Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasss wrote:Krysti u nas będzie Julia większość rzeczy i ubranek dostaliśmy choć powiem wam ze jak miałby być chłopiec to zadne ubranko by sir nie nadało wszystko z różowym akcentem sama pani w sklepie mówiła ze teraz ciężko kupić cis neutralnego bo wszystko robią pod chłopca lub dziewczynkę
no różowe to nie dla chłopca akcenty dobrze ze córcia to bedzie pasować do niej wszystko
kasss lubi tę wiadomość
-
A ja mam same neutralne po synku bo nie lubie gaciowego rozu i baby blue. No i jskos sie udalo. Biale, bezowe, brazowe, granat gla dzirwczynki tez jest ok. Ale faktycznie latwo noe jest
MamaAdasia, kasss, noa8, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyJa niewiem jakie kolory napewno bede kupować w odcieniu biało mszarym z nadrukami fajnymi , takie normalne proste kolory chce nie ciemne nic bo wyblakną napewno po paru praniach .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 16:00
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja się też pochwale jeszcze nie wiem czy jest sens ale znalazłam przepis na sernik nutellowy i stwierdziłam ze zrobię dzisiaj i właśnie w piekarniku się piecze zobaczymy co z tego wyjdzie
Krysti, bella82, kasss, noa8, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Hej dziewczyny ja się też pochwale jeszcze nie wiem czy jest sens ale znalazłam przepis na sernik nutellowy i stwierdziłam ze zrobię dzisiaj i właśnie w piekarniku się piecze zobaczymy co z tego wyjdzie
Justyska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:To jak wyjdzie pyszny to ja przepis chcem
Oki mam tylko nadzieje ze wyjdzie dobry bo szczeze zaczynam dopiero karirre pieczenia ciast. W przepisie było 250 g nutelli i 100 g na polewe to jak mój mąż zaczął pomagać to z nutelli 650 g zostało tylko na polewe heh bo udało mi się mu słoik wyrwać hehKrysti lubi tę wiadomość
-
Bella to super Joshowi też pewnie smakowala;-)
Justyska napewno będzie dobry ja w ciąży mam wyjatkowa cierpliwość do ciast;-)
Właśnie mezus mi kupił pysznego paczka z nadzieniem czekiladowym zawsze w niedzielę wraca kolo cukierni z pysznymi slidkosciami I dzis rano mowie Nic mi nie kupuj bo za duzo waze ale itak kupil a ja slodycza nie umie powiedzieć nie;-)
Madzik gdzie ty 5 tych Rogali zmiescilas ? Ja też nie mogę patrzeć na róż nie to żeby mi się nie podobał ale też nie ma co przesadzaćbella82, Justyska89, Krysti, Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Krysti wrote:Moj tak kopie ze normalnie z podziwu wyjść nie mogę ma swoje pory
moj czuje kopniaki jak rękę przykłada nie zawsze zależy są mocniejsze są słabsze . Ale jak wali mocno wołamy szybciutko mojego i czuje
ostatnio ucho przyłożył mi do brzucha to go Ignaś w ucho kopnął
u mnie bywa roznie ale bardzo czesto wlasnie w momencie gdy maz przyklada reke, badz ucho Maly przestaje kopac! cwaniaczek malyKrysti, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella82 wrote:u mnie bywa roznie ale bardzo czesto wlasnie w momencie gdy maz przyklada reke, badz ucho Maly przestaje kopac! cwaniaczek maly
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Hehe wyczuwa ,moj zaczyna wiecej kopac jak moj z pracy wraca ,niewiem czy slyszy glos mojego R czy co bo caly czas jak moj z pracy wraca do domku i zaczyna kopać
Moja zaczyna bardziej kopać jak mój K wychodzi do pracy śmiejemy się ze cieszy się ze tatuś sobie idzie. Albo kopie jak się przytulamy to tez śmiejemy się ze zazdrosna jest.
Krysti, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Ale mi narobilyscie ochote na ciasto z nutelli. Zjadłam wlasnie cala czekoladę i mam teraz zgagę. Josh dla chłopca to bardzo ładne imię. Co do Juli tez mi sie podoba bo tak nazwaliśmy nasza nienarodzoną córeczkę. Co do kopniaków mala się tylko ukrywa przed swoja siostra gdy moja corka chce poczuć jej kopniaki to wtedy przestaje. A przed mezem się nie kryje. Kopie non stop mnie i troszke sie z tym mecze bo często odczuwam przy tym bol.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 18:13
bella82, Krysti, gosiaczek31 lubią tę wiadomość