Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam się z Wami. Zjadłam śniadanko troszkę Was nadrobiłam i zaraz zmykam do łóżeczka. oczywiście weszłam na tego polecanego sprzedawcę na allegro i chyba tam dłużej zostanę
fajne rzeczy
zapomniałam Wam napisać ostatnio jak rozmawiałam z moją gin i powiedziała mi o tym szpitalu jak brzuch twardnieć nie przestanie to powiedziała o jakimś specyfiku coś na f... tyle zapamiętałam, ale że do tego roku ginekolodzy mogli mieć to u siebie w gabinecie i podawać pacjentkom ale od tego roku jest to tylko w szpitalach i właśnie podają to w kroplówce przy twardniejącym brzuchu i po tym na miesiac problem twardniejącego brzucha jest z głowy... i nic to nie szkodzi dzidziusiowi. buziaki :* -
Dziewczyny..a macie jakiś pomysł na prezent pod choinkę dla męża? Bo mnie opuściła inwencja..
na urodziny juz się smialismy że prezent ma bo urodze Franka:P a on ma 26 marca urodziny:)
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
heyka
ja postanowilam z moim mężem ze na gwiazdke naszym wspolnym prezentem bedzie łóżeczko dla Stasia i tyle
dzis bylam na badaniu krwi morfologii z oznaczeniem coombs i zaplacilam az 36zł a sama morfologie robilam mies temu chyba za ok 12zł wiec troche biora za te oznaczenia
jutro odbiore wynikii jade ogladnac wozki
-
nick nieaktualnydziewczyny w biedronce będzie promocja na pieluchy Dada i pytanie do aktualnych mam
czy się opłaca a jak tak to który rozmiar ten najmniejszy czy ten trochę większy??
ehhh...
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,425,name,pieluszki-dada-premium-mega-paka-rozne-rodzaje -
Witam;-) my z mężem nic sobie nie kupujemy przez te 6 lat przed ślubem kupowaliśmy prezenty na każda okazje teraz trzeba skupić się na malutkiej;-)
Powiem wam ze jak do tej pory nie bałam się porodu to teraz powoli ogarnia mnie stres trzy sobie poradzę będę wiedziała jak przec i co robić i jak poradzę sobie z takim maluszkiem czy będę wiedziała jak się nim zająć te myśli kraza mi po głowie ostatnio...[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
od kilku dni mam nieprzespane noce...Alex tak szaleje ze masakra...już bardzo mocno mnie kopie, czasem w coś uderzy np w pęcherz czy inne narządy to boli...ale już się nie moge doczekać aż bedzie widać wyraźnie przez brzuch częsci ciała
podobno jak w brzuchu dziecko szaleje o konkretnej porze to po porodzie też tak może być
a mały cwaniak jak jest cicho troche a potem nawet lekko się rusze to sie uaktywnia i szkudzi ;P -
Zgadzam sie co do pieluch. Na promocjach kupujcie 2 lub 3. Tych najmniejszych nie kupujcie na zapas bo byc moze jedna, dwie paczki starcza.
Co do Rodzyneczek na allegro to polecam tez od nich podklady Panda. Kosztuja 8zl, jest 10 w paczce. Przydawaly mi sie bardzo kiedy musialsm przewinac dziecko w miejscu publicznym. Brzydza mi sie te publiczne przewijaki wiec te podklady byly super. W domu tez ich uzywalam ale juz wielorazowo, poki nie bylo wpadki z wielka kupapolecam
MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
My mimo wydatków chcemy sobie zrobić jakieś małe prezenty bo zawsze to milo coś dostać od mężusia.także my nie rezygnujemy z gwiazdek na poczet tego że dzidzia się urodzi..chociaż na pewno też nie będą to prezenty za 200 złStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Cześć wszystkim
Ja już po śniadanku , waga stoi w miejscu +3,5kg.. kolejna wizyte mam 3 grudnia
Ja kupuje 1 lub 2 paczki Pampers New Born, a potem już większe i też DaDy wypróbuje..
Sarah ja słyszałam taki mit , że jesli dziecko najczęściej kopie Cię w nocy to urodzisz w nocy..
Z zaciekawieniem oglądam linki do ubranek i sprzedawców których polecacie, ale ja mam już tyle ubranek dla dziecka , że już rozpustą było by kupować.. Jedyne co potrzebuje to wózka i łóżeczka, wanienki i kosmetyków, to już upatrzone ale po nowym roku wróce do tego tematu i jak nic mi nie wpadnie innego w oko to zamawiam.
Jeśli chodzi o twardy brzuch to nie zaobserwowałam nic niepokojącego , wiadomo czasem jest twardy ale za jakiś czas mięciutki więc nie martwie się tym.
Co to za ociąganie się ze zdjęciami brzuszków?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 11:41
loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Jeśli chodzi o Święta to nie miłosiernie ich wyczekuje..
Co prawda prezent Mikołajkowy sprawiliśmy sobie tydzień temu , kupując na promocji nowy telewizor do sypialni
Ale planuję mężowi kupić solidną maszynke do włósów
Mam pytanie do blond mamusiekczy któraś z Was planuje malowanie odrostów przed porodem? Zastanawiam się nad tym czy jak pójdę do fryzjera na pasemka to nie zaszkodze maluchowi. Dawno nie malowałam ale podkusiło mnie teraz ze względu na to , że po porodzie nie będę miała głowy do tego i ciężko będzie wyrwać się na na 3h do fryzjera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 11:49
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa ja planuje farbować gdzieś w połowie grudnia...ostatnią farbę kładłam rok temu o ton jaśniejszy blond od mojego, bo potem odrosty w ogóle się nie rzucają w oczy i nie muszę się martwić...a jak potem miałam do połowy głowy to delikatnie było widać i byłam nawet modna za co niektóre laski płacą sporą kasę
noa8, loszcz lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
noa8 wrote:Jeśli chodzi o Święta to nie miłosiernie ich wyczekuje..
Co prawda prezent Mikołajkowy sprawiliśmy sobie tydzień temu , kupując na promocji nowy telewizor do sypialni
Ale planuję mężowi kupić solidną maszynke do włósów
Mam pytanie do blond mamusiekczy któraś z Was planuje malowanie odrostów przed porodem? Zastanawiam się nad tym czy jak pójdę do fryzjera na pasemka to nie zaszkodze maluchowi. Dawno nie malowałam ale podkusiło mnie teraz ze względu na to , że po porodzie nie będę miała głowy do tego i ciężko będzie wyrwać się na na 3h do fryzjera.
-
Hej dziewczyny. Ja w szpitalu juz po badaniu USG .plynu wystarczajaco duzo. Nadusia wazy juz 590gram +- 80g . Jeszcze bede miala jedno badanie ginekologiczne dzis, ale jesli bd wszystko na nim dobrze to jutro do domku
noa8, kasss, Niunia86, Madzik82, loszcz, Emca, SunSun, Emartea, kaczamila, Emily83, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Sarah88 wrote:ja bylam ponad miesiac temu, co wam pisalam ze wyszly mi pomaranczowe, ze farba nie chwytala i mialam rozjasniane az 3 razy!! i nowu musialam pomalowac te odrosty tak jak byly, wiec nie wiem jak u Ciebie wyjdzie, ale jesli chodzi o szkodliwosc to juz raczej nic sie nie stanie dzidziusiowi
Sarah doskonale pamiętam Twoją sytuacje , podejrzewam, że u mnie tak wyjdzie , ze względu na to , że miesiąc temu położyłam na moje naturalne włosy Krem rozjaśniający ( Sunkiss Loreala) byłam zadowolona z efektu bo rozjaśniło się bardzo efektownie i delikatnie jak by mi słońce rozjaśniło. Jednak narobiłam sobie chętki na blond i na wiosne chciała bym mieć już blond pasemka. Postaram się za bardzo nie wdychać rozjąśniacza podczas robienia.20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia