Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziutek super gratuluje;)
MamaAdasia to trzymam kciuki za druga Julcie;)mam zdjecia ale za duzo nie widac mala strasznie sie wierciła byliśmy wczesniej w ikei i maz kupil mi cole zamiast wody bo zle uslyszal i wypilam dwa lyki pewnie przez to Caly czas otwierala buzke gin nam nawet dziurki w nosie pokazywal niesamowite uczucie i ja nie mialam 3dgosiaczek31 lubi tę wiadomość
[/url]
-
madziutek 23 wrote:czescs dziewczyny nadrobilam wczorajsze wpisy.. sliczne ciuszki i brzuszki ;*
do reszt sie nie odniose bo juz zapomnialam
myslami caly czas jestem na wizycie i widze przed oczami ta sliczna buzke mojego synkana 4d mamy filmik.. najpierw sie usmiecha, potem mu minka smutnieje a na koniec wystawia nam jezyczek
jakby sie obrazil ze go podgladamy
dla mnie jest prze, prze, prze sliczny i kocham go nad zycie !!! ;*
wazy 451g (dokladnie tyle co malenstwo Scarlett? )serduszko i budowa ogolnke prawidlowa i nic nie wzbudza podejrzen
cudo ;*
ogolnie wizyta trwala 45 min i jestem bardzo zadowolona -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDotarłam do domu
Madziutek cudowna wiadomość - gratulacje!
MamaAdasia gratulację nowego tygodnia, nowego miesiąca i pięknego brzuszka
Niunia plan żeby odłożyć słodycze mam, ale co z tego wyjdzie zobaczymyWłaśnie zjadłam obiad i paczkę chipsów - pierwszą w tej ciąży
ale nie wiem czy chipsy są lepsze od czekolady
Kass ja właśnie dlatego lubię mojego lekarza bo on niby się śmieje, niby opowiada dowcipy a czasami mam wrażenie, że wręcz podśmiewuje się z moich napadów paniki ale poza tym do swojej pracy podchodzi niezwykle solidnie. Na każdej wizycie badania mnie na fotelu, a potem robi mi najpierw USG przez dopochwowe a potem przez brzuch. I na każde moje pytanie odpowiada. Więc jestem nim zachwycona - moje i jego panika jednocześnie to byłoby za dużo.
A Kass Ty kiedyś martwiłaś się hemoglobiną. Dziś właśnie lekarz tłumaczył mi, że norma w ciąży jest do 11 ale laboratoria często do ciężarnych stosują klasyczne normy i dlatego mimo, że wszystko jest ok to a wynikach wygląda jakby było źle.
A no i mam zrobić glukozę dopiero w 25 tygodniu, do tego mocz + toksoplazmozę.
Idę zamówić kocyk - chyba niebieskiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 16:09
-
nick nieaktualnyCoś wam napisze o moim mężu heh bo wczoraj do niego mowie ze nie czuje się jak w ciąży bo on tylko zrób mi to jeść przynieś tamto itd a ja ze on mógłby kolo mnie poskakać. Dzisiaj on moja siostre zawozil 25 km od naszego miasteczka na autobus na studia o 5 rano i mnie obudził po jego wyjściu zasnęłam ale jak wrócił to znów mnie obudził bo o 6 rano przyniósł mu śniadanie do łóżka. Ja zaczęłam się śmiać bo mowie to śniadanie trochę za wcześnie a on ze przeciez chcialas masakra faceci
Emartea, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, wiem że wiele z Was ma problem z tarczycą. Możecie mi pomóc?
Otóż w 11tyg TSH wyniosło 1,813. Miesiąc temu 4,7 . Ale ginekolog powiedział że w ciąży może skakać więc nic z tym nie robiłam. Dzisiaj dostałam wynik TSH i znowu jest 4,7 oraz FT3 i FT4 w normie. Moja mama ( która zresztą ma HASHIMOTO) pracuje w szpitalu więc rozmawiała z endokrynologiem i powiedział że jest to niedoczynność i natychmiast do leczenia, to samo powiedziała ginekolog,że najpierw wynik może być dobry a później zmienić się na zły. Wziełam dziś pierwszą dawkę euthyroxu i czekam na wyniki przeciwciał na Hashimoto.
Boję sie strasznie, czy to ma wpływ na dziecko..? Naczytałam się już w internecie o skutkach i aż mi się płakać chce. Nigdy nie brałam tego leku, jeśli mam tą chorobe od początku to jak ona wpłyneła na malutką... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny