Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a u nas 2 fasolki i niestety torbiel też, ale nią ginek kazał się nie martwić, bo bardzo często się zdarzają, kolejna wizyta 14 sierpnia (właściwie taka pierwsza)
chyba gdzieś już wspominałam, że ucieszyłabym się jak bym miała bliźnięta:) chociaż jak ginek mi powiedział to lekka panika mnie ogarnęła, czy sobie poradze, czy nie bedzie powikłań itp
przepisał mi też duphaston 2x1MartaM, Welonisia, Anulka26, MamaAdasia, slodka100, Tygrysek, Niunia86, Niunia86, SunSun, anka418, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
alternatywa wrote:a u nas 2 fasolki i niestety torbiel też, ale nią ginek kazał się nie martwić, bo bardzo często się zdarzają, kolejna wizyta 14 sierpnia (właściwie taka pierwsza)
chyba gdzieś już wspominałam, że ucieszyłabym się jak bym miała bliźnięta:) chociaż jak ginek mi powiedział to lekka panika mnie ogarnęła, czy sobie poradze, czy nie bedzie powikłań itp
przepisał mi też duphaston 2x1alternatywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalternatywa wrote:a u nas 2 fasolki i niestety torbiel też, ale nią ginek kazał się nie martwić, bo bardzo często się zdarzają, kolejna wizyta 14 sierpnia (właściwie taka pierwsza)
przepisał mi też duphaston 2x1
alternatywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny