Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRubi wrote:Ja mam raniutko na 8:30 żeby mąż mogł ze mną być..w takim razie skoro jest na więcej to trzymam jutro kciuki za wszystkie:)
Ale Ci zazdroszczę że idziesz ranoja umówiłam się na popołudnie właśnie ze względu na męża.
Daj koniecznie znać jak byłoDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi lekarz powiedział że na połówkowe najlepiej umówić się około 20stego tygodnia. Pytałam go czy jutro jest ok czyli 19t3d i powiedział że tak biorąc pod uwagę miejsce w którym będę robić badanie i jakoś sprzętu jakim dysponuje. Lekarz uprzedzał mnie tylko że 18sty dzień to za wcześnie.
A i mój lekarz na kilku ostatnich wizytach konsekwentnie odmawiał podawania wymiarów Juniora. Właśnie dlatego że dzieci w tym okresie rosną w różnym tempie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 20:32
-
Mi na tym pierwszym genetycznym lekarz powiedzial że ciąża starsza o tydzień potem to samo powiedział mój ginekolog a jak trafiłam dzień po usg do szpitala z tym krwawieniem to pani dr zrobiła usg i podała wiek ciąży który było tydzień starszy więc 3 niezależne źródła nie mogą się chyba mylić..
jesli jutro dr powie że za wcześnie na usg tooopie*dole mojego gina bo to on mi kazał tak robić polowkowe
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jestem tylko na chwile. jutro nadrobie wszystkie wpisy z weekendu. wiem ze jutro wiele z Was tak ja i ja ma połówkowe:) ja mam na 12.40.
Czuje ze jutrzejszy dzień będzie szczęśliwy dla nas wszystkich!! Trzymam mocno kciuki za siebie i za Was:*:* mi dzisiaj dzidzia zaserwowała serię kopniaków prawie przez połowe dnia. chyba też się przejmuje jutrzejszym dniem
więc zycze wszystkim spokojnej nocki i jutro powodzenia. trzymam mocno kciuki i Wy też trzymajcie za nasgosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam jutro połówkowe na 12 w poradni genetycznej, a w środę wizytę u mojego gin, który też wszystko pomierzy jak na połówkowym. Już się nie mogę doczekać, aż zobaczę moją małą. No i okaże się czy nadal jest małą czy może jednak małym
Lubię te badania w poradni, bo lekarz nie musi odwracać monitora, tylko nad leżanką wisi taki duży ekran na którym wszystko dokładnie widzę
SunSun, gosiaczek31, Dorka1979, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:dorka ale ja to mam w miejscu np z prawej strony a cala reszta brzucha jest miekka??? hmm... bylam pewna ze to glowka... w koncu jak sie dzidzia wuyprostuje ma juz ponad 20 cm...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO rany jaką mam za sobą noc.... jak obudziłam się do WC koło 2giej to potem nie mogłam spać do 4tej, a o 6.00 zadzwonił już mój budzik. Masakra. Zawsze tak miałam, że jak raz wybiłam się ze snu to ciężko było mi już usnąć. Ale w ciąży to trochę uciążliwe zwłaszcza jak muszę wstawać do pracy
Ale nic.
Chciałam tylko napisać, że mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyi bardzo proszę o trzymanie kciuków za nas.
Niunia86 lubi tę wiadomość