Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:normalnie padniecie jak wam powiem...!!!
panie doktorze a pleć?
państwa dzidziuś...ma siusiaka
wazy 451g i termin mam na 25 lutego,rozwija się ksiazkowo
no to jutro lecę na nowe zakupy,cholendera mialam juz cala wyprawke...
-
nick nieaktualnykasss wrote:A łożysko na ścianie przedniej to nie jest to samo co łożysko przodujące?
kasss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosiaczek31 wrote:Dorka no widzisz wszystko z niunia ok:-) niepotrzebny stres mialas.
Sarah terminy porodu nam wszystkim sie jeszcze moga poprZesuwac, te podawane na usg sa orientacjne bo uwzgl. Tylko wymiary dziecka a z tym wiadomo jak jest , jedne rodza sie wieksze inne mniejsze. Trzeba brac to z przymrozeniem oka. Dziecko samo zdecyduje kiedy bedzie chcialo wyjsc:-) moja Olka byla dosc duza na kazdym usg a urodzila sie w terminie a gdyby nie to ze byl wywolywany porod to pewnie i by dluzej siedziala:-) -
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Kasss jestem zdania że my możemy chodzić z brzuchami a faceta powinny rosnąć piersi podczas ciąży bo jak na jedną osobę brzuch i piersi to za dużo zobaczyliby jak to fajnie bo wkurzają mnie takie teksty facetów
Emartea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka super, że tak szybko inny lekarz rozwiał Twoje wątpliwości i nie musisz się zastanawiać i martwić czy wszystko jest ok! Jednak dobry lekarz jest bardzo cenny!
Noa, Madziutek powodzenia na połówkowym. Trzymam kciuki za Was i za inne dzisiejsze wizytyJa też idę na 13.20 ale już na zwykłą wizytę. Ale oczywiście też proszę o trzymanie kciuków.
Czy u Was też jest tak zimno? jak wychodziłam z domu to termometr pokazywał 2 stopnie. Masakra.... co więcej nie spojrzałam na niego przed wyjściem i nam na sobie tylko lekkie legginsy. Ale jakoś dam radę bo dziś poruszam się tylko samochodem
Miłego dnianoa8, bella82, kasss, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAh i jeszcze się Wam pochwalę - świętuje dziś półmetek ciąży
Chyba wieczorem poproszę męża o Picolo
albo lepiej uczczę to jakimś dobry ciastkiem... no chyba, że moja waga u lekarza dziś mnie przerazi. Na pewno w planach jest zakup dla Juniora - ale to dopiero po wizycie
noa8, bella82, MartaM, SunSun, kasss, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
czesc mamuski,
Dziewczyny trzymam mocno kciuki, Scarlett za Ciebie tez
ja dzis wstalam, wypilam herbatke, zjadlam musli i chyba zaraz wroce do wyrkamaz w pracy nawet nie ma sie do kogo przytulic
Scarlett ja tez mam taka dluga poduche i chyba nauczylam sie w koncu z niej korzystac, do tej pory jakas duza mi sie wydawala
milego dzionka! -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Trzymam kciuki za połowkowe i normalne wizyty
Ale miałam dzisiaj ciężka noc bo jak za długo leże w jednej pozycji kolano mnie boli i tak 3 razy się budziłam później do mojego męża SMS od budowlanca naszego tez mnie obudził. I jeszcze przed 5 mój mąż zawozil moja siostre na autobus i tak cicho się zachowywał ze obudził mnie jak wyjeżdżał i wracał no i teraz tez tel od budowlanca mnie obudził normalnie masakra
No to się pozalilam:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 08:37
-
Justyska89 wrote:Sarah no myślę
ja mam na koniec marca i jakby mi się przesunął ma początek kwietnia to tez bym nigdzie nie szła
ja mam termin na połowę marca, tzn 11, 13 lub 15, ale czuję, że na walentynki będę miała chłopaków, jednak forum nie planuję zmieniać, bo z wami się zżyłam:)noa8, SunSun, Anastacia33, bella82, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emartea wrote:U nas z kolei to ja bym zginęła bez mojego M. Nie mam na co narzekać, a nawet muszę go pochwalic. O wszystkim myśli wcześniej niż ja, nie wymaga ode mnie nic i gdy pytam co mam robić mówi, że pachnieć. Więc nie robię prawie nic. Sprzątam tylko z nudów czasem. A najlepsze jest to, że tak było zawsze, nie tylko teraz w ciąży. Czasem się śmieję, że u nas role się odwróciły.
-
Witam i trzymam kciuki za wizyty i za połówkowe
Czekamy na same dobre wieści
Ja dzisiaj ruszam na wieczór panieński. Miałyśmy jechać we trzy, w tym ja za kierownicą bo wiadomo-niepijąca,ale mój M powiedział,że mnie nie puści samej do Wawy w te korki i nas zawiezie,posiedzi z kolega i ok.1.00 nas odbierze. Kochany jest. Jeden stres mniej dla mnie bo jeszcze nigdy po.wawie autem nie jeździłam
Miłego dzionka życzę. Słoneczko piękna a na termometrze 4 stopnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:52
SunSun lubi tę wiadomość
-
Hej! U mnie też piękne słońce od rana, tylko bardzo zimno.
Wybieramy się na weekend w bory tucholskie, trochę pospacerować i pooddychać świeżym powietrzem. Udało mi się rano zagnieść ciasto, wczoraj kupiłam sliwki, wiec coś pysznego jeszcze upiekę
Oczywiście trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące i maleństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 09:47
-
U mnie nocka minęła w miare spokojnie. Mały mnie troszkę pokopal:) teraz siedzimy z córka i ogladamy swinke peppe:)
Jutro planuję pojechać do h&m i zakupić legginsy polarkowe.
Niunia nie dziwię się twojemu mężowi.
Mój też by tk zrobił.
3mam kciuki za wizyty.
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie mocno trzymam kciuki za was;-) mój M o 7 do pracy poszedł też mnie obudził ale zawsze się budzę i z nim rozmawiam ale dziś miałam go gdzieś i jak tylko poszedł leżałam na lewym boku i musiała się przekręcić bo tak czułam moja myszkę delikatne ruchy były ale dość długo ona chyba wie jak poprawić humor mamusi:-) a my dziś zaczynamy pierwsze zakupy jutro jadę po kurtkę i chyba jednak kupię ta typowo ciazowo z h&m
Brzuchstki gratuluje kolejnych tygodni i czy wy czasem się zapimnialyscie o wstawianiu brzuszków? Justyska scarlet pochwalcie się[/url]
-
Witajcie! u mnie też słoneczko , ale wyszłam na chwile na balkon a tam taki mróz, dzisiaj zakładam już kurtkę zimową! nie chce się przeziębić...
Wizyte mam po 18 tak więc odezwe się dopiero wieczorkiem, bo jadę wcześniej do mamy na barszcz czerwony
Gratuluje kolejnych tygodni. No właśnie Scarlett miałaś wstawić zdjęcie niedawno
Kasss ja też się zdziwiłam jak napisałaś, że w 30min kupisz kurtke. w 30min to ja nie zdąże jednego sklepu obejść..
Madziutek napisz po wizycie jak tam! ;*
Niunia86 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnyMatko dziewczyny weszłam na lutówki z ciekawości jak radzą sobie starsze koleżanki i się przeraziłam. Na listopadówkach też problemy. Aż pot oblewa jak się to czyta. Już nie wiem czy wolałabym nie wiedzieć, że takie rzeczy się dzieją i czy lepiej wiedzieć i próbować zachować maksymalną czujność.