Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja też będę prosić o to z 2. Mam w rodzinie tez lekarza od astmy który mnie leczy wiec chyba w razie co to mi napisze takie zaświadczenie.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Dziewczyny to nie ma znaczenia czy jest l4 z kodem 1B czy 2B.
Jak chcą skontrolować to tak zrobią.
Przy pierwszej ciąży miałam kontrolę będąc w 3 miesiącu ciąży ( l4 2B).A wtedy nie było mnie w domu:( Oczywiście musiałam się stawić do Zusu celem wyjaśnienia.
Mój gin powiedział, że to paranoja.
Z założenia lepiej mieć zwolnienie 2B bo wtedy możesz chodzić niż 1B.
-
Welonisia - gratuluję serdecznie
Ja właśnie uspałam maluszka chwila spokoju
Jak byłam na podwórku to mi się strasznie duszno robi , więc teraz w domku posiedzę.
Ja pracuję na poczcie, gdzie trzeba dźwigać, są straszne plany sprzedaży, mobbing, stres, mało ludzi do pracy, itp, poza tym jestem na zastępstwo więc i tak tam nie wracam. więc od poniedziałku chyba wezmę znów opiekę,a później już od ginki zwolnienie.
W poprzedniej ciąży byłam na zwolnieniu od 21 tygodnia chyba i nie miałam żadnej kontroli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 13:39
Welonisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Chyba tu zaraz umrę... tak się dłuży ten czas! Masakra. Nie mam za dużo roboty w pracy, więc nuuudddaaaa.
Gdzie ten piątek!?
Też idę w piątek do lekarza:) wiem, że niewiele zobaczę bo jeszcze będzie wcześniej ale muszę iść bo potrzebuje recepty. Może przy okazji zrobię sobie jeszcze badania krwi.
A swoją drogą to zanim dowiedziałam się o ciąży to czasu uciekał mi w szaleńczym tempie a teraz kolejne dni koszmarni mi się dłużą. Dziś mija dopiero tydzień od kiedy odebrałam wyniki 1 bety. Jak na złość w pracy mam spory luz - niby to dobrze bo się nie przemęczam ale przez to czas leci mi jeszcze wolniej.
A i popadam w paranoje:) mam wrażenie, że wszyscy wiedzą, że jestem w ciąży choć wiem, że wiedzą tylko 2 najbliższe mi osoby:)Tygrysek lubi tę wiadomość
-
A ja jutro do gin idę już nie mogę się doczekać wiem że mogę jeszcze serduszka nie zobaczyć ale liczę ze będzie ovulke dość wczesnie miałam tak sięboje czy z moja kruszynka wszystko dobrze. a mdłości dalej brak wczoraj mnie trochę rwało od pasty do zębów a tak to nic za to mogę spać dniami i nocami
MamaAdasia lubi tę wiadomość
[/url]
-
Cześć dziewczyny wczoraj zrobiłam test jeszcze do mnie nie dociera
To mój pierwszy cykl po obumarłej ciąży w 11 tc i wygląda na to, ze się udało jutro ide do lekarza.Welonisia, slodka100, mizzelka, Anulka26, Rubi, SunSun lubią tę wiadomość
-
Rybeńka wrote:Kochana gratuluję i życzę zdrowej i spokojnej ciąży :-*
też mam na 18 marca:-) -
Welonisia wrote:Cześć dziewczyny, dołączam i ja Dzis zrobiłam test, jestem w 5tc termin 18 marca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a929a96183b6.jpg -
Nie dziekuję bo bardzo się boję i nie chce zapeszać modlę się żeby tym razem wszystko bylo ok
-
Pamietaj żeby mocz do badań oddawać dopiero z xrugiego ztrumienia w pierwszym zawsze są bakterje i go się nie bada lekarze często zapominają o tym wspomnieć
-
Joanna0071 wrote:Pamietaj żeby mocz do badań oddawać dopiero z xrugiego ztrumienia w pierwszym zawsze są bakterje i go się nie bada lekarze często zapominają o tym wspomnieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 16:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam chyba dzisiaj gorszy dzień, jakieś mnie humory dopadają, czarne myśli, słabo mi i w ogóle do kitu Skończę tylko pracę i jadę do domu troszkę nas spakować na wakacje, a potem wskakuje jak najszybciej do łóżka... Nadaję się jedynie do spania, chociaż właśnie się mi przypomniało, że śniły mi się plamienia Czyli nawet śpiąc nie mam 100 % spokoju.