Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Scarlett2014 wrote:Gratulacje pomyślnych wizyt i wyników. Ja właśnie czekam w poczekalni więc trzymajcie proszę kciuki:) a i dopisuje się do klubu niskiego ciśnienia.
trzymam kciuki bardzo mocno
ja zapisalam sie na konsultacje u ginekologa na dzis na 13, troche sie stresuje tym progesteronem -
nick nieaktualnybella82 wrote:trzymam kciuki bardzo mocno
ja zapisalam sie na konsultacje u ginekologa na dzis na 13, troche sie stresuje tym progesteronembella82 lubi tę wiadomość
-
Ja już też trochę wyluzowałam, bo to nie ma sensu.
Dziś mnie stres oblatuje, czy usłyszę serce. Bo jeśli będzie ok, to znak, ze będzie dobrze i powiem najbliższym i w ogóle... oficjalnie będę w ciąży!Anastazjaaa, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dzien dobry!
Ale produkujecie, trudno nadążyć.
Gratuluje wszystkim szczesciarom, które serduszka juz ujrzały. Super widok. Teraz tylko mniej stresów i do kolejnej wizyty.
U mnie dwa dni temu zaczęły sie mdlosci. Tez mam bardzo niskie ciśnienie. I dlatego chodze taka osłabiona. Pracować mi sie nie chce nic a nic, pogoda nie sprzyja:))
Sciskam Was serdecznie!https://www.maluchy.pl/li-70452.png -
bella82 wrote:trzymam kciuki bardzo mocno
ja zapisalam sie na konsultacje u ginekologa na dzis na 13, troche sie stresuje tym progesteronemStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
dziewczyny poszlam do mojego prywatnego ginekologa i dal mi dupka, doustnie 3x1 tabl, zrobil USG i Fasolka ma odpowiednie rozmiary na swoj wiek, plus jest tam gdzie byc powinna. Serduszka nie bylo jeszcze ale lekarz powiedzial, ze za szybko
MamaAdasia, Anastazjaaa, mizzelka lubią tę wiadomość
-
A ja sie cieszyłam że nie mam mdłości ale wiedziałam że mnie nie ominą dziś wymiotuje od samego rana już mam dość okropinie sie czuje i nie lepiej wyglądam;(
dziewczyny a w jakim celu bada się progesteron bo mi gin nie zaznaczył a widze że wszystkie robicie?[/url]
-
kasss wrote:A ja sie cieszyłam że nie mam mdłości ale wiedziałam że mnie nie ominą dziś wymiotuje od samego rana już mam dość okropinie sie czuje i nie lepiej wyglądam;(
dziewczyny a w jakim celu bada się progesteron bo mi gin nie zaznaczył a widze że wszystkie robicie?
Kochana to znalazlam na necie :
Progesteron, żeński hormon płciowy, jest niezwykle istotny dla rozwoju ciąży, zwłaszcza w pierwszych tygodniach jej trwania. Jego niedobór może spowodować poronienie lub zakłócić prawidłowy przebieg ciąży. Dlatego progesteron jest niezbędny w diecie przyszłych mam, które mogą mieć problem z donoszeniem ciąży, po to, by zapewnić bezpieczny rozwój ciąży oraz zapobiegania poronieniu. -
Witam mamusie,
U mnie straszne mdłości i wymioty - powtórka z rozrywki ...
Bella, Kasss- gratuluję wizyt, Bella nie martw się, u mnie dopiero wczoraj serduszko się pokazało. Będzie dobrze
Tygrysku, Scarlett- trzymam kciukasy za udane wizyty, czekam na wieści
Agawa, Kasss ja tez czuję się do niczego..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:48
bella82 lubi tę wiadomość
-
Witam;)
A ja już po wczasach niestety Tylko 4 dni udało się poleżeć na plaży. Dzisiaj już do pracy ale za to weekend wolny Odliczam już dni do mojego ... Wizyta w czwartek
Gratuluje wszystkim Nowym serduszkomMamaAdasia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Niunia86 wrote:Witam;)
A ja już po wczasach niestety Tylko 4 dni udało się poleżeć na plaży. Dzisiaj już do pracy ale za to weekend wolny Odliczam już dni do mojego ... Wizyta w czwartek
Gratuluje wszystkim Nowym serduszkom[/url]
-
Dziewczyny, u mnie wymioty i mdlosci jeszcze sa. juz 4 tyg.
wczoraj maz mi kupil opaski sea bands- nei wiem czy pomagaja- dzis jakby mniej mnie mdli chociaz rano zwymiotowalam.
jedna dziewczyna kupila i u nas w lutowkach polecala - to podobno u niej swietnie dziala
opaski sea bands- poczytajcie- moze ktorejs ulatwia funkcjonowanie
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej u mnie po wizycie ok:) ale zastanawiam sie co mnie podkusiło zeby isc do tej baby który postawiła na nas kreskę na etapie starań o dziecko. Zrobiła mi usg i powiedziała że jest ok. Na pytanie o rozmiary malenstwa powiedziala ze sa takie jak powinny byc w 6 tygodni choc nie widzialam zeby cos mierzyla. Jak zapytal o serce to stwierdzila ze zaczyna bic i zaznaczyla na karcoe ciazy ze jest tętno. W kazdym razie najważniejsze ze jest ok ale więcej do niej nie pojde i zazdroszczę Wam szczegolowych informacji. A przy okazji wizyty zrobilam badania krwi - morfologia etc. Czekam na wyniki.