Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mojej przyjaciółki teraz co urodziła była juz 3 razy.Waży córeczkę czy prawidłowo tyje,to pokazuje tez czy mama ma pokarm dobry i u niej sie okazało ze musi dokarmiac butelka.Odpowiada na wszystkie pytania ,podpowiada.Mam nadzieję ze ja tez na taka trafie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:55
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizyie!
Jestem bardzo zadowolona!Po pierwsze nie było opóźnienia po drugie lekarz poświęcił nam dużo czasu a potrzecie najważniejsze że moje dzieciątko rozwija się prawidłowo! Żadnych wad nie wykrył!
przełączył chwilke na 3d i widziałam śliczną buziunie ustka otwarte
dostałam około 20 zdjęć
i UWAGA UWAGA będę miała SYNKA!!!!
Niestety lekarz nie dał mi 100% pewności i tak po zatym na zdjeciu nie wygląda mi to na siusiaka! no ale jeśli tak stwierdził to przyjmuje że będzie Synio
Aha lekarz zaproponował przyjść za 4 tyg na darmowe usg do swojego szpitalawtedy się upewnie!
SunSun, kasss, Scarlett2014, Sarah88, Anastacia33, MartaM, gosiaczek31, bella82, Niunia86, loszcz, MamaAdasia, madziutek 23, kaczamila, Emca, slodka100 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Dziewczyny wszystkie macie śliczne brzuszki;)
sarah właśnie wstaw swoj;)
Noa super gratuluje synka a wczesniej tez lekarz mowil że bedzie chlopiec?
Mnie też dzis boli brzuch ale mysle ze to nic zlego a plecy to juz masakra w ogole zle sie czuje cisnienie mi skacze;)
Justyska na pewno wszystko bedzie dobrze daj znać jak wrócisz trzymamy kciuki;)
MamaAdasia a jak mialas na przedniej scianie to później sie zmienialo czy juz tak było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:10
noa8 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyJustyska na pewno wszystko będzie dobrze ale odezwij się jak wrócisz!
Noa gratuluje!klub mam chłopaków się powiększa
Dziewczyny piekne macie brzuszki! Ja też Wam się zraz pochwale. To juz widać! To juz naprawdę widać!noa8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ cyklu "Kochanie idę tylko po kilka rzeczy spożywczych"
i dzisiejsze zdjęcie w słynnych legginsach w pepitkę
A poza tym to zrobiłam ciasto, zakupy i padam ze zmęczenia.SunSun, noa8, kasss, Rubi, gosiaczek31, bella82, Anastacia33, Emca lubią tę wiadomość
-
Kasss ja mam aventa ale niestety nie powiem ci ceny bo go dostałam , kupiłam dzisiaj produkty i jutro zabieram się za 3bita tylko czy on ma faktycznie stać całą noc ? Nie bedziemy mogli go odrazu zjeść?
W planach mam jeszcze sałatke z gyrosa
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
my wczoraj z mężulkiem byliśmy na usg, wszystko w normie, chłopaki mają 405 i 407 g, mamy 2 zdjęcia w tym jedno siusiaka:)i filmik:) jak dr chciał zrobić zdjęcia buziek na koniec co chłopaki się chowały i odwracały, ale na początku badania widzieliśmy. Szyjka chyba 4 cm
Scarlett2014, kasss, noa8, SunSun, gosiaczek31, bella82, loszcz, kaczamila, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie zrobiłam 3 bita
i teraz chłodzi sie w łóżku lodówce. Jutro muszę tylko dać jeszcze na wierzch bitą śmietanę
moim zdaniem nie musi stać całą noc w lodówce ale nie mówię o tym mężowi bo nie miałabym jutro co wziąć do znajomych
a z sałatek zrobię jutro tą z kapustą pekińską
mam też wszystko na żurek (ppoczułam że muszę go jutro zjeść i w ciągu 10 minut byłam w samochodzie. .. przy okazji kupiłam spodnie dla Juniora), mój mąż właśnie zamarynował mięso
podsumowując będziemy się w weekend objadać
A czy tylko ja się zastanowiłam nad tą masą budyniową w 3 bicie? Uznalam że mogę zjeść ale miałam chwilę wahania jak dodałam jajka