X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska najważniejsze że wszystko ok! Nadal Cię boli? Czy coś Ci podali? Właśnie skojarzylam że jak moja przyjaciółka trafiła do szpitala z podobnymi objawami to winny był niedobór magnezu. Podali go jej i następnego dnia była w domu.

Pocahontas Tobie jak zawsze gratuluje podwójnie :)

Pocahontas lubi tę wiadomość

• noa8 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett ja nie robie sama budyniu , gotowy dodam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:02

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic mi jeszcze nie dali. jak przyszłam na izbę to powiedzieli ze maja takie procedury ze musze zostać. boleć mnie nie boli tylko tak jakbym odwaznik tam miała. masakra taka jestem przestraszona
    ze cały czaś płakać mi się chce

• kasss Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    zostawili mnie w szpitalu na obserwacji miałam już usg u wszystko jest dobrze ale mam zostać albo do jutra albo do niedzieli
    A co gin mowi na te ciagniecia i bole brzucha? szkoda ze cie zostawiaja ale bedziesz spokojniejsza trzymaj sie i daj nam znać;)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Scarlet no u Ciebie tez juz brzuszek widoczny super;)
    Noa avent na allegro 350zl kosztuje a ciasto no powinno polerzec herbatniki musza zmieknac ja trzymam cala noc a rano wykańczam śmietana

W takim razie i jak tak uczynie, wieczorem zaczne sie zabierac za ciasto.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nic nie mówił mówił ze wszystko jest oki jak robił usg. ja przerażona a moja córka sobie w brzuchu bryka bo nawet nie pozwoliła się zmierzyć

• kasss Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet ja uwielbiam ten budyń a jajka nie ida calkiem na surowo przecierz budyn sie gotuje w sumie to teraz sama zgupialam z tymi jajkami i nie wiem a le jak w ciescie jemy to sam chyba tez mozna
    Justyśka nie martw sie najważniejsze ze z malutka wszystko dobrze;)

gann3e3k1ojenyv4.png
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska Ty sie nie denerwuj i nie płacz bo pogorszysz sprawe. Wszystko bedzie dobrze ja caly czas czuje jak bym miala odwaznik i caly czas myslalam ze tak ma byc. Dzieciatko widzialas na usg ma sie dobrze i to najwazniejsze. a wogóle powiedzieli Ci co jest przyczyną?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass ja laktatora na pewno nie kupię przed porodem. To droga zabawka a nie wiem czy na pewno będzie mi potrzebny. Najwyższej wyślę męża do apteki i będzie kupował na szybko :)

Justyska napisz co Ci powiedzą. Wydaje mi się że to nic strasznego, myślę nawet że sama miałam kilka razy podobnie ale lepiej żeby lekarze to sprawdzili. Będziesz spokojniejsza :)

Noa ja robię budyń od podstaw ale że chwilę trzeba go pogotować to uznałam że jajka mi nie zagrażą :) zrobiłam dwie blaszki więc ktoś to będzie musiał zjeść :)

Kurcze jak patrzę na zdjęcie to faktycznie brzucha już nie schowam ;) ale jakoś mi na tym nie zależy. Choć mój szef śmiał sie dziś że w tych legginsach i z zaplecionym warkoczek wygladam jak licealistka z brzuchem ;) nie wiem czy to komplement ale tłumacze to sobie faktem że zwykle widywali mniej w nieco innej odsłonie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic mi nie powiedzieli bo nie wiedzą. Stwierdziłam ze może spanikowalam

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka najwazniejsze ze mowili ze jest ok. Dzisiaj wszystkie nas cos boli. A co dokladnie czulas? Jakis jednostajny bol? Czy raz na jakis czas Cie cos ciagnelo?

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • kasss Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie tak czuje ale nie stesuje sie dla tego ze tez macie takie objawy i mowie sobie ze pewnie tak ma być
    Justyśka troszke optymizmu od corci ona wie ze będzie dobrze i dla tego tak szaleje;)

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyśka trzymam kciuki! będzie wszystko dobrze na pewno! JAk ja trafiłam do szpitala to też tak mówiłyście i miałyście rację więc nie ma innej opcji!!

Noa gratuluję chłopca;)

Co do ciasta ja robię masę budyniową z kremu do karpatki delecty i najlepiej mi tak smakuje...a czemu bitą śmietanę na rano? przecież jutro będzie świeża jak zrobisz dzisiaj...jeżeli chodzi o stanie w lodówce całą noc, to mi chodziło o herbatniki, że wtedy są mięciutkie, ale chrupiące też są pycha:P

MamaAdasia, no już teraz to brzusio widoczny nie da się ukryć :P

Ja mam w weekend obiad z głowy...jutro jemy u mamy, a w niedzielę u babci męża, więc jestem spokojna o Franusia w brzuszku :P

MamaAdasia lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • SunSun Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet ładny brzusio i paznokcie :-D
    Pocahontas gratuluję!:-)
    Justyska najważniejsze ze wszystko dobrze :-)

Scarlett2014, Pocahontas lubią tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • Madzik82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez cxuje odwaznik, nawet sie wyprostowac dobrze nie moge. A jeszcze od czasu do czasu vos zakluje. Lezenie mi pomaga

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik82 wrote:
    Ja tez cxuje odwaznik, nawet sie wyprostowac dobrze nie moge. A jeszcze od czasu do czasu vos zakluje. Lezenie mi pomaga
    Ja dziś tez odpoczywam ,dużo leze i przeszedł mi ból brzucha.Trochę -delikatnie łapią mnie te skurcze z lewej strony

Madzik82 lubi tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i najlepsze ze juz wiem na 100% ze bedzie dziewczynka.właśnie dostałam jakiś zastrzyk bolacy. właśnie to nie był ból to coś jakbym odwaznik miała na macicy i twarde podbrzusze

• Rubi Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nie powiedzieli Ci co wstrzykują?? może coś rozkurczowego...trzymaj się tam

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak coś rozkurczowe chyba spanikowalam trochę pewnie nospa by pomogła

• Rubi Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, dobrze....lepiej jechać niż potem sobie coś zarzucać...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
‹‹ 593 594 595 596 597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ