Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny widzę ze imprezy się udały to super.
Trzymam kciuki za wasze glukozy jutrzejsze ja idę w piątek
Dzisiaj kupiłam kilka ubranek dla małej. Szczeze mówiąc kupuje trochę w ciemno bo przez ten remont nawet nie mam zbytnio gdzie trzymać. Jak się przeprowadzimy i wszystkie meble będę miała to wszystko poukładam kompletami żeby wiedzieć ile czego mam w danym rozmiarze.
Mam pytanie może głupie ale zastanawia mnie to. Jak odczuwa się czkawke dziecka bo ja nie wiem czy to co odczuwam to czkawka ??? -
Justynka czkawka to jakby kopniaczki delikatne ale takie rytmiczne. Dzieciaczki maja czkaekecw dosyc szybkim tempie, nie ak jak my. Co kilka sekund poczujesz ruch. Rytmiczny.
mi jest zawsze dziwnie jak mala ma czkawke.
A ja sie dzis najadlam paczkow. W koncu Abdrzejkito chyba wolno?
MamaAdasia, patryśka83 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyNo bo czasem tak mam ze co kilka sekund w tym samym miejscu taki jakby delikatny kopniaczek ale z 7 do 10 razy może tak być ze tak szybko przechodzi.
Buuu mam zgage 6 dzień z rzędu nienawidzę tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 21:31
-
Scarlet mi się bardzo spodobały te okrycia
http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-recznik-z-kapturkiem-zoo-i4841796244.html
tylko nie mogę się zdecydować które zwierzątko wybrać. Wyglądają fajnie. Podejrzewam, że na początku wszystkie będą miękkie, a dopiero po kilku użyciach czy praniach się okaże co są warte. -
Emartea wrote:Scarlet mi się bardzo spodobały te okrycia
http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-recznik-z-kapturkiem-zoo-i4841796244.html
tylko nie mogę się zdecydować które zwierzątko wybrać. Wyglądają fajnie. Podejrzewam, że na początku wszystkie będą miękkie, a dopiero po kilku użyciach czy praniach się okaże co są warte.a odnośnie ręczników: to ile ich kupujecie?
-
nick nieaktualnyDziewczyny super ze imprezy sie udaly:-) no i gratuluje wygranych fantow:-)
Powodzenia jutro na badaniach!
Ja recznikow tez nie kupuje bo mam wiec ciezko mi cos konkretnego polecic. Mysle ze warto isc do sklepu pomacac a pozniej zamowic na allegro:-) ale mam kocyk gruby z babyono i jest super milusi nawet po praniach wiec moze reczniki tez maja ok... Ja mam jeden z mothercare i jest dosc szorstki, drugi disneya w zestawie mialam z myjkami, sliniakiem i taka sciereczka mala i nawet fajny nawet po wiekokrotnym praniu. A trzeci mam taki zwykly duzy bez kaptura w misie kupiony za 10 zl na rynku i jest najlepszy:-) cienki, bardzo miekki i nie zeszmacil sie nawet po praniach:-)jasmin, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Czesc wszystkim .
Za waszą radą zazylam nospe+magnes+paracetamol i do łóżeczka.ból zmalał wyraźnie tyle,że potem po kilku godzinach mnie znów obudził.Identyczny jak na okres.Promieniowal aż do pleców.Dostałam rozwolnienia i wymiotow i tak mi noc w wc minęła.rano przespalam i obudziłam się "zdrowa",a ze dziś wolne to mój P mnie zabrał do swojego brata obejrzeć jego maleńką miesięczną córeczkę(słodka jest).Wróciłam do domu i znowu brzuch dziwnie twardy i pobolewa.Wiec nospa i leżę.Jutro też wzięłam wolne(lepiej dmuchać na zimne) a we wtorek mam położną to ją podpytam co z tym fantem zrobić.Dziwne to jakieś...gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Tyle że dziś było milion razy lepiej niż wczoraj więc jest poprawa.
Może to przez lot samolotem i stres a może przez pracę fizyczną.Miałam USG we wtorek i synek zdrów,szyjka zamknięta a łożysko i wody też były ok więc ten ból nie jest wynikiem jakiegoś fizycznego mankamentu.to ja musiałam swoim zachowaniem spowodować ten okropny ból.wystraszylam się bardzo.myślałam że urodze... -
Dzien dobry mamusie witam sie z pracy.dzis przychodzi kobitka ktora bede wdrazac w ramach zastepstwa za mnie.wczesniej koncze prace i jade do Gdanska do endokrynologa z moim tsh wysokim potem szybko na pociag i do szpitala do mojej kochanej Oliwki
loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wypiłam glukoze! Jest niedobra ale tak szczerze to spodziewałam się czegoś gorszego. Do połowy kubeczka szło mi zupełnie dobrze. Końcówka była trudniejsza ale piłam malutkimi łyczkami i dopiłam. Nawet nie dodałam cytryny bo stwierdziłam że jeśli jestem w stanie wypić bez niej to spróbuję. No a teraz czekam. Póki co najbardziej dokucza mi głód:) ale w tej ciąży to żadna nowość.
Emartea piękny ręczniczek! Tylko trochę boję się go kupować bez dotknięcia. Te które widziałam w sklepie były dość szorstkie.
Loszcz dobrze że jest lepiej. Anastacia mam nadzieję że kobitka będzie sensowa i że córka czuje się lepiej.
Milegi dnia i trzymajcie prosze kciuki za moje 2 najbliższe godziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 08:09
Niunia86, gosiaczek31, Emily83, Anastacia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie też nie mogę pić wody. Ale zostało jeszcze 40 minut więc jakoś wytrzymam. Najgorsze było pierwsze 10/20. Teraz myślę już tylko o kanapce którą mam w torebce
kusi mnie też żeby przeeld pracą do ktorej postanowiłam jednak pójść skoczyć gdzieś na pyszne śniadanie w nagrodę ale chyba nie mam nic blisko. Zobaczę jeszcze
Gratuluję nowego tygodniaslodka100, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Witam się w nowym tygodniu
zazdroszcze wam ze macie juz z glowy te glukozeja moze w przyszlym tyg sie wybiore ale na bank z cytrynka
4 dni temu moja kuzynka zrobila nam niespodzianke i urodzila 3tyg przed terminem coreczketez bym chciala urodzic troszke przed terminem
niestety jeszcze jej nie widzialam bo chyba dzis dopiero je wypisuja ze szpitala ale ponoc jest sliczna
ach tez bym chciala juz miec Stasia na tym swiecie
w tym mies moze kupimy wozek albo lozeczkonie moge sie doczekac
a tesciowa zapowiedziala ze w styczniu kupi mi wanienke taka jaka bede chciala
powiedzcie mi czy te male wanienki z 85cm nam starcza ?????bella82, Niunia86, noa8, SunSun, MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/zestaw-wanna-stojak-tega-mis-wanienka-mala-86cm-i4799646690.html
taka mi wpadła w oko
a i jezeli bede karmic (mam nadzieje) to moze zafunduje sobie taka bransoletkemily gadzet
http://allegro.pl/new-bransoletka-dla-karmiacej-mamy-milk-bands-i4757237517.html
-
Hej! Witajcie w nowym tygodniu (i oficjalnie nowym trymestrze
)!
Ja zamówiłam ręczniczki z babyono, jakaś doświadczona mam na lutówkach kiedyś polecała, że z tych co miała były najfajniejsze. Jak przyjdą zdam relację z pierwszego wrażeniaNiunia86, Scarlett2014, jasmin, SunSun, bella82, madziutek 23, kasss, sylwia85, czekaja, Madzik82, MamaAdasia, gosiaczek31, Sarah88 lubią tę wiadomość