Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
zajrzałam na chwilke do listopadowek ale maja fajnie wesolo dzieciaczki sie rodza jeden za drugim nie moge sie doczekac kiedy u nas tak bedzienhttp://www.tvp.pl/bydgoszcz/informacja/zblizenia/wideo/6112014-g-1830/17553680 i jedna grudniówka urodzila wczoraj czy dziewczynki dzielna mamuśka
mamuski ogladalam ostatbio wozek jedo fyn ten model ktory mi sie podoba byl akurat blizniaczy powiem wam ze fajny lekki 3500zl kosztuje
limcia u mnie jest tak samo dawka wieksza a cisnienie jak bylo wysokie tak dalej jest[/url]
-
nick nieaktualny
-
Co do kikuta pepowiny to najlepiej nie stosowac nic ani octsniseptu ani spirytusu jesli nic sie nie dzieje....poprosty osuszac i wietrzyc.dopiero jak cos sie dzieje lub jwst wskazanie od lekarza to wtedy mozna czegos użyć. . .ja mam złe wspomnienia z octeniseptem
loszcz lubi tę wiadomość
-
wróciłam ze steka
i zobaczcie co dostałam od Pana kelnera:P
powiedział:
"dla jeszcze nienarodzonego"
SunSun, kasss, Scarlett2014, Madzik82, gosiaczek31, Emartea, Niunia86, Emily83, bella82, loszcz, Emca, kaczamila, slodka100 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
ja mam 2x1 i wrazie wiekszego mam wziąźć 3 popoludniu a zaczynalam od 0.5 i wtedy cisnienie bylo i tak nizsze niz teraz podobno najgorzej skacze w 3cim trymestrze
Scarlet na pewno przy jednym jest cieżko a co dopiero jak trójka ale najwazniejsze ze zdrowe i z mama wszystko ok;)
ja sie doczekalam w koncu mojego kocyka i jest taki jak należy zastanawiam sie czy bedzie sie nadawal do wozka czy nosidelka chyba jednak troszke za duzy
za to czekanie dzis dostalam wiadomosc ze opaska i buciki ktore wczoraj zamowilam mialam czekac 8 dni sa juz wyslane;)
Niunia86, SunSun, slodka100 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Emily83 wrote:cześć dziewczyny
dziewczyny czy was tez bolą plecy? Albo coś kłuje pod biustem po prawej stronie? Normalnie czasami nie mogę wytrzymać z bólu
niestety też tak mam ból bywa okropny, znika na kilka dni/tygodni i znów daje o sobie znać.
a co do imion to my się też nie możemy zdecydowaćnawet wydrukowałam WYKAZ IMION ZALECANYCH DO NADAWANIA W POLSCE [WYKAZ IMION MĘSKICH]
są wszystkie imiona, nawet takie nie nadawane od stu latnp Świętopełek, Drogomysł.
Jakoś nadal nie wiemy jak nadać małym na imięEmily83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiękne są te kocyki prawda?
ja mój tzn. Juniora uwielbiam
Rubi super
Dziewczyny a jakie butelki polecacie? Może kupię choć jedną przyda się np. na wodękurcze od kikku dni mam ochotę coś kupić ale nie wiem co bo nikt chcę jeszcze zaczynać wielkich zakupów
-
limcia wrote:Pocahontas my myślimy o jakimś 3 w 1, żeby też foteliki były do mocowania na stelażu. No i patrzyłam na te używane droższe czyli easy walker czy tfk, ale trochę się boję czy nie będzie ciasno dzieciakom mimo tego, że wygodnie jak nie jest wózek za szeroki.
nasze maluchy będą mniejsze, bo prawdopodobnie będą to wcześniaki, więc ciasno chyba nie będzie, a my myślimy potem kupić jakąś lepszą spacerówkę, zobaczymy jak ten nam będzie służył i na co zwrócić większą uwagę przy wyborze spacerówki, czy na szerokość, czy układ siedzeń, czy kółka itp... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wypiłam sok z marchwi niedawno a mój mały zaczął szaleć. Pierwszy raz aż takie kopniaki dostawałam. Super uczucie. Mój mąż szczęśliwy,że wreszcie poczuł. :)Za każdym razem jak kładł rękę na brzuchu to synuś milczał
Udanego weekendu życzę.kasss lubi tę wiadomość
-
U mnie Emilcia tak daje o sobie znać, że aż czasem boli. Dziś aż krzyknęłam z bólu. Nie wiem jak to wytrzymam w późniejszej ciąży. Niby fajnie, że ją czuję bo wiem że wszystko ok, ale kurcze, jako dziewczynka powinna być bardziej delikatna. Już nawet zaczęłam poznawać jej "rozkład dnia" i wiem kiedy się spodziewać mocniejszych kopniaków. Jak na razie przez większość dnia fika. Mam nadzieję, że jak się urodzi to nie będzie takim oszołomem i da mi kilka godzin dziennie na odpoczynek.
Miłej nocy mamusie. -
nick nieaktualnyA moje spokojnie siedzi raczej sobie, delikatnie smyra, chyba ze ja zdnerwowana to czuje ze tez daje znac - mama uspokoj sie. Wiec mam nadzieje ze i spokojne dziecko mi zostanie, bo Ola to mowilam Wam maltretowala mnie w brzuchu ze bolaly mnie zebra a teraz to wlasnie taki oszolom jak napislas emartea - nie spi w dzien, ciagle w ruchu, cos musi robic, gadac, rozrabiac. Taki temperament od poczatku.
-
nick nieaktualnyJustyska świetnie wyglądasz!
Ja jak zwykle wstałam o świcie ale poleniuchowałam jeszcze trochę przee telewizorem. Wstałam i nagle straciłam prąd w całym mieszkaniu co zmniejsza moje szanse na dotarcie do szpitala na dni otwartesiedzę właśnie z mokrymi włosami i zastanawiam się co zrobić. Mojego męża oczywiście nie ma
a wygląda na to że to coś więcej niż korki.
Miłego dnia!Justyska89 lubi tę wiadomość
-
Hej mamuski Justyśka super masz brzuzek nastepna mamuska o figurze modelki;)
moj maż ma dzisiaj wolne i powiedzial zero gotowania jedziemy ogladac wozki i do galerii zjemy na miescie mam nadzieje ze dzien bedzie udany;)
A ja dalej czuje delikatne ruchy wczesnie rano i wieczorem tez tak macie mamuski z lozyskiem na przedniej scianie? kiedys sie przypatrywalam czy jest to widoczne ja mala sie rusza ale nic nie bylo widac
Scarlet ja sie nie znam na butelkach ale wszyscy polecaja aventa sa tez jakies antykolkowe ale nie wiem jakiej firmy
milego weekendu u nas paskudna pogoda;(Justyska89, loszcz lubią tę wiadomość
[/url]