Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj chyba jest możliwość, żeby na tym etapie nie określić płci
moi znajomi dowiedzieli się że będę mieli dziewczynkę dopiero w 7 miesiącu. Kilka razy chcieli się tego dowiedzieć ale mała jak na złość obracała się do nich tyłeczkiem
Endi fajnie, że się odezwałaś. A co się działo z szyjką u Ciebie? -
dziękuje dziewczynki...życzę pomyślnych pozostałych wizyt
a teraz idę spać bo 7:30 to zbyt wcześnie dla mnie i mi się oczy zamykają
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczęta
rubi gratulacje
a właśnie miałam kontrolę z zusu normalnie wykrakałam sobie dzisiaj przyszła teściowa na kawe a ja jeszcze w piżamie to sie śmiała a ja w żartach że czekam na kontrole z zusu a tak szczerze to małą mąż zabrał do przedszkola a ja usnełam na kanapie i dopiero co sie przebudziłam jak teściowa przyszła
zdążyła pójść szykowałam sobie płatki na drugie śniadanie w piżamie nadal oczywiście a tu dzwonek do drzwi i już przez szybke w drzwiach widziałam że rejestracja nie nasza że WR to kotrola -
myśle że dobrze wypadłam że w piżamie tzn że leże weszła na chwile pospisywała oczywiście pytała o podstawę ubezpieczenia powiedziałam że średnie że mały zus mi sie skończył i że biuro podpowiadało jaki wybrać to dotąd sie pytała jaka kwota jak powiedziałam to ona że to pewnie dlatego kontrola bo podwyższony ZUS a ona ma oowiązek sprawdzić czy jestem w domu i tyle i pojechali (kierowca nawet nie wysiadł )
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
endi a to tzw "naczynko" Ci peklo czy z czego te plamienia??
ale to dzis gwar... trzeba na biezaco czytac bo jak sie dzis na chwile zapuscimy w czytaniu to juz nie nadrobimy
MamaAdasia super brzuszek... ;* ja jutro fotke wstawie ;P
Rubi miejmy nadzieje ze zapoczatkowalas lawine dobrych wiadomoscigratuluje synka ;*
-
Emartea to szkoda ze dzidziuś nie chciał współpracować ale najważniejsze że wszystko dobrze;)
Sylwia to przynajmniej kontrole masz z głowy o ile jest jedna a pidzama na pewno dobrze wypadła ja czesto chodze do połodnia ubieram sie jak ide n zakupy
Scarlet mam pytanie do Ciebie bo ty orientujesz sie jak działa zus czy ten podatek który nam pobieraja przy wypłacie pieniedzy powinien byc odliczony od kwoty brutto czy netto?[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZastanawia mnie coś co piszecie bo mojemu lekarzowi nie przeszkadzało chyba to ze plecami jest odwrócone bo wziął zdj zrobił jakby z dołu i odwracał sobie jak chciał z góry i z dołu wiec nie wiem może to zależy od sprzętu niewiem.
Któraś z was pisała ze ekran duży na przeciw łóżka ma na genetycznych tylko u mnie o tyle dobrze ze mój lekarz u siebie w gabinecie tez ma taką dużą plazme na ścianie ostatnio smiałam się ze film będziemy oglądali:)
Emartea i Rubi to macie gagatkow w brzuchu heh odwracać się od mam plecami ładnie to tak heh
Rubi super ze juz poznałaś płeć bo juz bardzo chciałaś znam to z autopsji sama tak chciałam juz wiedzieć że jakby mi nie powiedział to chyba bym się rozplakala heh
Trzymam nadal za wszystkie pozostałe dziewczyny kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 13:25
-
No to teraz nie wiem co robić jeśli mówicie,że powinno być widać. Nie mogę się doczekać tej płci bardzo i zaczęłam się zastanawiać czy nie pójść gdzieś jeszcze na usg bo u mojego następna wizyta dopiero za miesiąc. Zawsze myślałam, że on ma dobry sprzęt, a teraz mam wątpliwości. Tylko nie chciałabym znów płacić 200 zł bo to dla mnie sporo kasy.
-
Justyska89 wrote:Zastanawia mnie coś co piszecie bo mojemu lekarzowi nie przeszkadzało chyba to ze plecami jest odwrócone bo wziął zdj zrobił jakby z dołu i odwracał sobie jak chciał z góry i z dołu wiec nie wiem może to zależy od sprzętu
-
nick nieaktualnyJa tak naprawdę płeć poznałam już koło 12stego tygodnia (mam nadzieję, że się potwierdzi
) głównie dlatego, że wtedy miałam nagłą sytuację i poszłam do mojego lekarza tylko nie do LUXMEDu tylko do prywatnej klinki. No i faktycznie widziałam, że różnica w sprzęcie jest ogromna. Więc moim zdaniem to ma znaczenie, ale może i tak zawsze można trafić na złe ułożenie dziecka