Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanastacia super zdjecie synusia
madziutek to super że ból brzucha ustąpił
justyska trzymam kciuki żeby cię jutro lekarz wypisał do domu , może te kobietki co leżą z tobą mają depresję ,albo mają po prostu takie nie ciekawe charaktery
madzik trzymam kciuki za twoje jutrzejsze połówkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:02
Anastacia33 lubi tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:Noa, tak wogóle to gratuluję synka, miała wcześniej napisać, ale nie było jak. Jakie imię?
Dziękuje serdecznie imienia pewnego nie mamy , to co podoba sie mnie to nie podoba sie mezowi i tak na odwrot. Jestesmy zgodni w imieniu Kacperwiec zapewne tak nazwiemy naszego synka
Scarlett jak ci wyszedl 3Bit? My dzisiaj zaczelismy konsumowac i jest pychaDzieki Kass za przepis ;* za to salatka z gyrosa wyszla mi taka sobie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:08
MamaAdasia lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoa 3BIT chyba dobry bo został 1 kawałek
a zrobiłam 2 blachy - jedną wzięłam do znajomych wczoraj, drugą prawie samodzielnie (zjadłam 2 kawałki!) pochłonął mój SZCZUPŁY mąż... nie rozumiem tylko jak te wszystkie ciasta nie idą mu w tyłek a ja tyje chyba od samego patrzenia na to jak on je
A i zrobiłam sałatkę z kapusty pekińskiej. Rewelacyjna więc dziękuje za przepis
ogółem pewnie przytyłam znowu z 2 kilo
ale ja naprawdę ciągle jestm głodna. Też tak macie?
Znowu nam się zapowiada tydzień badań. Madzik, Niunia, Jasmin, Ewka - za Was wszystkie będę trzymać kciukii mam nadzieję że o nikim nie zapomniałam.
A i oczywiście mój mąż już pyta jakie kolejne ciasto zrobięmogę nie sprzatacy i nie gotować ale ciasto musi być.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 17:24
Niunia86, gosiaczek31, jasmin lubią tę wiadomość
-
A u nas od samego początku miała być Laura.Tak tez o niej/ do niej mówiliśmy aż mąż nagle...a może Julia? Ze Laura ciężko zdrobnic i takie poważne a Julia to Julka,Julcia,Jula i zawsze dobrze brzmi a Laurka mu sie nie podoba a Laurusia ciężko wymowic.I tak na początku ze absolutnie nie zmieniamy..to teraz jestem w kropce.I mówię do niej Pys;-)
MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
W piątek do pracy zaniosłam ciasto Kaczamili z orzeszkami ziemnymi (trochę zmodyfikowałam przepis) i było rewelacyjne. 3 bit też zawsze robiło furorę, ale robiłam je na każdą okazję do pracy, a teraz chciałam coś nowego. Pychotka.
Scarlet ja wózki najpierw oglądałam w necie. Wybrałam te które podobają mi się wizualnie, poczytałam o nich i odrzuciłam te, które wydały mi się najmniej funkcjonalne. Teraz będę chciała zobaczyć je na żywo. Jak mi się któryś spodoba to go kupimy i tyle. Mój M się ze mnie śmieje, że już mam odruchy mamuśki bo oglądam się za wózkami na ulicy, a ja po prostu próbuję dostrzec firmę/nazwę jak mi się wózek spodoba.SunSun, Scarlett2014, Sarah88, gosiaczek31, kaczamila lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
Znalazłam lekarza który wykonuje echokardiografię czyli bada echo serce płodu i co najważniejsze udało mi się na jutro zapisać... przyznam się, że bardzo się boję co jutro usłyszę, trzymajcie kciuki za dobre wiadomościMamaAdasia, gosiaczek31, Scarlett2014, Emartea, Sarah88, Justyska89, SunSun, Madzik82, Niunia86, Rubi, Dorka1979, kasss, bella82, jasmin, vanilla29, loszcz, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmily bardzo mocno trzymam kciuki! I wierzę że jutro usłyszysz dobre wiadomości i będziesz mogła przestać się martwić!
Emartea zazdroszczę takiego racjonalnego podejścia. Ja jutro/we wtorek spróbuję raz jeszcze ale póki co wózki mnie przerastają
Dziewczyny wiem że któraś z Was zamawiała rożki w internecie. Czy mogę prosić o ponowne podanie linku? I opinię jeśli rożki już dotarlya i szukam ładnych okryć kąpielowych. Czy któraś z Was ma namiary na coś fajnego? Dziś widziałam śliczne w Ikei ale wydawały mi sie dość szorstkie.
Emily83 lubi tę wiadomość
-
Scarlett ja o dziwo az takiego apetytu nie mam , przed ciaza bylam wiekszy zarlok, w ciazy duzo rzeczy nie trawie np miesa. Jesli chodzi o meza moj ma podobnie jest szczuply i chocby nie wiadomo ile zjadl grubosc mu nie grozi na szczescie duzo cwiczy i ma miesnie wiec nie jest typem kosciotrupa
Emily to swietnie ze znalazlas takiego lekarzatrzymam kciuki za wizyte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 18:02
Emily83 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się...padłam na kanapę..
ale się dziś objadłam u babci męża..mnammmmm
Justyśka gratuluje dziewczynki i wracaj szybko do domu, bo szpitale są beee
Emily będę mocno trzymać kciuki..wszystko musi być dobrze..
Scarlet ja też nie ogarniam tych wózków...za duży wybór jest i nie wiem pod jakim kontem patrzeć...jedyne co to wiem, że chcę lekki..
Anastacia ale masz malutki brzuszek...
no to tyle co pamiętam, że miałam napisać..Emily83 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
hej mamuski, nie bylo mnie przez 3 dni, nadrobie Was pozniej
chwale sie swoim brzuszkiem w nowym 22gim tygodniu
kasss, Scarlett2014, Niunia86, Madzik82, gosiaczek31, Sarah88, Justyska89, Emartea, SunSun, Anastacia33, MamaAdasia, Emca, slodka100 lubią tę wiadomość