Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka gratuluje córci. Ja narazie przytulam 3 kg a ciśnienie tez mam niskie. Macie jakies propozycje co do imion dla dziewczynki? Szukam czegos rzadkiego i oryginalnego niekoniecznie polskie
-
nick nieaktualnyanet może coś z tej listy wybierzesz W 2013 r. w Polsce nadano dziewczynkom miedzy innymi takie rzadkie imiona jak:
Jessika
Leah
Nathalie
Raisa
Vivian
Elif
Emi
Kenza
Zoya
Zaledwie kilka dziewczynek otrzymało rzadkie imiona takie jak:
Balbina
Dagna
Debora
Emilie
Erika
Iwa
Kira
Latika
Latoya
Leokadia
Leonia
Ligia
Lorena
Luna
Marieta
Masza
Matilda
Megan
Nadzieja
Nastia
Nikita
Noelia
Oxana
Pamela
Salma
Scarlett
Sofija
Waleria
Wiwiana
Jeszcze rzadziej rodzice wybierali dla swoim córek imiona:
Adelajda
Aisha
Alessia
Alisa
Amelie
Ariadna
Arlena
Augustyna
Aurora
Aylin
Blanca
Carla
Caroline
Chanel
Chioma
Donata
Gaia
Hana
IsmenaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosiaczek dzieki zamowilam juz opaske i buciki z czapeczka sie wstrzymam a co do glukozy mi teraz czesto robi sie slabo i duszno boje sie ze tak samo moj organizm zareaguje ale nic nie poradzimy musimy to przetrwac
co do piwa ostatnio pierwszy raz w ciazy pilam warke cytrynowa bezalkocholowa maz kupil mi juz z miesiac temu i tak czekalo az mi sie zachce
w sprawie imion nie pomoge nie podobaja mi sie takie imiona
Justyśka mmm zjadla bym takiego szpinaczka[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam koleżankę o imieniu "Nadzieja" a znajomi z kolei myślą o imieniu: Sissi bądź Milan. Scarlett kojarzy mi się z moim ukochanym Przeminęło z wiatrem
Glukozy chyba wszystkie się boimyja nawet myślałam czy nie poprosić męża żeby jechał ze mną ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo badanie muszę zrobić rano.
Mi duszno ani słabo nie jest ale dziś np. dostałam zadyszki wchodząc po schodach
Szpinak uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:35
-
nick nieaktualnyDziewczynki weszłam sobie na lutówki żeby zobaczyć co tam u nich słychać i znalazłam u dziewczynek
PODSUMOWANIE:
Mamy 83 dzidziusie, przy czym:
- 24 dziewczynki,
- 40 chłopców,
- 19 to (póki co) wstydnisie!
Ciekawe jak to będzie u nasWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:41
gosiaczek31, bella82, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewka1990 wrote:Dziewczynki weszłam sobie na lutówki żeby zobaczyć co tam u nich słychać i znalazłam u dziewczynek
PODSUMOWANIE:
Mamy 83 dzidziusie, przy czym:
- 24 dziewczynki,
- 40 chłopców,
- 19 to (póki co) wstydnisie!
Ciekawe jak to będzie u nas
bysmy wiedziały jakby wszystkie dziewczyny były wpisane na listę było by łatwiej -
Cześć wszystkim
My po badaniach,wszystko książkowo,widoki boskie,synuś ślicznyJestem szczęśliwa. Ułożony nisko bardzo,dlatego chyba latam tak do toalety często
550g,19cm -od główki do dupki. Wspaniale,że możemy teraz tak podglądać nasze dzieciątka
Witam nowe mamusie.
Niunia86, gosiaczek31, madziutek 23, kasss, bella82, Sarah88, SunSun, Emca, sylwia85, Emartea, Emily83, MamaAdasia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JESTEM!!! Z góry dziękuję za kciuki
Zdziałały cuda. Moja Lenka jest okazem zdrowia. Wszystkie parametry w normie. Waży 407g. Jest troszkę młodsza niż wskazuje suwaczek. Pan doktor wszystkie narządy nam pokazał,przyjrzał sie dokładnie serduszku,pokazał komory,przedsionki-wszystko! Filmiku nie dało się nagrać bo mała jest za nisko i mam więcej leżeć a mniej chodzić. Szyjka zamknięta,długa ale mam się oszczędzać ze względu na wcześniejsze łyżeczkowanie a to może miec wpływ na ciąże niestety więc od jutra więcej odpoczynku i wszystko 2x wolniej
Ciekawostką jest to,że przez 3 m-ce przytyłam 2kg a od ostatniej wizyty,tj 3,5 tyg az 30 dag... A wszyscy dookoła mowia,że ciągle cos jem...Sama nie wiem czemu tak skoro mam tendencje do tycia.. Ale się ciesze
A to moje szczęście
jasmin, Scarlett2014, bella82, kasss, gosiaczek31, Anastacia33, Justyska89, Sarah88, Madzik82, SunSun, Emca, sylwia85, Emartea, Emily83, czekaja, MamaAdasia, loszcz, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Justyśka pewnie podaj ja lubie makaron z kurczakiem pieczarkami i szpinakiem
Scarlet ja uwazam ze dziecko sie krzywdzi takim imieniem ale to moje zdanie kazdy wie co robi.
to u lutówek sporo maluszkow sie nie ujawnilo a u nas na liscie mysle ze za jakis czas trzeba zrobic porzadek niektore dziewczyny w ogole sie nie udzielaja i nie zagladaja[/url]
-
nick nieaktualnyJasmin, Niunia gratulacje! Wspaniałe wieści.
Jasmin możesz próbować np. przez zapodaj.net albo typnic.com
Kass ja też jestem fanką klasycznych imionstąd u nas Jaś najpewniej a bardzo podoba mi się jeszcze np. Franek bądź Antek.
jasmin, Niunia86 lubią tę wiadomość