Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio miałam napad na paprykarz szczeciński i zjadłam go łyżeczką do chlebka i strasznie mi smakuje ciasto drożdżowe z owocami i kruszonką
-
Mnie bolal jeden jajnik bo mialam torbiel. Ale chyba sie wchlonela.
Mizzelka mi tez lodowka smierdzi hehe i mam odrzut od miesa. Jen tyljo warzywa, owoce, chleb i cale mnostwo zoltego seraNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnySuper widzę że Nasze grono się powiększa Gratuluję i witam nowe mamy U mnie są bóle jajników i ukłucia w macicy czasem też ciągnie... Oczywiście schizuje mnie to, ale staram się tłumaczyć to sobie jakoś Ja spakowałam jedną walizkę na wakacje i wysiadłam... Idę niedługo spać
Lali lubi tę wiadomość
-
Gratulacje nowym mamom.
Ja tez jakoś na mięso nie bardzo, może też te upały. Więcej na słodkie które nie mogę.
Ja mam ogromny apetyt, jak zaczynam być głodna to już teraz natychmiast bo skończy się bólem głowy. Zjem, nie dużo i zaś spokój. Często a mało. Co w ogóle śmieszne, waga mi stoi. A jak waga u Was?
Zapachy są wyraźniejsze, ale do zniesienia.
Spać mogłabym na okrągło. Właśnie się obudziłam po 3h drzemceWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 20:38
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez miewam bole jajnikow i najczesciej prawego i ciagniecie macicy wiec mam taka sama nadzieje tak jak i wy ze to kropeczek robi sobie miejsce
laseczki jezeli jakas z was ma problem z wpisaniem sie na liste to ja was zapisze musicie tylko podac termin porodu, cykl staran, termin nast wizyty (jezeli taka macie) i termin wykonania testu
diamond bardzo sie ciesze i gratuluje nowym mamuskomdiamonds lubi tę wiadomość
-
mi kalendarz bf pokazuje ze serduszko moze byc widoczne juz w 6tyg 1dniu, czyli bylby to 7tydz ale widzialam na bf w zdjeciach usg ze nawet w 5tyg 5dniu juz mieli jakies echo serduszka ja ide w 5tyg i 5 dniu teraz w piatek do gin wystarczylo by mi echo albo cos z zarodka hihi
-
Mi nie dane było uslyszeć w poprzedniej ciaży na pierwszym jeszcze nie biło a na kolejnym już przestalo. Ale teraz musi być inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 21:17
-
mi niestety tez nie bylo dane uslyszec tego wspanialego dzwieku w szpitalu dzien przed zabiegiem powiedzieli tylko ze jest echo zarodka i ze sie juz nie rozwija bo byl to prawie 10tc
a wiec tj mowisz Joanno teraz musi byc w koncu dobrze
mykam milego wieczorka laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 21:19
-
nick nieaktualny