Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustyska najważniejsze że wszystko ok! Nadal Cię boli? Czy coś Ci podali? Właśnie skojarzylam że jak moja przyjaciółka trafiła do szpitala z podobnymi objawami to winny był niedobór magnezu. Podali go jej i następnego dnia była w domu.
Pocahontas Tobie jak zawsze gratuluje podwójniePocahontas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:zostawili mnie w szpitalu na obserwacji miałam już usg u wszystko jest dobrze ale mam zostać albo do jutra albo do niedzieli
[/url]
-
kasss wrote:Scarlet no u Ciebie tez juz brzuszek widoczny super;)
Noa avent na allegro 350zl kosztuje a ciasto no powinno polerzec herbatniki musza zmieknac ja trzymam cala noc a rano wykańczam śmietana
W takim razie i jak tak uczynie, wieczorem zaczne sie zabierac za ciasto.20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
Scarlet ja uwielbiam ten budyń a jajka nie ida calkiem na surowo przecierz budyn sie gotuje w sumie to teraz sama zgupialam z tymi jajkami i nie wiem a le jak w ciescie jemy to sam chyba tez mozna
Justyśka nie martw sie najważniejsze ze z malutka wszystko dobrze;)[/url]
-
Justyska Ty sie nie denerwuj i nie płacz bo pogorszysz sprawe. Wszystko bedzie dobrze ja caly czas czuje jak bym miala odwaznik i caly czas myslalam ze tak ma byc. Dzieciatko widzialas na usg ma sie dobrze i to najwazniejsze. a wogóle powiedzieli Ci co jest przyczyną?20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
nick nieaktualnyKass ja laktatora na pewno nie kupię przed porodem. To droga zabawka a nie wiem czy na pewno będzie mi potrzebny. Najwyższej wyślę męża do apteki i będzie kupował na szybko
Justyska napisz co Ci powiedzą. Wydaje mi się że to nic strasznego, myślę nawet że sama miałam kilka razy podobnie ale lepiej żeby lekarze to sprawdzili. Będziesz spokojniejsza
Noa ja robię budyń od podstaw ale że chwilę trzeba go pogotować to uznałam że jajka mi nie zagrażązrobiłam dwie blaszki więc ktoś to będzie musiał zjeść
Kurcze jak patrzę na zdjęcie to faktycznie brzucha już nie schowamale jakoś mi na tym nie zależy. Choć mój szef śmiał sie dziś że w tych legginsach i z zaplecionym warkoczek wygladam jak licealistka z brzuchem
nie wiem czy to komplement ale tłumacze to sobie faktem że zwykle widywali mniej w nieco innej odsłonie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:14
-
nick nieaktualny
-
Justyśka trzymam kciuki! będzie wszystko dobrze na pewno! JAk ja trafiłam do szpitala to też tak mówiłyście i miałyście rację więc nie ma innej opcji!!
Noa gratuluję chłopca;)
Co do ciasta ja robię masę budyniową z kremu do karpatki delecty i najlepiej mi tak smakuje...a czemu bitą śmietanę na rano? przecież jutro będzie świeża jak zrobisz dzisiaj...jeżeli chodzi o stanie w lodówce całą noc, to mi chodziło o herbatniki, że wtedy są mięciutkie, ale chrupiące też są pycha:P
MamaAdasia, no już teraz to brzusio widoczny nie da się ukryć
Ja mam w weekend obiad z głowy...jutro jemy u mamy, a w niedzielę u babci męża, więc jestem spokojna o Franusia w brzuszku
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Madzik82 wrote:Ja tez cxuje odwaznik, nawet sie wyprostowac dobrze nie moge. A jeszcze od czasu do czasu vos zakluje. Lezenie mi pomaga
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny