Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmartea widocznie takie geny
ja mam z kolei tendencje do pełnej figury i choć przez kilka ostatnich lat byłam uważana za szczupłą to nigdy za drobną
a o ile większość kobiet marzy o większych piersiach ja zawsze miałam problem z rozmiarem moich a w ciąży to już w ogóle jest dramat
Madzik mi też te rzeczy się podobają ale nie wiedziałam że są na Allegro. Dzięki za cynkMadzik82 lubi tę wiadomość
-
Na allegro sa o polowe tansze niz w sklepie. Bylam w szoku jak bardzo przeplacilam.
w praniu nic sie z nimi nie dzieje. Lubie ich rozmiarowke bo wypada idealnie. Nie szyja ani za duzych (jak HM) ani za malych (jak Zara).
na allegro jest sprzedawca Rodzyneczki ktory oprocz tych ciuchow Ewa Klucze sprzedaje podklady, wkladki laktacyjne, kosmetyki i wszystkie inne akcesoria dla noworodkow i mam. Zamowie tam wszystko hurtemloszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Madzik82 wrote:Dziewczyny zapomnialam Wam powiedziec, ze bardzo fajne body, pajace i polspiochy robi firma Ewa Klucze. Mozna je kupic na allegro. Super cena i jakosc. 100% bawelny. Bodziaki sa zapinane z przodu, wygodne do ubierania. Polspiochy na szerokim pasie, nie wbijaja sie w brzuszek. Wygodne dla maluszka. Fajne wzory i kolory. To byly moje ulubione ubrania i teraz tez je kupie
Emartea super ze wszystko dobrze i jestes zadowolona z wizyty takiej wagi to nawet przed ciaza nie mialam;)
i na stronie smyka sa spore promocje nawet do 50% ja niestety juz niec nie kupuje bo wszystko mam zamowilam wlasnie kocyk i podusie dla tej dziewczynki co wam pisalam i mojej Julce tez domowilam podusie najwyzej bedzie jak troszke podrosnie;)
moj gin tez od 7mc kaze przychodzić co dwa tyg dla nas lepiej bo bedziemy spokojniejsze;)Madzik82, loszcz lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ja już nawet nic dla Emilki oglądać w tym miesiącu nie chcę, bo limit już na nią wydałam. Teraz trzeba na auto trochę wydać bo wymaga wymiany oleju, jakiegoś tam filtra i opon. Normalnie zbankrutować można!
loszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi dopiero udalo sie nadrobic 2 dni. Sporo ciekawych spraw poruszylyscie. W wiekszosci sie zgadzam z Wami:-) jesli chodzi o prace i bycie na L4, prezenty, nakrecanie sie. Tez uwazam ze trzeba sluchac swojej intuicji, niestety ksiazkowych ciaz jest niewiele, kazdej z nas cos moze wyskoczyc w trakcie ciazy, a im blizej terminu tym wiecej z nas bedzie mialo dolegliwosci. Teraz cieszmy sie jesze energia i zapalem do dzialania. Zgadzam sie w 100% z Madzik, w tym co pisze. Korzystajcie i odpoczywajcie jesli tylko jest okazja, nawet jesli pracujecie bo po urodzeniu czasu dla siebie jest mniej nie mowiac juz o sytuacji jak czeka sie na drugie dziecko i o lezeniu nie ma mowy:-) teraz sama wiem jak to jest. I milo wspominam czas z pierwszej ciazy jak myslama tylko i wylacznie o ciazy:-) teraz musze dzielic uwage na ciaze i 2 letnie dziecko ktore ciagle potrzebuje uwagi. Moze i przez to mniej sie wkrecam w doszukiwanie sie problemow. Chodze na wizyty robie wszystkie badania poterzebne, skoro gin mowi ze z dzieckiem jest ok to tak wlasnie mysle. A jesli cos wychodzi nie tak to zaczynam dzialac zeby dziecko bylo bezpieczne.
Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie z Was ktore trafiaja do szpitala bo rozumiem to, sama lezalam 3 razy na patologii poprzednio. Wiem jakie to stresy. Ale badzmy dobrej mysli bo to pomaga.
Gratuluje tez udanych wizyt, zdrowych pociech. Rubi tobie wspolczuje chamskiego lekarza. Nie wyobrazam sobie takich odzywek. Ja mam duza nadwage i bez ciazy a mimo to nie slyszalam takich uwag. Dzis nawet jak bylam u kardiologa to pytal ile przytylam i stwierdzil ze malo. Zreszta odpukac ale jak do tej pory trafiam na calkiem milych lekarzy.
Ja dzis tez u dentysty i wlasnie kardio z cisnieniem. Mam skierowanie na holter i echo, ekg. Wiem ze dla dobra dziecka musze sie przebadac i polazic po lekarzach ale coz staram sie nie zamartwiac. Po lekach cisnienie spadlo, malutka czuje, wiec odpycham zle mysli. A jutro moj staszaczek konczy 2 latka:-) wiec pewnie tez poczytam Was dopiero wieczorem. Nikogo nie zapraszalam ale spodziewamy sie kilka osob. Mam nadzieje ze i moi rodzice przyjada. Ola bedzie sie cieszyla. No i czekamy na kuriera z prezentem. Zaszalam i kupilam jej mini kuchnie tefal. Bedziemy gotowac razem.
Najgorsze jest to ze nic nie mam przygotowane na przyjecie ani nie sprzatniete bo caly dzien bylam w podrozy do warszawy. Mam nadzieje ze maz troche pomoze chociaz, bo inaczej ciezko bedzie:-)loszcz, MamaAdasia, Madzik82, Scarlett2014, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySprzedawce rodzyneczki tez polecam, kupowalam u nich z Ola jak bylam i wszystko super wyszlo. Wielka paka z zamowieniem, podklady, wkladki, smoczki, przescieradelka, itp jakies gratisy nawet dorzucali przy wiekszym zamowieniu chyba. Ewa Klucze, super naprawde ciuszki polskie ale dobrej jakosci.
Wracajac do kocyka z biedronki, ja dostalam od mamy zanim Ole urodzilam i tez nie bylam przekonana. A Mala go do tej pory uwielbia:-) jest mieciutki mimo wielu juz pran. Co prawda inny niz te wasze ale tez za jedyne 19.90:-) drugi gruby naprawde mam za 50 zl ponad i lezy bezuzyteczny. Takze cena nie gra roli. Wazne zeby sie sprawdzal w uzywaniu.MamaAdasia, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:
Emily, Justwol, Anastacia chyba we cztery mamy plan popracować do końca roku (ja chciałabym jeszcze kawałek stycznia zahaczyć) - oby nam się udało bo to będzie oznaczać, że z nami i maluchami wszystko jest ok
.)
Anastacia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Rubi, ja też będę miała usg dopiero ok 32 tc.Chyba że pójdziemy na to 4d na które się zapisałam.
Madzik, ja miałam jakieś rzeczy dla małego z firmy EwaKlucze, też słyszałam o nich pozytywne opinie.Też zamawiałam u Rodzyneczek, oto link:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11612773&id=99347
Opłaca się zlożyć większe zamówienie
Emartea, gratuluję wizytyWażne że dzidzia zdrowa, a jak będzie mniejsza tym lepiej dla Ciebie
Gosiaczek, 100 lat dla małej damy
Madzik82, gosiaczek31, Emartea lubią tę wiadomość
-
Nie nie..to pisał ktoś inny ja myślałam link do reczniczka jakiegoś innego sprzedawcy..a na tej rodzyneczek też byłam i na pewno coś zamowie..
Witam się w 24 tyg. Ale super..jakie będziemy podekscytowane jak będziemy przekraczać 30
loszcz, MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Jasmin a gdzie Ty mieszkasz ?? Mam nadzieję że daleko w górach i że do łodzi śnieg dotrze dopiero na święta:P
MamaAdasia chyba już o tym pisalas ale nie pamiętam:( ile kosztuje u Ciebie 4d? Bo ja w końcu postanowilam zrezygnowac..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:Jasmin a gdzie Ty mieszkasz ?? Mam nadzieję że daleko w górach i że do łodzi śnieg dotrze dopiero na święta:P
MamaAdasia chyba już o tym pisalas ale nie pamiętam:( ile kosztuje u Ciebie 4d? Bo ja w końcu postanowilam zrezygnowac..
suwalszczyznaPolski biegun zimna
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny