Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Welonisia wrote:Super!! Gratulacje. Nie wiedzialam ze takwczesnie widac juz ciążę mnogą to sa dwujajowe bliznieta????
zaczęłam się nad tym zastanawiać dopiero jak wróciłam do domu, ale chyba dwu-, bo gin powiedział, że jak by był jeszcze chłopak i dziewczynka to by było pewnie dla nas idealnie:) -
Anulka26 wrote:Cudownie!!! Dasz sobie radę Dbaj o Was potrójnie w takim razie Bliźnięta to moje marzenie
widzę, że więcej kobiet chciałoby bliźnięta, a do tej pory myślałam, że tylko ja o tym marzyłam, nawet już się przestałam przyznawać w większym towarzystwie, a tu taka niespodzianka:)
miłego popołudnia mamuśki:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mojego męża w rodzinie też były bliźniaki. to jakoś podobno "się trafia" co drugie pokolenie. dziadek męża miał siostrę bliźniaczkę, tata męża ma 5 synów ale brak bliźniaków. A kuzyn męża ma bliźniaki (mama kuzyna to siostra teścia) czyli na dobrą sprawę nam też się może przytrafić. Mąż tak jakoś od samego początku zagaduje, że będzie to ciąża bliźniacza (albo i więcej:P)... no fajnie by było:)
-
dziewczyny jestem na chwilę
gratuluje bliźniaków cholerka ale fajnie, dwa gole i jeden strzał
u mnie wygląda sprawa tak: serduszko bije 130 na minute
niestety nie słyszałam ale widziałam... pięknie wyglądał groszek
mierzy 0,64cm ciąża jest o jeden dzien starsza (6tydz+3dzien)
ciałko żółte/żółtkowe (nie wiem jak dokladnie okreslic) 0,44cm
mam już założoną kartę ciąży
płyn z zatoki ucieka.. jest aby 7mm zamiast 13mmm
troszkę słabe cisnienie mam ale licho sie czulam i malo spalam na dodatek gorączka ale położna uspokoiła że to normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 08:12
MartaM, Rubi, czekaja, MamaAdasia, Tygrysek, SunSun, Emily83, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, tak się składa że i ja po wizycie :
Widziałam pęcherzyk 16,9 mm a w nim zarodek 4,2 mm i serduszko , serducho bije 132 uderzenia na minutę, tak się cieszę, a takiego miałam stresa.
Wg usg mam termin na 11.03 a wg miesiączki na 06.03
Z tej radości aż mnie mdlić zaczęło,ale jak, miska już czeka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:05
anka418, SunSun, Anastazjaaa, mizzelka, Emily83, slodka100 lubią tę wiadomość