Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja dziś tylko na chwileczkę - chciałam życzyć Wam miłego dnia i powodzenia na wizytach. Ja dziś mam sporo pracy a potem planuje jeszcze jedno podejście do wózków
Justyska fajnie, że wychodzia co do badania to mój lekarz zawsze najpierw bada mnie ręcznie (chyba sprawdza szyjkę i ewentualne infekcje), potem robi usg dopochwowe a dopiero potem przez brzuch. Mam więc co miesiąc full serwis i pełen przegląd jak to nazywam
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki my dziś zaczynamy 6mc ale to szybko zlecialo;-)
Kasha trudna masz sutuacje bo nie jesteś mama ale mały musi cię słuchać zwlaszcza ze teraz bedziecie miec wlasne dziecko a ze nie masz ciepliwosci to pwenie przez ciaze I hormony
Justyska dobrze ze wszystko ok I wracasz do domu tylko przy tych witaminach to moglas lezec w domu a nie w szpitalu ale najwazniejsze ze juz wychodzisz
Mnie tez lekarz bada cp miesiacWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 10:49
Justyska89 lubi tę wiadomość
[/url]
-
witam się w tej wietrzny dzień...nie mam kurtki a muszę wyjść...będę wyglądała w moim płaszczu jak parówka bo jest za krótki i za mały- trudno...muszę jechać do promotora obgadać pracę....;/
Dziewczynki udanych wizyt dzisiaj,
Justyśka nareszcie będziecie w domkudobrze, ż tak to się skończyło..zresztą mówiłyśmy Ci, że będzie dobrze, a my przecież zawsze mamy rację
miłego dnia wszystkimJustyska89 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Jestem po lekarzu. Nadia jest nadal dziewczynka i jest cala i zdrowa. Wazy juz 600gr. Serduszko, nerki, zoladej wsztstko widoczne i na swoim miejscu. Lejarz nie.ma zadnych zastrzezen.
Bole mialam prawdopodobnie z powodu braku megnezu i mam brac Magne B6. Przytylam rowny kilogram w 3 tyg wiec moge sobie podjadac
Jestem bardzo zadowolonaScarlett2014, Niunia86, kasss, SunSun, MamaAdasia, bella82, gosiaczek31, madziutek 23, Emily83, loszcz, Emca, kaczamila, slodka100 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Usg tez mam tylko przez brzuch. Ale na fotelu bada mnie palcem. To jest wazne bo tak w pierwszej ciazy wyczul ze szyjka sie skrucila i byla rozwarta. Dziecko napieralo na szyjke a to dopiero byl 32tc.
usg dopochwowe to chyba tylko na poczatku sie robiMamaAdasia lubi tę wiadomość
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyMadzik super wiadomość
gratuluję córki
Kass mi przez usg dopochwowe ginekolog raz jeszcze sprawdza szyjkę i łożysko. Nie wiem czy to niezbędne ale zawsze tak robi. Kiedyś mówił mi że usg przez brzuch nie pokazuje aż tak dokładnie szyjki, a ręcznie nie oceni aż tak dokładnie długości - bardziej rozwarcie i twardość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:44
Madzik82, kasss lubią tę wiadomość
-
Madzik82- gratuluję udanej wizyty, no to nosisz ,,kawał'' babeczki w sobie, a Ty taka chudzinkaMój w piątek ważył prawie 500gram, ciekawe ile dzieciaki przybierają w c-gu tygodnia.
A ja mam nadal kłucia w brzuchu, po czym to mija. Później sobie poleżę , bo niedługo jadę po małego.
Bella, śliczny brzusio:)
trzymam kciuki za wizyty
Moja gin jak poproszę to też mnie bada ręcznie, mierzy szyjkę, dodatkowo sprawdza tętno dziecka. Ja chodzę na NFZ.
Rubi, to już masz napisaną i zatwierdzoną pracę?
bella82, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj kupiłam pierwsze rzeczy dla mojego synka (tego młodszego), w rozmiarze 56, do szpitala. Są takie maciupkie, już zapomniałam kiedy starszy taki był
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:59
kasss, Scarlett2014, vanilla29, bella82, Anastacia33, Kasha, SunSun, Sarah88, gosiaczek31, madziutek 23, Emartea, jasmin, Emca, slodka100 lubią tę wiadomość
-
MamaAdasia wyprobuj magnez. Lekarz mowil ze jest bezpiexzny i nadmiar tego pierwiastka sie nie odklada, jest wydalany z moczem.
powiedzial tez, ze jak nas boli ale kiedy sie polozymy przestsje, to najprawdopodobniej wiezadla. W drugiej ciazy dokuczaja bardziej i szybciej. 5-6 epizodow bolu na dobe to norma. Powiedzial, ze nie moze nas bolec jak lezymy, bol nie moze byc ciagly lub pulsujacy. Taki mi dzis dal wyklad...MamaAdasia, SunSun lubią tę wiadomość
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!