Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny ja u gin byłam wczoraj ale prosto po wizycie do pracy i nie było kiedy napisać nasze maleństwo ma 4mm i bijące serduszko jestem taka szczęśliwa wg gin termin na 11 marca.dziś juz jestem po badaniach mam nadzieje że wszystkie będą w normie. martwie sie bo mam wysokie ciśnienie zawsze miałam ale myślałam że już jest w normie a tu 160 przed usg i 147 po mam nadzieje że to z nerwów i będzie teraz ok.
bella82, Anulka26, Emily83, slodka100, MamaAdasia, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
[/url]
-
hej Mamuski
ja odebralam wynik i beta wynosi 5584,a progesteron 17,78 (ostatnio jak robilam byl 24,83) ale poziom progesteronu zmienia sie w ciagu dnia prawda?
tak mi ulzylo jak zobaczylam wynik bety tylko ten progesteron mnie zastanawia, co Wy o tym myslicie?
milego dnia!Emily83, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
bella zmienia się i zeby porównać musiałabyś 3 razy zrobić ten poziom w ciągu dnia żeby racjonalnie wyszło
piękna beta
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
kass z nerwów na pewno, ja znów miałam 100/60 ;/ liche, ale bania mnie bolała nieźle.bella82, slodka100 lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:bella zmienia się i zeby porównać musiałabyś 3 razy zrobić ten poziom w ciągu dnia żeby racjonalnie wyszło
piękna beta
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
kass z nerwów na pewno, ja znów miałam 100/60 ;/ liche, ale bania mnie bolała nieźle.
dziekuje, ze to napisalas bo ja o tym wiem ale sobie nie wierze i zaczelam sobie wkrecac
dziekuje
a ja mam wlasnie bardzo niskie cisnienie, zawsze mialam ale od tygodnia w ogole kawy nie pije to juz w ogole jest masakra
-
bella82 wrote:hej Mamuski
ja odebralam wynik i beta wynosi 5584,a progesteron 17,78 (ostatnio jak robilam byl 24,83) ale poziom progesteronu zmienia sie w ciagu dnia prawda?
tak mi ulzylo jak zobaczylam wynik bety tylko ten progesteron mnie zastanawia, co Wy o tym myslicie?
milego dnia!
Też tak miałam, prawie 23 a dwa tygodnie później 19. On podobno jest pulsacyjny.bella82 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnySuper Bella gratuluje wyników Wszystko będzie dobrze. Ja zaraz mam zamiar zaparzyć sobie melisy bo jestem jakaś niespokojna i rozdrażniona. Mam nadzieję, że na urlopie będzie inaczej i trochę się oderwę od myśli. Dzisiaj ostatni dzień w pracy i oczywiście tysiąc rzeczy do zrobienia, ale damy radę
Super wieści po Waszych wizytach oby jak najwięcej takichbella82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
slodka100 wrote:Joanna0071 a ty na liste nie chcesz sie wpisac??
Chcę ale nie mogę coś.
Mam termin na 18.03 , wizytę 21.07.,@11.06 byla, -
bella82 wrote:dziekuje, ze to napisalas bo ja o tym wiem ale sobie nie wierze i zaczelam sobie wkrecac
dziekuje
a ja mam wlasnie bardzo niskie cisnienie, zawsze mialam ale od tygodnia w ogole kawy nie pije to juz w ogole jest masakrabella82 lubi tę wiadomość
-
bella82 wrote:dziekuje, ze to napisalas bo ja o tym wiem ale sobie nie wierze i zaczelam sobie wkrecac
dziekuje
a ja mam wlasnie bardzo niskie cisnienie, zawsze mialam ale od tygodnia w ogole kawy nie pije to juz w ogole jest masakra
ja nie robilam sobie prog ale chyba jest dobrze skoro maluch jest i zyjebella82 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:to w takim razie moze wypij tą jedną kawę, bo tym niskim cisnieniem można się aby dobić... a tak to sobie podwyższysz.. ja chyba tez zacznę chociaz rozpuszczalna zeby cos sie zdzialalo bo lepsze to nic picie tabletek
chcialabym ale sam zapach doprowadza mnie do mdlosci od kawy odrzucilo mnie na maxa -
mizzelka wrote:take it easy od tego jesteśmy wiem to jak dziewczyny mierzyły po owulacji i wlaśnie jedna powiedziała że w klinice to na temat progesteronu to właśnie tak powiedzieli że 3 razy w ciągu dnia tak jak i beta moze mieć lekkie zawachania w ciągu dnia ponoć
ja nie robilam sobie prog ale chyba jest dobrze skoro maluch jest i zyje
ja teraz bede kontrolowac ze wzgledu na moje wczesniejsze straty. ale ciesze sie, ze wszystko jest ok az mi na sercu lepiejmizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:to trzeba coś wymyślić na te cisnienie.. muszę poszukać dobrych sposobów bo alkohol odpada mozę jakies owocki podwyzszają
sama nie wiem co jeszcze moze podniesc cisnienie jak cos znajdziesz to sie podziel informacja, ja tez poszukam -
nick nieaktualnySposobów na podniesienie ciśnienia jest sporo, podstawa to nawodnienie organizmu na poziomie 3 l. Jeśli mało pijemy to sprzyja obniżeniu ciśnienia. Regularne posiłki także maja wpływ na ciśnienie, jeść mało a często- będzie z tego jeszcze więcej korzyści bo podkręcicie metabolizm Pomagają letnie i zimne prysznice, oraz odpowiednia pozycja ciała w łóżku ;)Może coś pomoże Natomiast co do kawy rozpuszczalnej mam o niej fatalne zdanie za sprawą kuzynki pracującej w sanepidzie, która twierdzi, że to mega syf, sam odrzut i chemia, ponoć lepiej sięgnąc raz dziennie po słabszą kawę z ziaren niz "rozpuchę"
bella82 lubi tę wiadomość
-
Anulka26 wrote:Sposobów na podniesienie ciśnienia jest sporo, podstawa to nawodnienie organizmu na poziomie 3 l. Jeśli mało pijemy to sprzyja obniżeniu ciśnienia. Regularne posiłki także maja wpływ na ciśnienie, jeść mało a często- będzie z tego jeszcze więcej korzyści bo podkręcicie metabolizm Pomagają letnie i zimne prysznice, oraz odpowiednia pozycja ciała w łóżku ;)Może coś pomoże Natomiast co do kawy rozpuszczalnej mam o niej fatalne zdanie za sprawą kuzynki pracującej w sanepidzie, która twierdzi, że to mega syf, sam odrzut i chemia, ponoć lepiej sięgnąc raz dziennie po słabszą kawę z ziaren niz "rozpuchę"
hmmm, pije ok 1,5l dziennie (wody)plus owoce i herbaty, jem dosc regularnie bo Fasolinka jest glodna . z prysznicem nie wiedzialam- na pewno sprobuje
co do kawy mialam przeczucie ale nie wiedzialam, ze jest az tak zle.
dziekuje za radyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 09:01
-
bella82 wrote:a powtarzalas jeszcze pozniej? czi gin powiedzial, ze jest ok? bierzesz lutke badz dupka?
Nie powtarzałam, dziś będę u gin. Martwiłam się, ale jeśli mieści się w normach, to nie ma co sobie głowę zaprzątać.mizzelka lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015