X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zdjęcie wrzucę.... zrobiłam rano - jest fatalne bo jak wychodziłam było jeszcze ciemno ale brzuch widać. Tylko muszę je przenieś na komputer a na służbowym mi to nie wychodzi.

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja dołączę do trzymających kciuki za dzisiejsze wizyty!

Miłego, choć mroźnego dnia!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• jasmin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanych wizyt i pozytywnych wiadomości ;)

To co powiecie na -8 o 7.00 rano :D ale u mnie to normalne o tej porze roku. Teraz też nadal na minusie ;)

relg2n0abn31771x.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett a coz tam sie dzieje?

a ja wlasnie sprawdzilam swoje kurtki zimowe i jest kiepsko :-/ mam jedna na teraz i moze jeszcze z miesiac, pozniej mam druga ktorej nie lubie ale jest wieksza wiec pewnie pochodze w niej do koncowki grudnia, a pozniej to nie wiem :-) chyba zabiore mezowi polar bo kupilismy mu w zeszlym roku taki porzadny, gruby i w tym pochdze do porodu, chociaz pozniej po nowym roku to raczej tylko autem bede sie poruszac wiec nawet w rozpietej kurtce bedzie ok :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:58

• SunSun Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet ja tez czytałam.Straszne ,straaaszne.Cała się spocilam z nerwów.
    Lutowki - poronila dziewczyna w 19 tc
    listopadowki - urodziła dziewczyna ale jest w śpiączce.....

ex2btv738sn49jef.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forum jest super bo trzymamy sie razem doradzamy itp ale z drugiej strony jest tu mnóstwo ciężarnych których w realu nigdy byśmy ilości nie poznały.I w nich są te nieszczęśliwe %.......straszne :-(((((((

ex2btv738sn49jef.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej masakra jakas :-( szok
    dziewczyny u nas wszystko bedzie dobrze, zobaczycie :-*

SunSun lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella będzie dobrze u nas napewno żadna jeszcze nie ma żadnych komplikacji wszystkie przechodzimy ciążę bezproblemowo wiec tak zostanie napewno do końca a takie rzeczy muszą się z czegoś brać napewno nie mogło być tak że wszystko pięknie ładnie a tu nagle cos

SunSun lubi tę wiadomość

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyby u nas bedzie wszystko ok! Limit pecha wykorzystalysmy w pierwszym trymestrze!

SunSun, Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia, kaczamila lubią tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi być dobrze :)

SunSun lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślcie pozytywnie :* na pewno wszystko będzie dobrze! Nie denerwujcie się ale tez bądźcie czujne ;) mamina intuicja nigdy nie zawodzi!
    Całuje was i wasze bąbelki :*

Niunia86, kasss, madziutek 23, kaczamila lubią tę wiadomość

• Rubi Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zgadzam się...limit pecha już wykorzystany :P

strasznie to przykre, że dzieją się takie rzeczy...

bella ja mam ten sam problem z kurtką...nie wiem gdzie co jak kupić w moją nie wchodzę...a niedługo wszystkich świętych ;/

ja jestem jak nowo narodzona..niestety moja waga spadła z 2 uzbieranych kilo do wagi sprzed ciąży;/ więc od nowa muszę tyć...dobrze, że tylko ten jeden raz musiałam wziąć paracetamol, bo nienawidzę leków;/

widziałam, że pisałyście coś o kocykach i pieluchach...ale nie byłam w stanie zagłębić się w temat, tak czy siak mój mąż wczoraj stwierdził, że zaczniemy wszystko kupować w styczniu gdzieś...;/ tak się na niego zjeżyłam, że szybko zmienił zdanie...mówię do niego....a jak urodzę w lutym? a on to tak może być? no padłam...mówię chłopie weź Ty trochę poczytaj, albo chociaż nie zadawaj mi głupich pytań...ehhh faceci...

życzę wszystkim pomyślnych wizyt...;) dzisiaj chociaż pogoda ładna...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam nadzieje, ze nie bede musiala kupowac kurtki, jakos dam rade z tym co mam :-)
    Rubi faceci tacy sa i nie ma co sie denerwowac :-) moj spodziewa sie, ze jak nasz syn sie urodzi to bedzie jadl, spal i sie z nim bawil :-) wiec mu ostatnio powiedzialam by sie przypadkiem nie zdziwil :-) ale on nadal uwaza, ze ta wlasnie bedzie :-)

• Rubi Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój się pytał po co aż 5 pajacyków na przykład...:) ja jestem za nerwowa na takie pytania :P

bella82 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rano -5 ale piekne slonce. Wiec zaraz i tak wyskocze z Mloda na dworek. Nie ma ze boli:-) trzeba. Tak samo ze spaniem. Chcialoby sie pospac a dziecko juz rzeskie i mowi matka obudz:-) i ciagnie za reke. Kurcze zaczynam sie martwic jak ogarne sama dwojke. Maz tykko w weekendy w domu a w tygodniu bedzie sajgon.

straszne wiadomosci na forum. No ale trzeba byc dobrej mysli. Takie rzeczy sie zdarzaja nie ma sie co oszukiwac. Nikt nie zaklada najgorszego a jednak to sie dzieje... Moja sasiadka w lipcu urodzila w 26 tc. Dziecko walczylo tydzien... Az nie wiedzialam co powiedziec. Czasem zycie jest okrutne i tyle. Musimy wierzc ze nam sie wszystko uda i nasze dzieci urodza sie cale i zdrowe w terminie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 12:10

• bella82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha, moj nawet sie nie wtraca jak robie zakupy prosi tylko bym nie puscila nas z torbami :-)

Rubi, gosiaczek31, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    hahaha, moj nawet sie nie wtraca jak robie zakupy prosi tylko bym nie puscila nas z torbami :-)
    heh mój powiedział to samo ja z reguły jestem oszczędna jeśli chodzi o siebie nie bedac jeszcze w ciazy odkładałam na wózek napiwki i teraz troszke mniej zostanie ale dziecku nie będe żałować
    Straszne diewczyny to co sie dzieje ale nic nie poradzimy niestety oby do 30tc ja właśnie mojej malutkiej kupiłam pierwszy pajacyk body i pólśpiochy zamowie jeszcze kocyk na allegro i jutro do smyka sie wybieram ten rozmiar 56 to jest taki maleńki

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:

Mój jest krok dalej... wie że najpewniej puszcze nas z torbami i jakoś stara się to przeżyć :)

gosiaczek31, Emartea, bella82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa przytyłam 6,5 kg od początku ciąży!

Od jutra koniec ze słodyczami!

Niunia86, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Mój jest krok dalej... wie że najpewniej puszcze nas z torbami i jakoś stara się to przeżyć :)
    Scarlet choć byś my chciały to sie nie da tyle tego wszystkiego jest ja to musze mojemu pokazać liste potrzebnych rzeczy bo on tez z tych co twierdzi że jeszcze duuuuzo czasu

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 549 550 551 552 553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ