Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kass, ja mojemu pokazałam właśnie wyprawkę....ale nie osiągnęłam efektu szoku u niego
szkoda...ja to bym po prostu chciała żeby on nie marudził bo ja i tak kupię wcześniej i tak, ale żeby powiedział, ale fajny kocyk a nie za szybko kupujesz te rzeczy
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
ooo argument z brzuchem, że będzie ciężej łazić po sklepach też poruszyłam...i że po co wydawać potem na najdroższe rzeczy kasę, jeśli teraz trafiają się różne promocja...ehh ten mężulekStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyUff u nas wszystko ok i jak to powiedział lekarz "nie ma się do czego przyczepić".
Szyjka 3,83 cm więc też super
Wracam do domu po zamawiam kocyk... kompletowanie wyprawki czas zacząćNiunia86, kasss, gosiaczek31, Anastacia33, bella82 lubią tę wiadomość
-
scarlet to super a jak gin mierzy ta szyjke ze tak dokladnie podaje w cm mi nigdy nie mierzyl sprawdzał tylko na fotelu czy wszystko ok
Rubi to sa wlasnie faceci a czasem jest tak ze na poźniejszym etapie trzeba lezec w domu albo co gorsza w szpitalu(co mam nadzieje nas ominie)a moj wczoraj do gina mowi ze za raz sie bedzie o syna staral hah no juz to widze starania to nie wszystko musi sie sprawdzic przy corci wtedy dopiero pomyslimy[/url]
-
Moje pierwsze zakupy dla Julci kocyk tez zamowie wieczorem bo kolezanka też sie zdecydowala ma tylko wybrac kolor ja wybralam zielony mamy dwa tyg roznicy miedzy soba;)
Niunia86, Scarlett2014, MamaAdasia, Justyska89, gosiaczek31, jasmin, bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Scarlett super. Szybko,zwięźle i na temat. Mi też wystarczyła by tak odpowiedź
Mówisz,że koniec ze słodyczami?? U mnie dzisiaj łakomstwo osiągnęło apogeum.. Zjadłam deser czekoladowy z mikrofali.... Może nie był najlepszy ale zły też nieMój M złapał sie za głowe i powiedział: "Kochanie brak min słów"
No cóż. Przed ciążą czekolad mogła nie istnieć. Teraz? Myślę o niej każdego dnia
Muszę zmienić tok myślenia bo też czuję,że kilogramy szybko zmienią cyferkę...
-
Witam,
Kasss, gratuluję córci
Sarah, ale psikus, siusiakważne że zdrowy
U mnie dziś nowy tydzień, 21t0d, to już 6 miesiąc, a to my:
Justyska89, kasss, Niunia86, gosiaczek31, slodka100, SunSun, Anastacia33, bella82 lubią tę wiadomość
-
Scarlett, Noa, Madziutek - trzymam kciuki:)
Nie czytałam co tam się stało, ale u nas będzie dobrze, ważne że kolejne dni i tygodnie za nami i to szczęśliwe
U nas w nocy był mróz,wiec moje kwiatki zmarzły i musiałam już wyrywać.
-
Ładny zgrabny brzuszek MamaAdasia
Scarlett a wyślesz link do tego kocyka?
aha i jak będziecie miały namiar na super mięciutkie ręczniczki dla dzidzi to też dajcie namiar bo poszukuję...Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/recznik-niemowlecy-dzieciecy-z-kapturkiem-76x80-cm-i4673179505.html?no-rwd=1#tabsContent
Rubi będę chyba ten zamawiała chociaż dalej szukam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:00
kasss lubi tę wiadomość
-
Dorka, super że wyjaśniła się sprawa wymiarów małej. ja miałam podobnie z Adasiem, w 32tc, byłam na 3 usg i każdy lekarz mierzył inaczej , a różnice były spore. Okazało się, że wszystko ok.
Sylwia ma jeszcze dziś USG, trzymam kciuki
Ja dziś wyjęłam zimową kurtkę nie ma problemu ,mieszczę się, od razu cieplej, a byłam 2h na podwórku z małym
Kasss a Twoja mała jakie ma wymiary?Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Sarah, te terminy z USG będą się jeszcze zmieniać, liczy się termin z OM, ja też się cieszyłam jak mi wyszło na ostatnim USG że niby 3 tygodnie do przodu, a urodziłam 2 dni po terminie.Ważne , aby zdrowe
Sarah88, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
MamaAdasia 360g a ty kiedy masz usg połowkowe?
Gin wczoraj pytał mojego M ile ważył jak sie urodził bo M z takich wiekszych i ponad 4kg a ja 3.8kg tez duzo ciekawe ile nasza mala bedzie mialaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:09
[/url]
-
Ja mam kochana dopiero za tydzień ... a siedzę jak na jajku, każdy mnie pyta, co będzie
To spora dziewuszkaJa też chcę dziewczynkę
BARDZO
Kasss, a gdzie zdjecie małej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:09
kasss lubi tę wiadomość
-
czescs dziewczyny nadrobilam wczorajsze wpisy.. sliczne ciuszki i brzuszki ;*
do reszt sie nie odniose bo juz zapomnialam
myslami caly czas jestem na wizycie i widze przed oczami ta sliczna buzke mojego synkana 4d mamy filmik.. najpierw sie usmiecha, potem mu minka smutnieje a na koniec wystawia nam jezyczek
jakby sie obrazil ze go podgladamy
dla mnie jest prze, prze, prze sliczny i kocham go nad zycie !!! ;*
wazy 451g (dokladnie tyle co malenstwo Sarah)serduszko i budowa ogolnke prawidlowa i nic nie wzbudza podejrzen
cudo ;*
ogolnie wizyta trwala 45 min i jestem bardzo zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:36
MamaAdasia, Justyska89, Sarah88, slodka100, Scarlett2014, gosiaczek31, kaczamila, SunSun, bella82, Dorka1979, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny