Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • kasss Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś bylismy na spacerku pozniej poszlismy ze znajomymi na piwko ja oczywiscie soczek piłam bylismy w mojej restauracji szef jak mnie zobaczył to pyta kiedy rodze myslal ze chyba juz nie dlugo;)
    Scarlet ja w sklepie tez kiedys zgupialam byla masa wozkow a zaden mi sie nie podobal tylko ten jedo fyn wlasnie i raczej go kupimy o dziwo mąż chce go kupic juz jak narzekam ze nic prawie nie mamy a kolezanka na tym samym etapie ma wszystko ale wiem ze wczesniej jak w styczniu nie ma sensu nie mamy miejsca zeby go trzymac
    bella super brzuszek

bella82 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rozkow to ja mialam taki na gabce ktora mozna wyciagac, np do prania. Teraz tez taki kupie

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • kasss Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Może też mi hormony szaleją bo wszystko mnie dołuje i tylko bym płakała.Mojego faceta mam ochote w dupe kopnąć delikatnie mówiąc.Czuje się taka samotna w tej ciąży.Zakażdym razem kiedy rozmawiam o dzidziusiu,że już słyszy ima tyle i tyle cm itd to widze,ze go zanudzam.Nie jest może typem nadzwyczaj wylewnym ale jego zachowanie teraz jest co najmniej dziwne.Nie całuje brzuszka,nie rozmawia z nim.Cały czas mówi ,że będzie sie zajmował synkiem jak sie urodzi a teraz to co to za róźnica skoro mały i tak go nie czuje i nie rozumie...
    Rozwala mnie takie myślenie.I nie myślcie sobie,że nie chciał tego dziecka.Właśnie,że chciał!.Prawdę powiedziawszy poddał się bardzo bolesnej i drogiej operacji aby ta ciąża mogła zaistnieć.A teraz jest taki dupek żołędny.Nie mam już cierpliwości
    loszcz przykro mi z powodu kotka facetem też się nie martw oni poprostu juz tak chyba maja ja też byłam pewna ze mój będzie skakał koło mnie a tak nie jest nie raz to widzę ze tak słucha żeby słuchać ale czy dociera di niego to co mowie to nie wiem. Oby po porodzie im się odmieniło i będą przykladnymi tatusiami

loszcz lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugi dzień pobytu synka mojego A u Nas. Poszedł spać, a ja przeanalizowałam cały dzień i aż się boję. Same prawie zakazy i upomnienia z mojej strony. Do tego brak cierpliwości.
    Mam nadzieję że to się zmieni. Chociaż nie powiem, ten 5-latek często się nie słucha i (w nauce) nie stara się. Najlepiej siedziałby całymi dniami przed komputerem, a reszte mial gdzieś. Cz€ęsto też treba krzyknąć, by się posłuchał. A jak ma gdzieś wyjść to dostaje głupawki. Nie mam sił do niego, chociaż w końcu mój A nie podwarza moich decyzji.
    Może za dużo wymagam? Przede wszystkim posłuszeństwa?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 23:33

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry mamusie.milego dnia ja mykam do pracy

MamaAdasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja też już nie śpię,

Kasha- ja mam synka niecałe 2.5 roku, ale wiem, że jeśli pozwoli się dziecku na wszystko - ono to wykorzysta, wiadomo nie można wszystkiego zabraniać, ale z umiarem.

Kasha lubi tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się witam z rańca i pewnie wieczorem będę Was nadrabiać bo idę dalej spać, oficjalnie od piątku jestem na chorobowym na cukrzycę ciążową. Dziś na czczo znowu poza normą mam cukier

Kasha lubi tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella śliczny brzusio eh okraglutki.

bella82 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc..

Kasha - Tobie na pewno nie jest łatwo, bo nie jesteś jego mama, ale musisz mu przedstawić zasady, jakie panują w waszym domu.. z każdym razem będzie łatwiej..

buziaki

Kasha, MamaAdasia lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• bella82 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc mamuski,
    ja dzis w nocy wstawalam chyba ze 100 razy na siusiu :-/
    Kasha ja tez sie ostatnio zastanawialam jak to bedzie jak nasz syn zacznie rozrabiac, ja lubie miec wszystko poukladane i zaplanowane a dzieci wiadomo robia balagan ;-) ale wydaje mi sie, ze musisz malemu wytumaczyc na spokjnie co moze a czego nie.
    Loszcz przykro mi z powodu kotka :-*
    trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)
    milego dzionka

Kasha lubi tę wiadomość

• Kasha Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tłumaczeniem odpada. Zapomina wszystko co mu nie jest "na rękę". Być w wc i zapomnieć wody spuścić?! Albo obślinił (specjalnie) rękę, pyta się go dlaczego to od razu zaczyna się "głupawka" chwilowa i zmienia temat jakby nic się nie stało. Bez wzg ile razy się go zapyta dlaczego to zrobił, nie odpowie tylko poleci do zabawek. Muszę chyba zagłębić się w lektury :)
    Ciężko troszkę "naprawić" błędy wychowawcze.

No a po za tym trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Chociaż brzydka pogoda, to wiadomości będą na pewno przyjemne.
    Miłego dnia.

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki U mnie ładna pogoda dzisiaj lekarz na wizycie powiedział ze nas wypuszcza tylko musimy iść jeszcze na badanie ale teraz jak będę miała twardy brzuch to nospe biorę i tyle bo nic mi tu w szpitalu nie dali tylko zastrzyk po którym przeszło i później juz nic tylko wit 3 razy dziennie. ciekawe co mój lekarz powie za 10 dni na to ze byłam w szpitalu

życzę udanych wizyt :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:20

Emily83, nick nieaktualny, kasss, Sarah88, Emca lubią tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha to prawda, jak juz dziecko jest do czegos przyzwyczajone to bedzie ciezko, ale powodzenia zycze ;-)
    Justyska super, zawsze to w domu lepiej :-)
    ja uciekam do przychodni na badania.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Kasha Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wszystko dobrze się Justyska skończyło :) Najważniejsze.
    Ja jutro mam wizytę u lekarza. Ciekawe co mi powie o wadze córci. Czy jest w normie, ale tej "wyższej".

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis sloneczko ale pewnie zimno.
    Kasha trudna masz sytuacje. Sama nie wiem co bym zrobila. Z jednej strony nie mozna podwazac sposobu wychowania przez matke, z drugiej w twoim domu musisz wprowadzic swoje zasady. Chyba tatus musi stanowczy byc i egzekwowac od syna zeby pozniej nie wyszlo ze jestes ta zla. Nie wiem trudna sprawa.
    Mnie dzis czekaja wieksze zakupy, a tak nie lubie z Ola sama jezdzic do sklepu. Wszystko na szybko aby tylko nie zbroila czegos i oczy wkolo glowy. Wracam umeczona.
    Trzyam kcikuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny!

MamaAdasia lubi tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wizyte w czwartek kontrolną z opisem z usg połówkowego.pewnie dostane liste badań do zrobienia bo juz 2 miesiace nic nie robiłam w tym kierunku.

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha mojego córka to ma teraz juz 15 lat...mamy super kontakt i powiem ci, że tak było od samego początku.Pomagam jej w czym mogę a najbardziej w lekcjach bo matka czasu nie ma aby z nia przysiąść.pochwalę się, że coraz lepiej jej idzie oceny lepsze także chyba dobrze nam sie razem uczy:-)trochę z niej leń ale staram sie ja motywowac do działania....

860isg18r6bpss11.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta

nie było mnie przez weekend troszke nadrobiłam ale przyznaje sie że nie wszystko

justyśka dobrze że wszystko ok i już wychodzisz

kasha dziecko to najlepszy psycholog wyczuwa gdzie na ile sobie może pozwolic jak będzie konsekwentnie zabraniać niektórych rzeczy to w końcu zatrybi ze u was tak nie wolno

a ja dziś zamówiłam sobie poduszkę ciążową, tą co miałam w pierwszej ciąży pożyczoną to jej właścicielka też w ciąży i musiałam zakupić swoją i dla dzidziusia będe miała pierwsze rzeczy bo gratis jest smoczek i kocyk

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Ja dzisiaj w super nastroju bo odebrałam wyniki przeciwciał i na szczęście takowych nie stwierdzono czyli Malutka ma prawdopodobnie moją grupe krwi i nie będzie problemów ,bo jak pisałam wcześniej ja mam Rh- a mój M Rh+ :) Także strasznie sie cieszę. Mam lekką anemię więc pewnie coś mi pan Dr w czwartek przepisze:)

Kasha syn mojego M ma 15 lat i tez mamy dobry kontakt. Ale wiadomo-dzieci w tym wieku maja inny rozum i akurat rzadko się widujemy bo jest u nas na weekendy a i tak całymi dniami z kolegami przesiaduje poza domem :)

Justyska super,ze już wszystko dobrze i wracasz do domku:)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!
    ja odliczam już czas do mojej.
    Lecę na śniadanko o głodne jesteśmy jak wilk :D

SunSun, MamaAdasia, Emartea, Emca lubią tę wiadomość

iv09cbxm68yuj78z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko to ostatnie badanie było zwykłym badaniem ginekologicznym wsadził palce i tyle heh mój gin tego nie robi a ze on zna mojego gin to przy okazji zjechał mojego ze źle robi ze nie bada kobiet w taki sposób bo co miesiąc tak powinien. a powiedzial jak znam doktora który panią prowadzi to on tak nie bada a powinien. wogóle ciężko mi przytoczyć ta rozmowę bo dla mnie był miły ale jechał po moim lekarzu

‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ