Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja usg mam dopiero za miesiąc wiec musze do tego czasu uzbroić sie w cierpliwość. Czytałam troszke ze piszecie o kremach na roztepy. Powiem wam ze lekarz mi powiedzial ze od tego czy kobieta będzie miała roztepy czy nie to zalezy od elastyczności jej skory kremy oczywiscie mogą pomoc ale nie zawsze zapobiegną. Ja w pierwszej ciąży nie stosowalam żadnych kremów i nie mam ani jednego roztępu. Jednak biorąc pod uwagę swój wiek i ze moja skora nie jest taka jak dawniej zaczelam smarować sie kremem ziaji zobaczymy czy to cos da. Suwaczek pokazuje 17 t jednak jestem w 18 t i nic nie przytulam a dzidzia jest spora. Mam tylko mała kuleczke patrząc na brzuch. A wy ile przytylyscie na tym etapie? Bo troche sie martwię czy to normalne
-
Justyska89 wrote:Witamy cie wśród nas
mam nadzieje ze będziesz się z nami dobrze czuła
. Ja poznałam płeć dzisiaj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anet525 wrote:Witam dziewczyny. Chciałabym dołączyć do was. Termin mam na 22 marca. To moja trzecia ciaza jednak druga ktora dojdzie do rozwiązania. Chciałam was zapytać w ktorym tygodniu poznalyscie plec dzidziusia jesli juz znacie
Ja poznałam płeć w 16 tygodniu, przytyłam 2 kg od początku ciąży. WitamyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 23:08
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:Witam dziewczyny. Chciałabym dołączyć do was. Termin mam na 22 marca. To moja trzecia ciaza jednak druga ktora dojdzie do rozwiązania. Chciałam was zapytać w ktorym tygodniu poznalyscie plec dzidziusia jesli juz znacie
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:Ja usg mam dopiero za miesiąc wiec musze do tego czasu uzbroić sie w cierpliwość. Czytałam troszke ze piszecie o kremach na roztepy. Powiem wam ze lekarz mi powiedzial ze od tego czy kobieta będzie miała roztepy czy nie to zalezy od elastyczności jej skory kremy oczywiscie mogą pomoc ale nie zawsze zapobiegną. Ja w pierwszej ciąży nie stosowalam żadnych kremów i nie mam ani jednego roztępu. Jednak biorąc pod uwagę swój wiek i ze moja skora nie jest taka jak dawniej zaczelam smarować sie kremem ziaji zobaczymy czy to cos da. Suwaczek pokazuje 17 t jednak jestem w 18 t i nic nie przytulam a dzidzia jest spora. Mam tylko mała kuleczke patrząc na brzuch. A wy ile przytylyscie na tym etapie? Bo troche sie martwię czy to normalne
-
Ja poznałam płeć w 13 tc i teraz w 19 potwierdzili.Dziewczynka.A przytylam 3,5kg.Anet525 badalas tsh? Troszkę to dziwne ,ze nie przytylas.Nasza kolezanka z forum tez tak miała,poszła do lekarza bo ja to niepokoiło.I wyszło właśnie tsh.A może po prostu tak masz:-)
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Witaj Anet - ja poznałam płeć bardzo szybko bo około 12stego tygodnia. Synekpotem raczej się to potwierdziło na badaniach prenatalnych i na jednej z ostatnich wizyt ale na 100% pewności liczę po połówkowym, które mam w poniedziałek.
Bella u mnie chyba ok po odstawieniu duphastonu - w poniedziałek miałam wrażenie, że czuje się dziwnie, ale to chyba były moje schizy po tym jak zobaczyłam krew na papierze toaletowym (okazało się, że to krew po depilacji ale wystarczyło żebym lekko zeschizowała). Nadal czasami mam wrażenie, że brzuch robi mi się twardszy ale ratuje się magnezem (3/4 tabletki dziennie), zresztą przy duphastonie też miałam takie uczucie więc to raczej nie od tego. Na wszelki wypadek mam jeszcze 3 tabletki w zapasie.
Bella a Ty bierzesz nospe? bo mi lekarz powiedział, że na ból brzucha mogę brać jeszcze to, ale zdarzyło mi się to może raz.
-
SunSun wrote:Ja poznałam płeć w 13 tc i teraz w 19 potwierdzili.Dziewczynka.A przytylam 3,5kg.Anet525 badalas tsh? Troszkę to dziwne ,ze nie przytylas.Nasza kolezanka z forum tez tak miała,poszła do lekarza bo ja to niepokoiło.I wyszło właśnie tsh.A może po prostu tak masz:-)
Bardzo dziekuje za cieple przyjęcie mnie. Chciałabym tez znac juz Plec heheSunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość