Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam te skurcze. Na kilkanascie sekund brzuch sie robi twardy i sie spina. Widzialam zapis tych skurczy na ktg jak bylam tydzien temu w szpitalu. Sa delikatne. Uczucie jakby dziecko napieralo. Bezbolesne
Jutro mam wizyte u gina. Mam nadzieje, ze po mojej ucieczce ze szpitala nie wysle mnie tam znowu...dobranoc
gosiaczek31, Krysti, patryśka83, anet525, anet525 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Hej, a ja leżę i Was nadrabiam. Zrobiłam dziś pierwsze większe zakupy u rodzyneczki. Zmotywowałyście mnie pisząc o Waszych zakupach
Ja nie wiem czy mam skurcze bh. Czasami napina mi się bezpoleśnie macica na chwilę, ale czy to jest to...
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i za wyjścia ze szpitali, i za pomyślne badania w szpitalu.
Krysti, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek.
Co za koszmarne noce ostatnio mam. Z soboty na niedziele przespałam może łącznie 4 godziny, a dziś bez przerwy się budziłam i koszmary miałam. Jestem nieprzytomna, ale nie mogę zasnąć już. Też tak macie czasami?
Anastacia ... dziś poniedziałek :p nie dziwie się.
Madzik będzie dobrze. Trzymamy kciuki. No i oczywiście za dzisiejsze wizyty. Ja jutro idę na wizytę. To będzie koszmarny dzień.Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Słoneczka
witam siè ju z ranka
spac nie moglam ząbek pobolewał na szczescie dzis mam wizyte u dentysty również takze wytrzymam
jeszcze z godzinke po spie i pod prysznic lecę ,i do szpitala na polówkowe .Trzymajcie kciuki .
Dorka1979, gosiaczek31, SunSun, Niunia86, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMmarina wrote:Cześć dziewczyny, Dorka milo ze pytasz. Jestem, jestem i u nas wszystko ok. Tylko na chorobowym jestem i caly dzien schodzi mi cos robić itp. Ale regularnie was czytam. Milego dnia
-
nick nieaktualnyKasha wrote:Dzień doberek.
Co za koszmarne noce ostatnio mam. Z soboty na niedziele przespałam może łącznie 4 godziny, a dziś bez przerwy się budziłam i koszmary miałam. Jestem nieprzytomna, ale nie mogę zasnąć już. Też tak macie czasami?
Anastacia ... dziś poniedziałek :p nie dziwie się.
Madzik będzie dobrze. Trzymamy kciuki. No i oczywiście za dzisiejsze wizyty. Ja jutro idę na wizytę. To będzie koszmarny dzień.Krysti, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
A moj B. sie rozchorowal na dobre. Cale szczescie ze go wczoraj wyciagnelam do lekarza, bo dzis temperatura 39,4. Od kiedy sie znamy nigdy nic go tak nie rozlozylo. Jest mi go bardzo szkoda, ale juz mam dosyc jego marudzenia, na smak lekow, jedzenia. Gorzej niz z dzieckiem. Mam tylko nadzieje, ze mnie to nie zlapie.
Milego mamuski!MamaAdasia lubi tę wiadomość