Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
gosiaczek31 wrote:Podziel sie przepisem na ta pychote.
bardzo chetnie:-)
poledwice pokroilam w plasty, delikatnie rozbilam piescia i popieprzylam, wrzucilam na patelnie z rozgrzanym olejem, podsmazylam na jednej i drugiej stronie (ale tylko by sie lekko zarumienilo).
Na osobnej patelni lekko podsmazylam cebulke, pieczarki, czerwona papryke, cukinie, marchewke, zalalam woda i dodalam przyprawy. jak wszystko zaczelo sie dusic dolozylam miesko i dusilam az do miekkosci. powstaly sos zagescilam maka i smietana
do tego brazowy ryz
maz wcinal az mu sie uszy trzesly
Krysti, gosiaczek31, Scarlett2014, Emca, MamaAdasia, kasss, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej pycha ja sobie jutro zrobiebella82 wrote:bardzo chetnie:-)
poledwice pokroilam w plasty, delikatnie rozbilam piescia i popieprzylam, wrzucilam na patelnie z rozgrzanym olejem, podsmazylam na jednej i drugiej stronie (ale tylko by sie lekko zarumienilo).
Na osobnej patelni lekko podsmazylam cebulke, pieczarki, czerwona papryke, cukinie, marchewke, zalalam woda i dodalam przyprawy. jak wszystko zaczelo sie dusic dolozylam miesko i dusilam az do miekkosci. powstaly sos zagescilam maka i smietana
do tego brazowy ryz
maz wcinal az mu sie uszy trzesly 
z ryżem idealne
bella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scarlet, Kass... Kocham rogale i ogolnie slodycze. W swieto zjadlam 3 rogale i nastepnego dnia 2. I mam dosyc rogali na caly rok hehe
Scarlett2014, SunSun, MamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Bella mój lekarz mówi, że dzieci teraz rosną skokami, więc nie masz się co martwić.
Od kilku dni robię siusiu co 10-15 minut. Dosłownie. Nawet M zaczął sprawdzać z zegarkiem i stwierdził, że to nie jest możliwe. To jest takie uciążliwe. Z domu wyjść się za bardzo nie da. Macie też tak? Można to jakoś powstrzymać czy już do końca tak się będę męczyła?
bella82, anet525 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez sikam co chwile jak cysterna z paliwem lejeEmartea wrote:Bella mój lekarz mówi, że dzieci teraz rosną skokami, więc nie masz się co martwić.
Od kilku dni robię siusiu co 10-15 minut. Dosłownie. Nawet M zaczął sprawdzać z zegarkiem i stwierdził, że to nie jest możliwe. To jest takie uciążliwe. Z domu wyjść się za bardzo nie da. Macie też tak? Można to jakoś powstrzymać czy już do końca tak się będę męczyła?
w nocy wstaje jest uciążliwe.
-
Ja tez tak mam a bedzie jeszcze gorzej. Nagle dziecko zmienia pozycje i masz wrazenie ze sie posikasz. Kiedys az musialam ukucnac na srodku Biedronki i poczekac az dzidzia zmieni pozycje i zejdzie z pecherza. Strasznie sie meczylam w pierwszej ciazy i teraz zaczyna sie to samoNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyJa tez mam problem z pecherzem o moim dzieciaczkiem na nim. Kiedyś szłam z mama do biedronki i w pewnym momencie mała chyba przesunęła się na pęcherz bo nie mogłam kroku zrobić co krok było tragiczniej heh. Na szczęście po drodze jest przychodnia to jakoś udało mi się dojść tam .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez często oddaje mocz. Nawet w nocy sie budzę by iść do toalety a potem zasnąć nie mogę. A mialyscie juz skurcze przedporodowe tzw skurcze braxtona? Ja mialam wczoraj i dzis troche o tym czytałam. Dobrze ze to nic czym należałoby sie martwic.
Bella dzieki za przepis tez napewno go wypróbujęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 21:37
bella82, Krysti lubią tę wiadomość
-
anet525 wrote:Ja tez często oddaje mocz. Nawet w nocy sie budzę by iść do toalety a potem zasnąć nie mogę. A mialyscie juz skurcze przedporodowe tzw skurcze braxtona? Ja mialam wczoraj i dzis troche o tym czytałam. Dobrze ze to nic czym należałoby sie martwic.
Bella dzieki za przepis tez napewno go wypróbuję
ja chyba jeszcze nie mialam, albo nie umiem poznawac

lepiej sie czuje, bo juz swirowalam