X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah gratulacje! :) Ale niespodzianka :)
    To czekamy dziś jeszcze na Kass.
    Noa piękny brzuszek :)

Legginsy pewnie będą jutro... najwyższej będę w nich chodzić po mieszkaniu :)

A z tym rożkiem to już sama nie wiem :/ zobaczę jeszcze :)

noa8, Sarah88 lubią tę wiadomość

• SunSun Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah gratuluję!

Hm z tego co pamiętam Sarah miała ' na zmianę' najpierw chłopczyk ,później dziewczynka i ...teraz znowu chłopczyk?:-)

Sarah88 lubi tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie sprawie rożek.Chodzę teraz często do noworodka i nie dość ze mała dużo w nim spokojniejsza to faktycznie łatwiej Wziasc dzidziusia.

ex2btv738sn49jef.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki my też juz po wizycie JULIA dalej jest diewczynka a najważniejsze ze wszystko dobrze strasznie się wiercila zdjecia nie dala zrobić a główkę to miała tak nisko ze spodnie musiałam obniżać moje przeczucie mnie nie myliło od samego początku czułam ze to dziewczynka kobieca intuicja jest niezawodna;-)

Justyska89, noa8, Scarlett2014, jasmin, vanilla29, SunSun, bella82, kaczamila, sylwia85, gosiaczek31, Madzik82, Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia, madziutek 23, slodka100 lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun wrote:
    Sarah gratuluję!

Hm z tego co pamiętam Sarah miała ' na zmianę' najpierw chłopczyk ,później dziewczynka i ...teraz znowu chłopczyk?:-)

Tak też mi się wydaje , na genetycznym powiedzieli , że chłopiec a w 16tyg bodajże , że dziewczynka.. ;)

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • vanilla29 Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kass widziałaś na usg wargi sromowe itd? mi lekarz pokazał tylko na chwilę i widziałam jasny wąski pasek, ciekawa jestem jak u innych to wygląda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:50

kasss lubi tę wiadomość

f2w39jcg4pc7z6r0.png
  • noa8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss gratuluje Juleczki a jaka waga?

Dziewczyny czego nie moge edytować swoich danych na naszej liście? pisze , że musze się zalogować , wcześniej tak nie było.

kasss lubi tę wiadomość

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ cudowna passa... gratulacje Kass :)

kasss lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah jestem w szoku byłam pewna twojej dziewczynki bardziej niż swojej ale najważniejsze ze wszystko dobrze gratuluje
    Noa śliczny brzusio:-) mi też gin dal 90% bo mowi ze 100% to tylko na porodów e jesteśmy pewni

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czulam ze chlopak od początku ale lekarz powiedzial ze dziewczynka na 80% i juz kupowałam rzeczy, a teraz na 100% chlopak, nie da się wyprzeć bo bylo wszystko widać :P no bylam tak w szoku ze zaniemówiłam i potem mi łzy pociekły,szok,szok,szok! ale najważniejsze ze zdrowiutkie :)

SunSun, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilia mi pokazywał lekarz wargi sromowe tłumaczył co i jak powinno wygladac więc jakby mojej Hani urosło coś to bym chyba padła na miejscu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:52

• jasmin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    Kasss gratuluje Juleczki a jaka waga?

Dziewczyny czego nie moge edytować swoich danych na naszej liście? pisze , że musze się zalogować , wcześniej tak nie było.

przyciśnij na górze słowo...zaloguj lub logowanie...bodajże po prawej stronie. Nie pamiętam za bardzo i ja wtedy bez problemu mogłam wpisać dane.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i maluszków :)

noa8 lubi tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • Sarah88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    Tak też mi się wydaje , na genetycznym powiedzieli , że chłopiec a w 16tyg bodajże , że dziewczynka.. ;)
    na genetycznym nic mi nie mowili wlasnie,ale kurde dziwnie mi teraz nie zaprzeczę bo 80% to jednak dużo a tu taka niespodzianka

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    360g nie widziałam warg bo bardzo się wiercila ale jak gin zapytał czy znamy płeć powiedziałam ze nie i dopiero jak sam sprawdził to się przyznałam śmiał się ze go sprawdzamy;-)
    A łożysko na ścianie przedniej to nie jest to samo co łożysko przodujące?

gann3e3k1ojenyv4.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    80% tooo bardzo dużo! Dobrze ze nie kupilas juz np.rozowego wózka ;-)

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby mi lekarz na połówkowym powiedział że jednak dziewczynka to chyba miałabym bardzo głupią minę :) Sarah a dużo rzeczy już kupiłaś?

Kass łożysko na ścianie przedniej to dobra informacja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:57

kasss lubi tę wiadomość

• vanilla29 Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Vanilia mi pokazywał lekarz wargi sromowe tłumaczył co i jak powinno wygladac więc jakby mojej Hani urosło coś to bym chyba padła na miejscu

miałaś już połówkowe? ja do połówkowego sobie mówiłam że różnie to może jeszcze być, najpierw w 15 miał być chłopczyk potem dziewczynka i teraz na połówkowym znowu dziewczynka teraz po 20 tygodniu potwierdzone. nie wiem też jakby to było jak by się później okazało że błąd :P
    ale moj lekarz jest raczej dobrym specjalista więc nie powinnam sie raczej martwić o pomyłkę

f2w39jcg4pc7z6r0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję udanych wizyt:):)

bardzo się cieszę ze u Was i Waszych szkrabów wszystko dobrze. ja wizytę u mojego lekarza mam jutro na 19.30 mam do niej wiele pytań bo badanie połówkowe uważam że było zrobione tak byle by było, podejrzewam że dlatego bo było ze skierownaia za darmo. może jakbym po badaniu wyłożyła 250 zł na stół to pani doktor zobaczyłaby o wieeeele więcej rzeczy... na szczęście moja gin jest super wporządku i myślę że będzie dobrze:)

kasss, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mi lekarz pokazał jak byłam tydz temu na wizycie on ma tam taki sprzęt ze pokazuje wszystko na nim jak na tych ważniejszych badaniach dlatego mówię że jakby coś urosło do 13 to bym padła chociaż dopóki nie potwierdzi na polowkowym dopóty nic nie kupię

• kasss Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah nie dziwię ci się ze jesteś w szoku bo tu chyba wiesz od dawna sama pewnie bym była choć liczyłam się z tym. Potrzebujesz czasu żeby ochłonąć ale zobaczysz ze będziesz się z tego śmiać a z ubraniami dasz radę najwyżej wystawisz na forum

gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 545 546 547 548 549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ