Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
slodka100 wrote:diamonds, Anastacia33, Lali piszcie kiedy macie date porodu, ktory cykl staran, data nast wizyty i data testu
Jak uśnie moje dziecie to wezme szybki prysznic i odpoczne na kanapie,a jeszcze stos zabawek na podlodze czeka na sprzatanie:) A w pierwszej ciąży tylko odpoczywalam i jadlam, teraz będzie mniej czasu na odpoczynek.
Ja z wizyta jeszcze zaczekam tydzien może nawet dwa, w pierwszej ciąży poszlam dość szybko do lekarki ktora powiedziala mi,że coś tam widzi ale czy bedzie z tego dziecko to ona nie wie..ehh glupia krowa:) -
Joanna0071 wrote:Bierzecie luteinę?
Ja biore dopochwowo 2 tabl na noc. Niby nie mam plamień i wszystko ostatnio było dobrze ale ze wzgledu na złe wyniki i wcześniejsze poronienie przepisał mi w razie jakichkolwiek komplikacji. Chociaz w głębi duszy wiem,że będzie dobrze bo w końcu innej opcji nie ma tak? -
Madzik82 wrote:Mnie bolal jeden jajnik bo mialam torbiel. Ale chyba sie wchlonela.
Mizzelka mi tez lodowka smierdzi hehe i mam odrzut od miesa. Jen tyljo warzywa, owoce, chleb i cale mnostwo zoltego sera
kurka go mać mam zwierzyniec jak nic.. wlazł wielgachny pająk i widziałam go nad szafą, aż bałam się przejść koło niego jak głupia, nienawidzę tego!
w nocy już mąż z otwartym oknem może się pożegnać.
Zabił go ale już na te jego starania i bitwy nie patrzyłam bo abym się stresowała. ;/
jeszcze jutro będę się ciągnąć po urzędach po głupich PITach ;/
jedynie co mnie pociesza to wizyta u gina na sam koniec wyjazdu...
-
margoo wrote:hej dziewczyny mam pytanie, czy któraś z was zna się na wynikach z morfologii co oznaczają? ostatnio czyli jakieś półtora miesiąca (przed ciążą) temu miałam idealne a teraz:
WBC 10,2[+] -a powinno być (3,8-10,0)
NEUT(tys/ul) mam 7,6[+] -a powinno być (2,5-7,0)
LYM 19,8[-] -a powinno być (20,0-45,0)
NEUT %(%) 74,1[+] -a powinno być (40,0-70,0)
wizytę u gin mam w przyszłą środę ale to wieki wiec może któraś z was mi pomoże?
-
Wyczytałam, że macie już objawy, mnie jak na razie nie dolega nic, ale myślę że to kwestia czasu Kalkulator wyliczył mi datę 23 marca.
mizzelka pająki to wróg numer jeden Jak się przeprowadziliśmy do domu to wyłaziły takie wielgachne, że już prawie szłam na terapie bo spać nie mogłam
-
mizzelka wrote:są na internecie kochana wyjaśnienia wpisujesz skrót i powinien wyjść albo poszukać interpretacji przykładowej.. ale nie przejmuj się w ciązy są po prostu inne parametry troszkę podwyższone mogą być w koncu się ma drugi organizm w łonie
dziękuje za odp, na necie sprawdzałam ale tam to w większości pisze że nowotwór a tego pod uwage raczej nie biore ale masz racje to może przez fasolke
margoo89
-
witam nowe mamy,ja tez troszkę się niepokoję tym, że nie mam ciążowych objawów, i myślę czy to na pewno ciąża, czy czasem nie pozamaciczna, czy nie jakaś torbiel czy cos innego jeszcze.... eh!
mój lekarz idzie na urlop i kazał mi zajrzeć dzisiaj lub jutro, żeby sprawdzić czy jest fasolka i czy w dobrym miejscu, pewnie jak bedzie wszystko dorze to wyznaczy mi nastepna wizyte później, tak aby serducho juz było na pewno słychac...
ale się boję..... -
Joanna0071 wrote:Dziewczyny od którego tygodnia widać lub slychać serduszko:-) ?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyalternatywa trzymam kciuki!
Ja spałam od 20.30 do 6.30. Czy to normalne? Mdłości nadal nie mam, a brzuch też mnie coś czasem zakuje. I licząc od owulacji choć nie mam pewności co do dnia kiedy była to powinnam dziś być w 5t2d czyli jutro w trakcie wizyty będzie 5t3dalternatywa lubi tę wiadomość
-
a ja dziś w nocy miałam jakieś mdłości..i rano zmusiłam się do kanapki i już mi lepiej...ehh do mojej wizyty jeszcze tydzień i 2 dni..... idę w sobotę tak niestandardowo strasznie długo, do tego czasu mam porobić standardowe badania..
gratuluje nowym mamusiom i życzę spokojnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 08:41
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny