Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySarah gratulacje!
Ale niespodzianka
To czekamy dziś jeszcze na Kass.
Noa piękny brzuszek
Legginsy pewnie będą jutro... najwyższej będę w nich chodzić po mieszkaniu
A z tym rożkiem to już sama nie wiemzobaczę jeszcze
noa8, Sarah88 lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki my też juz po wizycie JULIA dalej jest diewczynka a najważniejsze ze wszystko dobrze strasznie się wiercila zdjecia nie dala zrobić a główkę to miała tak nisko ze spodnie musiałam obniżać moje przeczucie mnie nie myliło od samego początku czułam ze to dziewczynka kobieca intuicja jest niezawodna;-)
Justyska89, noa8, Scarlett2014, jasmin, vanilla29, SunSun, bella82, kaczamila, sylwia85, gosiaczek31, Madzik82, Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia, madziutek 23, slodka100 lubią tę wiadomość
[/url]
-
SunSun wrote:Sarah gratuluję!
Hm z tego co pamiętam Sarah miała ' na zmianę' najpierw chłopczyk ,później dziewczynka i ...teraz znowu chłopczyk?
Tak też mi się wydaje , na genetycznym powiedzieli , że chłopiec a w 16tyg bodajże , że dziewczynka..20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
ja czulam ze chlopak od początku ale lekarz powiedzial ze dziewczynka na 80% i juz kupowałam rzeczy, a teraz na 100% chlopak, nie da się wyprzeć bo bylo wszystko widać
no bylam tak w szoku ze zaniemówiłam i potem mi łzy pociekły,szok,szok,szok! ale najważniejsze ze zdrowiutkie
SunSun, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
noa8 wrote:Kasss gratuluje Juleczki a jaka waga?
Dziewczyny czego nie moge edytować swoich danych na naszej liście? pisze , że musze się zalogować , wcześniej tak nie było.
przyciśnij na górze słowo...zaloguj lub logowanie...bodajże po prawej stronie. Nie pamiętam za bardzo i ja wtedy bez problemu mogłam wpisać dane.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i maluszkównoa8 lubi tę wiadomość
-
noa8 wrote:Tak też mi się wydaje , na genetycznym powiedzieli , że chłopiec a w 16tyg bodajże , że dziewczynka..
-
360g nie widziałam warg bo bardzo się wiercila ale jak gin zapytał czy znamy płeć powiedziałam ze nie i dopiero jak sam sprawdził to się przyznałam śmiał się ze go sprawdzamy;-)
A łożysko na ścianie przedniej to nie jest to samo co łożysko przodujące?
[/url]
-
nick nieaktualnyJakby mi lekarz na połówkowym powiedział że jednak dziewczynka to chyba miałabym bardzo głupią minę
Sarah a dużo rzeczy już kupiłaś?
Kass łożysko na ścianie przedniej to dobra informacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:57
kasss lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:Vanilia mi pokazywał lekarz wargi sromowe tłumaczył co i jak powinno wygladac więc jakby mojej Hani urosło coś to bym chyba padła na miejscu
miałaś już połówkowe? ja do połówkowego sobie mówiłam że różnie to może jeszcze być, najpierw w 15 miał być chłopczyk potem dziewczynka i teraz na połówkowym znowu dziewczynka teraz po 20 tygodniu potwierdzone. nie wiem też jakby to było jak by się później okazało że błąd
ale moj lekarz jest raczej dobrym specjalista więc nie powinnam sie raczej martwić o pomyłkę -
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluję udanych wizyt:)
bardzo się cieszę ze u Was i Waszych szkrabów wszystko dobrze. ja wizytę u mojego lekarza mam jutro na 19.30 mam do niej wiele pytań bo badanie połówkowe uważam że było zrobione tak byle by było, podejrzewam że dlatego bo było ze skierownaia za darmo. może jakbym po badaniu wyłożyła 250 zł na stół to pani doktor zobaczyłaby o wieeeele więcej rzeczy... na szczęście moja gin jest super wporządku i myślę że będzie dobrze:)kasss, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mi lekarz pokazał jak byłam tydz temu na wizycie on ma tam taki sprzęt ze pokazuje wszystko na nim jak na tych ważniejszych badaniach dlatego mówię że jakby coś urosło do 13 to bym padła chociaż dopóki nie potwierdzi na polowkowym dopóty nic nie kupię
-
Sarah nie dziwię ci się ze jesteś w szoku bo tu chyba wiesz od dawna sama pewnie bym była choć liczyłam się z tym. Potrzebujesz czasu żeby ochłonąć ale zobaczysz ze będziesz się z tego śmiać a z ubraniami dasz radę najwyżej wystawisz na forum
[/url]