Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa teraz tez kupiłam balsam z palmersa ostatnio mąż mi kupił jakiś balsam mamamil zuzylam cały ale strasznie tłusty był jak wieczorem się smarowałam to pizame do brzucha przyklejalam heh rano budziłam się z dalej tłustym brzuchem ale jakoś zmeczylam go do końca
a ten palmers ślicznie pachnie
-
Hej Kobitki, długo mnie nie było, sporo ładnych brzuszków i udanych wizyt. Gratuluję!
Magda jestem z Tobą myślami w tych trudnych chwilach.
U mnie weekend weselnie. Cała sobota zajęta, świadkowałam więc tym bardziej więcej pracy było, niedziela poprawiny. Bardzo fajnie było, nawet potańczyłam troszkę. Ale długie stanie odbiło się trochę na moich nogach ;/ zauważyłam, że żylak mi wyszedł. Chodzę teraz cały czas w rajstopach uciskowych, ech.
Przyszły legginsy w zeszłym tygodniu. Bardzo fajne są. Choć przy wzroście 164 cm, który mam troszkę za długie, ale to legginsy po ziemi szurać ich nie będę
Byłam w poniedziałek w szpitalu, wg wskazania lekarza, żeby sprawdzić czy szyjka się nie skraca. Na szczęście jest ok. Przy okazji zrobił lekarz usg. Dzidzia ma już 210 g
Właśnie puszczam maluszkowi muzyczkę przez słuchawki. Reagujejakbyście chciały poniżej kilka polecanych utworów. Nie wiem czy faktycznie coś w tym jest, że maluszki potem łatwiej się koncentrują itp, ale na pewno jest to urozmaicenie im czasu w brzuszku.
Polecane utwory Mozarta: Symfonia nr 25 G-moll (KV 183), Andante Sostenuto z sonaty C-dur na skrzypce i fortepian (KV 296), Taniec niemiecki nr 2 (KV 605), Adagio z Divertimento B-dur (KV 287).
Pozdrawiam i trzymam kciuki za naszych w meczykuSunSun, gosiaczek31, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Gosiaczek ja bede robic obciazenie glukoza dopiero w 22 tygodniu .u mnie też trzeba siedziec i grzecznie czekać
Ja dopiero dostalam skierowanie do lab. Tak wiec wynik bedzie dopiero na nastepnej wizycie za miesiac. Czyli mam czas zeby zrobic:-) pewnie zrobie pod koniec miesiaca to bedzie tez jakos 21 tydzien. -
bella82 wrote:hmmm mi dzis ginka powiedziala, ze tej krzywej cukrowej nie powinno sie robic wczesniej niz w 24tc... wiec mi na razie skierowania nie dala, widze sie z nia 04.11 i wtedy mi da
-
nick nieaktualnyA ja bylam troche zdziwiona ze juz mi dala i nawet upewnilam pytajac czy to na najblizsza wizyte a to bedzie 23 tc. Ale z lekarzem nie bede dyskutowac:-) skoro dala to zrobie i tyle. W sumie wydaje mi sie ze jak ma wyjsc za wysoko to wyjdzie czy bedzie 21,22 czy 25 tc. Poprzednio nie pamietan kiedy dokladnie mialam ale tez chyba jakos kolo 20 tc. Bo pamietam ze jeszcze mnie mdlosci trzymaly:-) i za pierwszym podejsciem glukoza sie nie przyjela i wisialam nad umywalka w przychodni:-)
-
nick nieaktualnyJa nie myślę jeszcze o tej glukozie. Mojego kuzyna żonie wyszła cukrzyca i ma dietę i insulinę. Tym razem lekarz nie dał mi żadnych wyników do zrobienia dziwne ale oki
Opowiem wam coś dzisiaj miałam taką zachcianke ze szok bo wsiadłam do busa po lekarzu i obok siadł taki chłopak może 1 technikum z pizza tak pachniało ze masakra siedziałam cala drogę jak na szpilkach juz miałam mu mówić żeby dał kawałek bo jak nie to nasle na niego myszy heh. Ale jakimś cudem udało mi się dojechać do domu a zasliniona do pasa chyba byłama przyjechałam do domu to odechciało mi się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:19
Emartea, gosiaczek31, SunSun, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Chciałabym dołączyć do was. Termin mam na 22 marca. To moja trzecia ciaza jednak druga ktora dojdzie do rozwiązania. Chciałam was zapytać w ktorym tygodniu poznalyscie plec dzidziusia jesli juz znacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:31
madziutek 23, Emily83, slodka100 lubią tę wiadomość
-
anet525 wrote:Witam dziewczyny. Chciałabym dołączyć do was. Termin mam na 22 marca. To moja trzecia ciaza jednak druga ktora dojdzie do rozwiązania. Chciałam was zapytać w ktorym tygodniu poznalyscie plec dzidziusia jesli juz znacie
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:Witam dziewczyny. Chciałabym dołączyć do was. Termin mam na 22 marca. To moja trzecia ciaza jednak druga ktora dojdzie do rozwiązania. Chciałam was zapytać w ktorym tygodniu poznalyscie plec dzidziusia jesli juz znacie
Witamy cie wśród nasmam nadzieje ze będziesz się z nami dobrze czuła
. Ja poznałam płeć dzisiaj