Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry;) Witam te nowe i te "stare" Mamusie
Mi zaczął przeszkadzać zapach mięsa. Wczoraj gotowałam pieskowi kurczaka i tak mi śmierdział,że aż sie pytałam chłopaka czy to mięso się nadaje bo smród jak nie wiem.. Czyli w ciąży kurczak odpada. No i na samą myśl o smażonym stoi mi wszystko w gardle.. Bleee. mam nadzieję,że to oznaka,że Bebe rośnie dobrze bo i ciągnie na dole i pobolewa czasami
Miłego dzionka życzę -
Dzień dobry
Wiele kobiet w ciąży ma wstręt do miesa a ja w poprzedniej ciąży moglam jeść tylko mięcho na widok warzyw, owoców i nabiału mnie mdliło!
Dzieś o 12 ide po wynik Bety, stresuje sie. W ogóle to od wczoraj mam niezłe schizy, boje sie chodzic do toalety, siadam na kibelku i paralizuje mnie strach, boje sie ze zobacze krew/plamienie taki uraz psychiczny po poprzedniej ciąży, nie wiem jak nad tym zapanowac -
nick nieaktualny
-
Niunia86 wrote:Dzień dobry;) Witam te nowe i te "stare" Mamusie
Mi zaczął przeszkadzać zapach mięsa. Wczoraj gotowałam pieskowi kurczaka i tak mi śmierdział,że aż sie pytałam chłopaka czy to mięso się nadaje bo smród jak nie wiem.. Czyli w ciąży kurczak odpada. No i na samą myśl o smażonym stoi mi wszystko w gardle.. Bleee. mam nadzieję,że to oznaka,że Bebe rośnie dobrze bo i ciągnie na dole i pobolewa czasami
Miłego dzionka życzę
ostatnio "chodzila" za mnie kielbasa ale jak ja zrobilam to juz mi sie odechcialo -
Welonisia wrote:Dzień dobry
Wiele kobiet w ciąży ma wstręt do miesa a ja w poprzedniej ciąży moglam jeść tylko mięcho na widok warzyw, owoców i nabiału mnie mdliło!
Dzieś o 12 ide po wynik Bety, stresuje sie. W ogóle to od wczoraj mam niezłe schizy, boje sie chodzic do toalety, siadam na kibelku i paralizuje mnie strach, boje sie ze zobacze krew/plamienie taki uraz psychiczny po poprzedniej ciąży, nie wiem jak nad tym zapanowac
Kochana wszystko bedzie dobrze, nie mozesz myslec negatywnie poogladaj sobie zdjecia Anne Geddes- od razu Ci sie humor poprawi -
Witam mamuśki:)
Nam nocka minęła w miarę spokojnie tylko było okrutnieee duszno.
Mała kręciła się w łóżeczku i dwa razy przechodziła do nas do łóżka:(
Co do objawów - w zasadzie nic mi nie dolega, piersi ok, jajniki sporadycznie pobolewają ale z jedzeniem muszę uważać. Wsłuchuję się w siebie i wiem na co mam ochotę. Ostatnio smakują mi pomidory malinowe i kiełbaska żywiecka:)
Staram się jeść co 2 godz bo organizm dłużej nie wytrzymuje.
Wczoraj zjadłam chyba z 5 posiłków.
Dziś muszę troszkę się ruszyć i pozałatwiać kilka spraw, m.in. czeka mnie wizyta u stomatologa.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! -
bella82 wrote:Kochana wszystko bedzie dobrze, nie mozesz myslec negatywnie poogladaj sobie zdjecia Anne Geddes- od razu Ci sie humor poprawi
Wiem, mysle pozytywnie ale to samo przychodzi tak nagle i nic z tym nie moge zrobic. Wiesz jak ktoś sie raz sparzył to bedzie uwazał.
Zdjęcia faktycznie sprawiaja że mordka sie smieje -
Welonisia wrote:Wiem, mysle pozytywnie ale to samo przychodzi tak nagle i nic z tym nie moge zrobic. Wiesz jak ktoś sie raz sparzył to bedzie uwazał.
Zdjęcia faktycznie sprawiaja że mordka sie smieje
Kochana wiem cos na ten temat, tez przeszlam swoje. Ale uwierz, musimy byc silne i myslec pozytywnie:-)
Wszystko bedzie dobrze, i w marcu bedziemy mamusiami
a zdjecia sa przepiekne i mi zawsze poprawiaja humorAnulka26 lubi tę wiadomość
-
Welonisia ja mam dokładnie to samo. W pierwszym tyg jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży to dosłownie co godz latałam do łazienki,żeby sprawdzić czy nie plamie. Teraz już tak nie biegam ale jak tylko poczuje wiecej mokrego albo lepkiego to od razu ide i patrze. Nawet mi sie 3dni temu śniło,że mialam krew na wkładce. Na szczęście nic na razie sie nie dzieje i mam nadzieje,że juz tak zostanie chociaz do 12tyg jeszcze daleko
Anulka26 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:U mnie pojawila sie krew:( dlugo sie nie pocieszylam:( i bol brzucha okropny a jestem w pracyStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Lali wrote:Endi84 ile Twoja córeczka ma lat?
Mnie boli brzuch jak na @, mam schize ze za chwile przyjdzie.
Kochana moja mała ma prawie 3 latka. Od września puszczamy ją do przedszkola.
Lili na twoim miejscu zwolniłbym się z pracy i szybko do lekarza!!!
U mnie plamienie także pojawiło się w pracy i na niczym nie mogłam się skupić.
Szybko zadzwoniłam do ginekologa i zrobił mi usg. Na szczęście tak jak pisałam nie było to związane z ciążą.
Działaj szybko!!!!!! Będzie dobrze:+