Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kaczamila wrote:Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z pracy i wzięłam sie za robienie mizerii:) normalnie cały czas za mną chodzi:) chyba zaczęły się zachcianki, ale to takie wielki, ze gdzieś aż zapach ogórków czułam:) też tak macie??
pozdraiwiam
kurcze ja nie mam zachcianek dzis mam mdlosci takie, ze hej poszlam do sklepu by wlasnie kupic sobie cos na co mam ochote i wyszlam z niczym!
-
Anulka26 wrote:Ja mam chyba dzisiaj gorszy dzień, jakieś mnie humory dopadają, czarne myśli, słabo mi i w ogóle do kitu Skończę tylko pracę i jadę do domu troszkę nas spakować na wakacje, a potem wskakuje jak najszybciej do łóżka... Nadaję się jedynie do spania, chociaż właśnie się mi przypomniało, że śniły mi się plamienia Czyli nawet śpiąc nie mam 100 % spokoju.
Kochana glowa do gory, nie mozesz myslec negatywnie! nie pozwalam
Pamietaj, ze nie mozemy sie stresowac zaraz jedziesz na urlop wiec odpoczniesz -
nick nieaktualny
-
Mnie też mdli rano,dzisiaj nawet myślałam,że zwymiotuje ale na szczęście nic ze mnie nie wyleciało I nadal nie mam na nic ochoty. Mogłabym w ogóle nie jeść ale jak jestem głodna ro zaraz mi niedobrze wiec wmuszam w siebie cos jak mnie mocniej przypili...
-
a jak śmierdzi lodówka.... heheh ja na mięso nie mogę patrzeć, ale nie martwcie się
jak da się opanować to jest dobrze, omijajcie tłustych rzeczy serio dużo pomoże.
ja wcinam przekąski chrupki itp i dużo dużo wody i ogarniam i mysle ze tak bd do 12 tyg.. bo jak już bym miała bełtać to tak by było, a jak na razie tylko pozostaje niesmak więc luzik luzik hormony buzują
a spać? o każdej porze dnia i nocy! ciągle..... -
slodka100 wrote:gratuluje joanno dopisuj sie do naszej listy
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cIFJIxHWjO0F-czYafHhvPNPAUQo04WtE9LXa3rQv0w/edit?usp=sharing
Kochana czy moglabys mnei dopisac do listy ja probowalam ale cos nie moge dziekuje! termin 15.03slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas objawów brak
Odpoczywamy nad morzem sobie. Kąpiemy się w basenie, morzu, gramy w tenis i siatkówkę oczywiście wszystko z umiarem, nawet trochę się opalilismy
Czasami ciągnie brzuch ale tzn ze bobo rośnieslodka100, Anulka26 lubią tę wiadomość
-
witam mamuśki
Tygrysek wrote:Chyba tu zaraz umrę... tak się dłuży ten czas! Masakra. Nie mam za dużo roboty w pracy, więc nuuudddaaaa.
Gdzie ten piątek!?
a ja dziś zaczęłam weekend juuupi. Do pracy dopiero w poniedziałek
mizzelka, bella82 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny mam pytanie, czy któraś z was zna się na wynikach z morfologii co oznaczają? ostatnio czyli jakieś półtora miesiąca (przed ciążą) temu miałam idealne a teraz:
WBC 10,2[+] -a powinno być (3,8-10,0)
NEUT(tys/ul) mam 7,6[+] -a powinno być (2,5-7,0)
LYM 19,8[-] -a powinno być (20,0-45,0)
NEUT %(%) 74,1[+] -a powinno być (40,0-70,0)
wizytę u gin mam w przyszłą środę ale to wieki wiec może któraś z was mi pomoże?
margoo89
-
nick nieaktualnyJa chwilowo mam apetyt jak nigdy:) jadam dość treściwie a jak jestem głodalna i szybko czegoś nie zjem to mam wrażenie że wręcz mnie coś śsie w żołądku:) wczoraj mąż nieopacznie wspomniał mi o naleśnikach mekaykańskich a teraz właśnie je robi:) choć łaskawie trochę mu pomogłam:)