X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Krysti u nas będzie Julia większość rzeczy i ubranek dostaliśmy choć powiem wam ze jak miałby być chłopiec to zadne ubranko by sir nie nadało wszystko z różowym akcentem sama pani w sklepie mówiła ze teraz ciężko kupić cis neutralnego bo wszystko robią pod chłopca lub dziewczynkę
    Julka super piękne imię mojej kuzynki córcia tez Jula :) no różowe to nie dla chłopca akcenty dobrze ze córcia to bedzie pasować do niej wszystko :)

kasss lubi tę wiadomość

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam same neutralne po synku bo nie lubie gaciowego rozu i baby blue. No i jskos sie udalo. Biale, bezowe, brazowe, granat gla dzirwczynki tez jest ok. Ale faktycznie latwo noe jest

MamaAdasia, kasss, noa8, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niewiem jakie kolory napewno bede kupować w odcieniu biało mszarym z nadrukami fajnymi , takie normalne proste kolory chce nie ciemne nic bo wyblakną napewno po paru praniach .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 16:00

Madzik82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik tez masz brzuszek śliczny juz :) na końcówce cię wywali :) do przodu

Madzik82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek taki bede miec tylko zastanawiam się nad innym kolorem http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e952be19f078.jpg to jest X-Lander

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 16:51

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze sie Wam pochwalic bo zrobilam pyszna poledwice i jestem z siebie dumna :-) zdjec nawet nie zdazylam robic ;-)

Krysti, Justyska89, kasss, SunSun, Madzik82, Scarlett2014, gosiaczek31, loszcz, kaczamila lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja się też pochwale jeszcze nie wiem czy jest sens ale znalazłam przepis na sernik nutellowy i stwierdziłam ze zrobię dzisiaj i właśnie w piekarniku się piecze zobaczymy co z tego wyjdzie

Krysti, bella82, kasss, noa8, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    musze sie Wam pochwalic bo zrobilam pyszna poledwice i jestem z siebie dumna :-) zdjec nawet nie zdazylam robic ;-)
    Gratulacje :) napewno pyszna była

bella82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Hej dziewczyny ja się też pochwale jeszcze nie wiem czy jest sens ale znalazłam przepis na sernik nutellowy i stwierdziłam ze zrobię dzisiaj i właśnie w piekarniku się piecze zobaczymy co z tego wyjdzie
    To jak wyjdzie pyszny to ja przepis chcem :)

Justyska89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to ładne brzuszki macie Ja stwierdziłam ze mi ostatnio bardzo wyskoczył bo wczoraj w Tesco przymierzalam takie rozciagliwe swetry to masakra w niektórych wyglądałam jak w 9 mies

Krysti lubi tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Gratulacje :) napewno pyszna była

powiem nieskromnie, ze byla naprawde super :-)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To jak wyjdzie pyszny to ja przepis chcem :)

Oki mam tylko nadzieje ze wyjdzie dobry bo szczeze zaczynam dopiero karirre pieczenia ciast. W przepisie było 250 g nutelli i 100 g na polewe to jak mój mąż zaczął pomagać to z nutelli 650 g zostało tylko na polewe heh bo udało mi się mu słoik wyrwać heh

Krysti lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella to super Joshowi też pewnie smakowala;-)
    Justyska napewno będzie dobry ja w ciąży mam wyjatkowa cierpliwość do ciast;-)
    Właśnie mezus mi kupił pysznego paczka z nadzieniem czekiladowym zawsze w niedzielę wraca kolo cukierni z pysznymi slidkosciami I dzis rano mowie Nic mi nie kupuj bo za duzo waze ale itak kupil a ja slodycza nie umie powiedzieć nie;-)
    Madzik gdzie ty 5 tych Rogali zmiescilas ? Ja też nie mogę patrzeć na róż nie to żeby mi się nie podobał ale też nie ma co przesadzać;-)

bella82, Justyska89, Krysti, Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska ja tez jak ubiore obcisly sweter taki grubszy to wygladam jak w 9 miesiącu

Pocahontas lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moj tak kopie ze normalnie z podziwu wyjść nie mogę ma swoje pory :) moj czuje kopniaki jak rękę przykłada nie zawsze zależy są mocniejsze są słabsze . Ale jak wali mocno wołamy szybciutko mojego i czuje :) ostatnio ucho przyłożył mi do brzucha to go Ignaś w ucho kopnął :D

u mnie bywa roznie ale bardzo czesto wlasnie w momencie gdy maz przyklada reke, badz ucho Maly przestaje kopac! cwaniaczek maly ;-)

Krysti, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella u mnie jest tak samo kiedy mój mąż przykłada rękę to mała jest grzeczna jak aniołek a wcześniej prawie wyskakuje z brzucha

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella to u ciebie Josh bedzie :) sliczne imię:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    u mnie bywa roznie ale bardzo czesto wlasnie w momencie gdy maz przyklada reke, badz ucho Maly przestaje kopac! cwaniaczek maly ;-)
    Hehe wyczuwa ,moj zaczyna wiecej kopac jak moj z pracy wraca ,niewiem czy slyszy glos mojego R czy co bo caly czas jak moj z pracy wraca do domku i zaczyna kopać:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Hehe wyczuwa ,moj zaczyna wiecej kopac jak moj z pracy wraca ,niewiem czy slyszy glos mojego R czy co bo caly czas jak moj z pracy wraca do domku i zaczyna kopać:)

Moja zaczyna bardziej kopać jak mój K wychodzi do pracy śmiejemy się ze cieszy się ze tatuś sobie idzie. Albo kopie jak się przytulamy to tez śmiejemy się ze zazdrosna jest.

Krysti, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

• anet525 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi narobilyscie ochote na ciasto z nutelli. Zjadłam wlasnie cala czekoladę i mam teraz zgagę. Josh dla chłopca to bardzo ładne imię. Co do Juli tez mi sie podoba bo tak nazwaliśmy nasza nienarodzoną córeczkę. Co do kopniaków mala się tylko ukrywa przed swoja siostra gdy moja corka chce poczuć jej kopniaki to wtedy przestaje. A przed mezem się nie kryje. Kopie non stop mnie i troszke sie z tym mecze bo często odczuwam przy tym bol.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 18:13

bella82, Krysti, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
‹‹ 711 712 713 714 715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ