Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie się zbieram na uczelnie
A później na 19:30 wizyta, więc dosyć późno ale i tak się ciesze że to w końcu już
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i za naszych maluszków, chwalcie się koniecznie zdjęciami !!!
BUZIAKI !!
-
Witam,
Ostatnio się nie odzywam bo nie mam kiedy.
W piątek minęła mi połowa ciązy, a to zdjęcie z dziś 20t3d:
Udanych wizyt, czekam na wieści
miłego poniedziałkuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 10:05
bella82, madziutek 23, kasss, justwol, Anastacia33, Niunia86, Sarah88, gosiaczek31, SunSun, Juusti69, Justyska89 lubią tę wiadomość
-
"Po 24 tygodniu, wykonuje się tzw. test obciążenia glukozą. Na badanie przychodzisz przed zjedzeniem śniadania. Najpierw pobiera się krew na czczo, potem dostajesz do wypicia wodę, w której rozpuszczono precyzyjnie odmierzoną dawkę 50 glukozy, po godzinie siedzenia ponawia się badanie. W czasie tej godziny nie można spacerować, bo wyniki będą niemiarodajne. Jeśli wyniki przekraczają normę konieczne jest powtórzenie testu z 75 gramami glukozy po 2 godzinach. Nieprawidłowy test z 75 gramami glukozy oznacza cukrzycę ciążową."
tak tylko napisałam jakby ktoś nie wiedział kiedy się robi i jak to wyglądaSunSun lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki dzisiaj tyle połówkowych mocno trzymam kciuki;-)
Pogoda u nas brzydka wstać się nie chce ja też biegam w nocy do WC i ciężko mi potem zasnąć śmialiśmy się wczoraj z mężem ze te pojedynczo pakowane pampersy w rozmiarze 4 ,ktore dostalismy
to nie dla dzidziusia tylko dla mnie żebym nie musiała biegac;-)
MamaAdasia super brzuszek:-)[/url]
-
Jesteeeeeeeeem będziemy mieli chłopca, zdrowego i śliczniuśkiego
waga 320g- kawał bykalekarz mówi do męża niech Pan teraz sadzi drzewo i dom buduje
ale jak mnie mój gin rozśmieszył
słuchajcie....
pytam go czy mogę brać sobie dha, bo nie jem w ogóle ryb...a on mi na to, że nie jest to nigdzie udowodnione, że ma to wpływ jakikolwiek i że jeśli by tak było to eskimosi byliby najbardziej inteligentnymi ludźmi a oni tylko iglo budująmyślałam, że padne uśmiałam się..
no ale powiedział, że jak chcę to mogę brać że mi to nie zaszkodzi...
no nic....najważniejsze że wszystko w porządku dzidzia zdrowa....cudowny początek tygodniadziewczyny piszcie jak u Was
Niunia86, Scarlett2014, Justyska89, Sarah88, gosiaczek31, kasss, bella82, Emartea, SunSun, sylwia85, madziutek 23, czekaja, Juusti69, MamaAdasia, slodka100, Dorka1979, Emily83 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
szyjki nie....ale potem miałam wizytę u mojego gina od razu i on jak zwykle mnie badał i powiedział, że szyjka twarda, i długość też podał, ale ja już byłam tak zafascynowana wynikiem genetycznego że trochę go nie wysłuchałam, ale mówił że wszystko jest prawidłowo i żeby już odstawić luteinę...
Anastacia33, Niunia86, Scarlett2014, gosiaczek31, SunSun lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
a badanie trwało10/15 minut...uderzał lekko w brzuch, bo się młody plecami odwrócił
urwis w dalszym ciągu, tak podejrzewałam, że chłopczyk, bo dziewczynki nie są takimi urwiskami
usiadł sobie po turecku i się na chwile potem odwrócił, ale zaraz znów pupę i plecy wypiął i tyle
Anastacia33, Scarlett2014, gosiaczek31, SunSun, czekaja lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyAle będziemy miały tu chłopaków
póki co naprawdę robi się spora gromadka chłopców
Dzięki Rubi. Ja czekam nadal bo nie udało mi się przesunąć wizyt na wcześniejszą godzinę.
A normalną wizytę mam w piątek więc wtedy pewnie dostanę komplet informacji -
nick nieaktualnyGratuluję Rubi super ze się mały dobrze ustawił i juz wiecie kto tam siedzi
Tak wogóle to witam się dziewczyny z wami i maluszkami. Wczoraj byłam w Ikei odgaliłam od belli jej planyi poszłam do sklepu z wozkami co tam obok jest moje zdanie ze nic ciekawego tam nie ma.
Moja Hania wczoraj kopnela pierwszy raz tatusia heh jak przyłożył rękę do brzucha to poczuł lekkiego kopniaka a cieszył się jak głupi. Narazie odczuwam takie pukanie z dnia na dzień mocniejsze i juz wyczuje się je przez skórę i dane mu było poczućNiunia86, Scarlett2014, Anastacia33, gosiaczek31, kasss, bella82, SunSun, sylwia85, slodka100, Emily83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka, pisze dopiero dziś bo ostatnio naprawdę nie mam czasu. Najpierw choroba córki a później ja. Do tego w zeszłym tyg pojawiły się plamienia i musiałam przyspieszyć wizytę do mojego gin. Na szczescie wszystko z dzieciątkiem ok tylko szyjka się odzywa. Musiałam znów wrócić do luteiny:( ale po tyg stosowania jest poprawa i zmniejszać dziś dawkę.
Dziewczyny widzę że teraz jest wysyp chłopców:))
Gratuluję Rubi dobrych wieści i czekam na kolejne wiadomości od pozostalych mam.
Udanego dzionka!
madziutek 23, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
tak 100%..nawet mówię do dr że martwiłam się że tak się dzidzia ułoży że nie dowiemy się płci...a on powiedział, że nie ma takiej możliwości na tym etapie ciąży żeby się nie dowiedzieć...
SunSun lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Emartea wrote:Witam. U mnie na połówkowym nie określił płci bo się tak maluch odwrócił i skrzyżował nogi, że nie dało rady.Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️