Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi ja pamieta jak pisalas ze masz 4.7 rubi też wtedy miala wyzsze tylko czemu ty nas nie posluchalas jak mowilysmy ci zebys szla do endokrynologa bo to jest ważne eutyrox nie ma wplywu na dziecko musisz go tylko teraz brac i kontrolowac
MamaAdasia lubi tę wiadomość
[/url]
-
ja już kocyk zamówiłam
zielony w sowy 75x100
bajeczny...
Justii bierz eutyrox i kontroluj się u endo....ja też się tego bałam, ale lekarz powiedział, że gdybym miała wynik 50, albo 25 wtedy byłby poważny powód do zmartwień...ja 4.11 idę zbadać tsh i ft czy mi się polepszyło...
gratuluje wizyt kobitkikasss lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Witam drogie przyszłe mamusie,to moj pierwszy wpis na forum- nowa jestem.Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie tu z otwartymi rękoma bo chcę mieć kogoś do pogadania.Dziś mam smuteczki bo się czuje strasznie samotna,facet cały dzien w pracy(w sumie ja tez musze sie za chwile zbierać
) koleżanki mają dzieciaki odchowane i nie mam sie z kim podzielić tą piękną a zarazem przerażającą drogą do macierzyństwa jaką jest ciąża.Mam 27 lat i jestem w 19 tyg (termin na 22.03)
Scarlett2014, kasss, gosiaczek31, Anastacia33, bella82, SunSun, Dorka1979, madziutek 23, Emartea, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Hej,
Scarlet, piękny brzusio i wcale nie mały
Justi, tak jak pisze Kasss , musisz iść do endo i brac tabletki a będzie ok. U mnie w 10tc okazało się że mam niedoczynność a niedawno że i hashimoto. Ale nie martwię się, biorę leki i kontroluję się co 6 tyg u endoBędzie dobrze.
Witam nową mamusię, napisz coś o sobie -
nick nieaktualnyJaśmin a też ni masz miejsca w sypialni na nic poza łóżkiem i szafkami?
eh zaczynam się podle czuć - nie wiem czy nie łapie mnie jakieś przeziębieniea jutro uciekam na weekend do rodziców ale biorąc pod uwagę pogodę to pojadę pewnie tylko na chwilę zobaczyć nasz domek i na groby żeby za tydzień móc siedzieć spokojnie w domu. A resztę weekend planuje spędzić na kanapie... tylko u rodziców w ramach urozmaicenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Ja jestemleżę przed telewizorem (nie sama jak widać powyżej) i co jakiś czas sprawdzam co słychać na forum
Zbieram siły żeby wstać i zrobić sobie herbatę z sokiem malinowym i cytryną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:27
gosiaczek31, noa8, jasmin, kasss, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Jestem ... Polowkowego nie mialam przelozona ze wzgledu na nieobecnosc lekarza wizyta za tydzien w piatek , moze to i lepiej maluszek bedzie starszy i beda dokladniejsze pomiary. Mialam watpliwosci czy nie za wczesnie ide ale dobrze sie stalo wsumie
wierze ze jest wszystko ok bo maluch caly dzien sie ruszal
Ide lezec. Buzka
madziutek ciesze sie ze jestes zadowolona
Scarlet i mama Adasia ladne brzuszkimadziutek 23 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa w ramach ciekawostek. Rozmawiałam dziś z moim lekarzem o szkole rodzenia i zasadniczo on jest zdania że mi nie zaszkodzi ale bez niej też sobie poradzę. W każdym razie powiedział mi że jeśli zapisze się do szkoły jak będę już na l4 to nie wpisze mi zgody na ćwiczenia w szkole. Pierwsze o tym słyszę choć wydaje mi się to logiczne ale i tak się zdziwiłam.
-
nick nieaktualnyDziwne to bo z tego co wiem lekarze są od tego żeby naganiac do szkół rodzenia to po pierwsze a po drugie przecież kobiety zwłaszcza chodzą do szkół rodzenia jak są juz na L4 i to chyba nie ma nic wspólnego wogóle to dziwne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:39
-
nick nieaktualnyNoa odpoczywaj
podziwiam Twój spokój. Ja już byłam tak nastawiona na połówkowe że jakby odwołali mi je w ostatniej chwili to pewnie bym się wściekła
Justyska mój mąż już się położył więc pewnie też zaraz tak zrobię ale najpierw muszę nabrać sił żeby wstać, umyć się i iść do sypialni -
nick nieaktualnyJustyska też się zdziwiłam ale jak przemyślałam temat to jest to nawet logiczne w tym sensie że jeśli ktoś ma na L4 że musi leżeć albo lekarz w karcie wpisuje jako przyczynę L4 zagrożenie ciąży to zgoda na ćwiczenia w szkole rodzenia jest podejrzana i lekarz w przypadku kontroli może mieć problemy.
Aaa mój lekarz nie ma tendencji do naciągania mnie na koszty. Sama zdecydowałam że za usg pierwszego i drugiego trymestru zapłacę dodatkowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:44