój poród to była masakra jeżeli chodzi o podejście do mnie nawet nie chciał mi nikt pokazać jak wziąć córeczkę na ręce ale to dlatego że byłam bardzo młoda. Teraz będę rodzić drugi raz w Uk w szpitalu w którym były kręcone kilka sezonów "porodówki" i naprawdę po pierwszym porodzie byłam mega zadowolona z opieki -
Właśnie skińczyłam przeglądać szafę. Okazuje się że dla córeczki z ciuszków mam praktycznie wszystko, po za kombinezonikiem i paputkami. Aż do wzrostu 82 cm. Jak miło
Pozostaje kupić tylki pieluszki tetrowe, grzechotki, łóżeczko, smoczki i to wszystko
gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość