Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarah na pewno się nie obraził moze czuje ze jesteś zdenerwowana na pewno nikt nie myśli że go nie chciałaś poprostu nastawilas się na dziewczynkę bo lekarz ci tak powiedział i nic dziwnego ze jesteś zaskoczona każdy by był na twoim miejscu przespij się z tym jutro będzie lepiej a wyprawka się nie martw sprzedasz najważniejsze ze jest zdrowy!
Justyska ja też mu powiedziałam ze się zdziwi ale jak jednej w biuście nie mogłam dopisc to powiedział a kiedyś miałaś takie ładne piersi przykro mi sie zrobiło przecierz to nie moja wina ze się zmieniam i powinien mnie wspierać a nie dolowac![/url]
-
Dorka super, że się wszystko wyjaśniło i mała ma prawidłowe wymiary. No można się wkurzyć. Moje poniedziałkowe połówkowe to przecież też była kpina. Lekarz (z certyfikatem fmf) w ogóle ze mną nie rozmawiał, tylko dostałam opis badania na karteczce a5. Niby wszystko ok, a wymiary dziecka jakieś dziwne (za duża główka) i magiczne przesunięcie łożyska z tylnej na przednią ścianę macicy.
Całe szczęście, że dwa dni później miałam wizytę u swojego gina prowadzącego. Dziecko 50g większe, główka proporcjonalna do reszty, a łożysko jednak nadal na tylnej ścianie.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka no widzisz wszystko z niunia ok:-) niepotrzebny stres mialas.
Sarah terminy porodu nam wszystkim sie jeszcze moga poprZesuwac, te podawane na usg sa orientacjne bo uwzgl. Tylko wymiary dziecka a z tym wiadomo jak jest , jedne rodza sie wieksze inne mniejsze. Trzeba brac to z przymrozeniem oka. Dziecko samo zdecyduje kiedy bedzie chcialo wyjsc:-) moja Olka byla dosc duza na kazdym usg a urodzila sie w terminie a gdyby nie to ze byl wywolywany porod to pewnie i by dluzej siedziala:-)
Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Dorka dobrze ze poszlas do swojego gin
Wiecie co dziewczyny to jest nie do przyjęcia jak lekarz z odpowiednim certyfikatem moze się tak zachowywać to nie ma znaczenia czy ktoś idzie prywatnie czy ma skierowanie powinni każdego traktować tak samo i wychodzi na to ze zwykły gin musi ich poprawiać powinni się wstydzić!gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyKasss jestem zdania że my możemy chodzić z brzuchami a faceta powinny rosnąć piersi podczas ciąży bo jak na jedną osobę brzuch i piersi to za dużo zobaczyliby jak to fajnie bo wkurzają mnie takie teksty facetów
Dobrze ze mój lekarz prowadzący robi mi usg połowkowe i w 12 tyg bo przynajmniej się przykłada bo po waszych przejściach to bym swojego gin nie wymieniła na żadnego innegokasss, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Justyska mnie też wkurzają i pomyślałam sobie ze nie tknie ich jak takie mu się nie podobają wyszłam ze sklepu i po zakupach my musimy wszystkim się zajmować o wszystkim myśleć rodzic w bólach a oni wezmą juz dzidziusia na ręce chociaż mogli by okazać trochę wsparcia
mi też w 13 i teraz robił mój gin prowadzący ale w prywatej klinice i on nawet nie pamiętał czy mówił nam płeć wcześniej s ja się przyznałam później jestem z niego zadowolona ale wcześniej miałam innego gina i rozumie jak to jest[/url]
-
Heh na twoim miejscu Kasss pewnie bym a)rozplakala sie b)zrobiła awanturę
taka jakaś ostatnio uwrazliwiona jestem
Mój M. jak widzi moje piersi nago tylko kwituje :oooo jaaaacieee! A ja nie wnikam czy pozytywnie czy negatywnie;-)
Dorka...co za ulga!!! Niby to nie było nic groźnego ale wiem ze na pewno sie martwilas!
kasss, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmartea wrote:Dziewczyny korzystacie z aplikacji mobilnej Allegro? Ja jestem zachwycona i polecam. Dostaje się kupon na 20 zł zniżki na zakupy za co najmniej 50 zł (u jednego sprzedawcy). I takim oto sposobem kupiłam 2 opakowania Pregny plus i Sudokrem 125 ml. za 32 zł. Rewelacja!!! Wykorzystałam ten kupon i od razu dostałam następny, ważny do 4 listopada. Będzie na zakupki dla maluszka. Zawsze to fajnie kupić coś taniej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka, już nawet znalazlam takiego u którego kupię kilka pajaców, śpioszków i bodziaków i trochę na tym oszczędzę. Tylko nadal żałuję, że nie znam tej płci bo to jednak duże utrudnienie przy wyborze takich rzeczy.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Sun ja jak pierwszy raz się rozplakslam kilka lat temu to tak skakał koło mnie przepraszał i w ogóle a teraz to nawet nie zwraca uwgi czasem a czasem się pyta co znowu zle zrobiłem ahh brak słów
Justyska niech o swoje się martwią my jesteśmy silne i sobie poradzimy gorzej z nimi
Widzę ze nie tylko ja spać nie mogę Dorka dziś będzie miała nocne towarzystwo s my będziemy odsypiac jutroDorka1979, SunSun lubią tę wiadomość
[/url]
-
Justyska89 wrote:Stwierdzam że faceci bez nas to by zginęli.
Ja przed chwila miałam lekka zalamke i się rozplakalam nieraz jakoś mi źle. To mój stwierdził że boi się o moje zdrowie psychiczne
U nas z kolei to ja bym zginęła bez mojego M. Nie mam na co narzekać, a nawet muszę go pochwalic. O wszystkim myśli wcześniej niż ja, nie wymaga ode mnie nic i gdy pytam co mam robić mówi, że pachnieć. Więc nie robię prawie nic. Sprzątam tylko z nudów czasem. A najlepsze jest to, że tak było zawsze, nie tylko teraz w ciąży. Czasem się śmieję, że u nas role się odwróciły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:48
gosiaczek31, SunSun, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvanilla29 wrote:bella82 dziekuję bardzo, dobrze się noszą i nie mechacą? pytam bo moje ostatnie które zamówiłam z allegro są beznadziejne
http://allegro.pl/ala-i-as-rozek-becik-z-falbanka-i-szarfa-i4708372475.html
dziewczyny nr 463 czy 403 ? pomóżcie jeden już wybrałam ten w różowe sówki bez falbanki ale podobno przydają się dwa, a ta falbanka jest taka urocza że nie mogę się oprzeć tylko nie wiem który wziąć