Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ejjj ale Wy jesteście sucharki...
piękne brzuszki...
ja skończyłam rozdział pracy i w nagrodę zjadłam pół bułki z nutellą
a co do szkoły rodzenia to ja nawet nie pomyślałam żeby iść..muszę o tym poczytaćStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Mmarina to faktycznie nie ciekawie Niunia ja pisałam o dziewczynach ale ja też nie mam takiej figury ważę trochę więcej a wysoką nie jestem ale nie mam zamiaru się tym teraz przejmować
2 tyś to rzeczywiście dużo
Justyska ty wstawialas link leginsow te jedne wtedy zamówiłam i jestem zadowolona możesz wstawić jeszcze ten drugi link?[/url]
-
I po połówkowym. Córcia 100%. Niestety na 20 tc za mała (o tydzień). Waży 251 gram. Termin przesunięty na 06.03.15. To zdjęcie jest najwyraźniejsze, bo z zaskoczenia. Potem chowała się ile mogła.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/784bb814e39a.jpgSunSun, kaczamila, Rubi, bella82, kasss, Mmarina, madziutek 23, Justyska89, Anastacia33, Sarah88, Pocahontas, Scarlett2014, Emartea, gosiaczek31, Emily83, jasmin, Niunia86, Madzik82, Dorka1979, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasha śliczna córeczka gratuluję i cieszę się że wszystko w porządku
ja na moje połówkowe czekam do 6 listopada to będzie 24 tydz chyba ba nie za puzno?
mammarina zapytam na pewno o to moją szefową ale to jest straszna jędza niestety
madziutek super ciuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 18:29