Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, witam Anet
Anastacia zdrowka kurujcie sie czym sie da:-) u mnie dzis sloneczko, zaraz jade z Mloda do fryzjera ogarnac jej poczochranca:-) przy okazji musze wstapic do apteki po jakies wspomagacze dla siebie musze poprawic ta morfologie. Jakie tabsy z zelazem polecicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:47
-
nick nieaktualny
-
Właśnie zapisałam się do szkoły rodzenia. Zaczynam kurs za tydzień. Ciekawe jak to będzie. Mój A. pytał się po co mi to, kobiety set lat temu rodziły bez takiej szkoły. Ech ...
A dziś wizyta u pani doktor. Mam nadzieję że obejdzie się bez antybiotyku.
Znów za oknem szaro, buro i ponuro. A już myślałam że słoneczko, które mnie obudziło zostanie -
Oki dzieki.
Scarlet ja wlasnie muszę troche przystopować z ta nadwrażliwością bo i tak robię wszystko co mogę ale co ma być to będzie. Uspokoję sie dopiero wtedy gdy będę trzymała maleństwo w ramionach.
A slyszalyscie ze trzeba miec swoja koszule do porodu? Bo jak rodzilam 8 lat temu to dawali jednorazowe koszule a tu podobno trzeba miec teraz swoja. Bezsensu bo ona potem i tak nadaje się tylko do wyrzucenia -
Hej dziewczyny, ja jak zwykle tydzień się nie odzywałam przez uczelnie, dowalili nam taki plan że spędzam tam czas od rana do wieczora, jeden wykład w ogole miałam do 20:40 co już jest całkowitym przegięciem
Ale podglądam Was codziennie.
Witam się w rozpoczętym 20tygoniu!! z tej okazji wczoraj Dzidzia pięknie dała o sobie znać, serią takich miłych lekkich kopniaczków, ale nie da się tego pomylić z niczym innymDzisiaj z rana po nutelli też czułam
jestem zakochana
20.10 mam wizytę, mam nadzieje że w końcu dowiem się płci bo już wariuje
A Wy dziewczyny jak się czujecie?
Pozdrawiam!!! :***
bella82, kasss, Sarah88, SunSun, gosiaczek31, Emily83, Dorka1979, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDlatego drogie Panie ja zabrałam w niedzielę mojego męża do naszych przyjaciół, którzy są rodzicami 3miesięcznej córeczki i jego najbliższy przyjaciel wytłumaczył mu że warto chodzić do szkoły rodzenia
teraz to chyba ja mam większe wątpliwości niż on
hmmm coraz bardziej kuszą mnie te legginsy w pepitkęmoże też zamówię tylko boje się, że kupię a potem nie będę w nich chodzić.
-
Witam Was i witam nową przyszłą mamusie
u mnie świeci słonko i idę w końcu na tego lumpa obejrzeć kurtki...wczoraj była dostawa więc może coś się trafi
Bella ale te legginsy są takie całe śliskie chyba tak?? bo chodzi mi czy za miesiąc dupa mi w nich nie zmarznie
ja dziś zaczynam 19 tydzień a już za 5 dni.....badankoStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Juusti69 wrote:Hej dziewczyny, ja jak zwykle tydzień się nie odzywałam przez uczelnie, dowalili nam taki plan że spędzam tam czas od rana do wieczora, jeden wykład w ogole miałam do 20:40 co już jest całkowitym przegięciem
Ale podglądam Was codziennie.
Witam się w rozpoczętym 20tygoniu!! z tej okazji wczoraj Dzidzia pięknie dała o sobie znać, serią takich miłych lekkich kopniaczków, ale nie da się tego pomylić z niczym innymDzisiaj z rana po nutelli też czułam
jestem zakochana
20.10 mam wizytę, mam nadzieje że w końcu dowiem się płci bo już wariuje
A Wy dziewczyny jak się czujecie?
Pozdrawiam!!! :***
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:nie, to ja jestem od dziś w 20 tygodniu ;P wy jakoś to śmiesznie liczycie...lekarz liczy tak samo jak ja, a wy sobie dodajecie
Ja i mój lekarz i dziewczyny widzę liczymy tak jak jest w kalendarzu na belly u mnie pisze ze jesteś w 17 tyg ( 16t5d) wiec tak liczeSunSun lubi tę wiadomość
-
Sarah88 wrote:nie, to ja jestem od dziś w 20 tygodniu ;P wy jakoś to śmiesznie liczycie...lekarz liczy tak samo jak ja, a wy sobie dodajecie
[/url]
-
Mój lekarz też liczy skończone tyg ale jak jestem na wizycie i mówię tydz do przodu to nic nie mówi. Ponoć to lekarzom pomaga w obliczeniach ale koleżanka,która jest lekarzem mówiła,że i tak i tak jest poprawnie. Więc można sobie liczyć wedle uznania
SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgodzę się z tym ze przy porodzie skończone tyg się liczny ale w czasie trwania ciąży co przeszkadza takie liczenie nie rozumiem
Lepsze są zaczęte ładniej brzmi i do końca niby mniej hehWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:53
Niunia86 lubi tę wiadomość