X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Juusti69 Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiadomo coś o tej dziewczynie i jej maluszku ze styczniówek co już urodziła? Ktoś śledził ten wątek?

dxomio4p9i0wb2wq.png
    thgf3e3kce137ljc.png

Endometrioza IIIstopień.
    Niedoczynność tarczycy,
    mięśniak.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziutek ja pisalam o tym bolu w okol. Pepka. Mialam tak chyba ze dwa razy, silny bol ale po 15 min okolo i nospie przechodzi u mnie. Zapytam polozna o to jutro bo jade do wawy do kardiologa na holter i echo serca i przy okazji wejde na ginekokogie zapytac. Wydaje mi sie ze to nic takiego pewnie mloda sie wypina albo skora sie mocno rozciaga w ramach rosnacej macicy i bobasa. Mi az pepe wylazi na wierzch wtedy. No albo to jakies przepowiadajace skurcze. Sama nie wien juz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny zgłaszam się cała i zdrowa :)
    impreza superowa, naprawdę tego mi byo trzeba- wyjść z domu i się odchamić :)
    Nawet zatańczyłam dwa tańce (oczywiście wolne) z mężem i jego bratem, znajomi dopisali humory też :) a na dodatek w loterii fantowej wygraliśmy piękną lampę (do nowego domku jak znalazł), drzewko do posadzenia i ja wygrałam.... wd40 (odrdzewiacz :P ) heh śmiechu było co niemiara

noa8, madziutek 23, bella82, patryśka83, gosiaczek31, czekaja lubią tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9tzdpg.jpg
    To zakupy od rodzyneczek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:11

madziutek 23, bella82, Scarlett2014, kasss, MamaAdasia, gosiaczek31, kaczamila, noa8, Pocahontas lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż powiedział że już spełnił swoje zobowiązania: spłodził syna, dom buduje, drzewko z loterii posadzi i gotowe :)

madziutek 23, Scarlett2014, kasss, MamaAdasia, gosiaczek31, loszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• noa8 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w nowym tygodniu! Granica przezywalnosc iwkoncu zamna ale sie ciesze!

Na forum weekendowe pustki ;-) ja dzisiaj caly dzien w lozku , po udanej imprezie andrzejkowej u znajomych ;-) w srode mam wizyte u gina bez usg ;-)

Dziewczyny czy Wam tez ciezko oddychac ? mi troche to dokucza ;-/

madziutek 23, bella82, kasss, MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to gratuluje wszystkich rocznic i powodzenia na jutrzejszej glukozie :) dzisiaj rano mąż miał prezent bo Oskarek postanowił go pokopać, przyłożyłam mężowi rano w łóżku rękę do brzucha i dostał trzy piękne kopniaki, powiem Wam, że mąż tak się ucieszył że mi łzy w oczach stanęły.
    Wczoraj ubrałam obcisłą sukienkę i dopiero wtedy zobaczyłam jaki mam brzuchoool aż mój mąż sie zdziwił ale powiedział że jest to najpiękniejszy brzuszek jaki widział i tym mi jeszcze dodał skrzydeł przed imprezą :) dzisiaj wybraliśmy sie na obiad do rodziców bo jak nic nie miałam przygotowane i niedawno wrócilismy do domku :) teraz włączymy sobie film i do łóżka,

dobrej nocki życzę wszystkim :*:*

bella82, noa8, madziutek 23, kasss, gosiaczek31, loszcz, czekaja lubią tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    Witam się w nowym tygodniu! Granica przezywalnosc iwkoncu zamna ale sie ciesze!

Na forum weekendowe pustki ;-) ja dzisiaj caly dzien w lozku , po udanej imprezie andrzejkowej u znajomych ;-) w srode mam wizyte u gina bez usg ;-)

Dziewczyny czy Wam tez ciezko oddychac ? mi troche to dokucza ;-/

Noa gratuluje :-) ja tak czasem mam, i czasem czuje jak mi serce mocno bije.

Loszcz daj znac co u Ciebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:33

• noa8 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella moje serce tez wali mi jak młot i czuje puls..

jutro wstawie zdjecie brzuszka ;*

madziutek 23, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anastacia a co tam masz bo niedowidze ;D

noa , kaczamila super ze impreza udana ;)

moj skarbus jest taki aktywny ze masakra dzisiaj i wogole odkad czuje ruchy to bardzo czesto i intensywnie... ;)

wczoraj kilka osob dostalo kopniaka i to na stojaco... ;)
    a dzis rano np moj m lezal na plecach, ja sie do niego przytulilam a on nagle mowi "zaraz mi lokiec zlamie" ja zdziwiona o co chodzi a okazalo sie ze brzuchem dotykalam jego reki a nawet nie wiedzialam ;)
    dla mnie to normalka, juz sie przyzwyczailam do takiej jazdy w brzuchu... ;)

albo tez dzisiejsza sytuacja , lezalam npol na boku i pol na plechach i ods@onilam brzuuch zeby popatrzec jak sie fajnie rusza a moj m po 3 min mnie zakryl bo stwierdzil ze to strasznie rozprasza i uzaleznia takie patrzenie bo brzuch faluje caly czas ;)

przeczytalam ze dzidzia spi niby 15 godzin na doby i ja sie pytam kiedy??? mam wrazenie ze moj to max 2 godziny spi , bo co chwile go czuje jak sie wierci , wypina, kopie itd... ;) w nocy co sie przebudze to to samo... ;P

daje mi tyle radosci ten moj synek ze nie wiem co bedzie jak sie urodzi... ;) chyba go zapucze ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:56

noa8, Madzik82, gosiaczek31, kaczamila lubią tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaczamila zazdroszcze obcisłej sukienki! Ja to za chiny się nie mieszcze w żadna a na dodatek wczoraj przed impreza wpadłam w złość bo nie wiedziałm w co się ubrać i w lustrze widziałam siebie mega opuchnieta na szczescie dobrze sie bawilam mocny makijaz zalatwił sprawe;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:50

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziutek body polspiochy skarpetki pieluchy flanela tetra biala tetra kolorowa przescieradla frotte z gumką kompket pościeli z ochraniaczami gryzak żelowy podklady poporodowe podklady do przewijania Woreczki na zużyte pieluchy koszula do karmienia

madziutek 23 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:
    Madziutek ja pisalam o tym bolu w okol. Pepka. Mialam tak chyba ze dwa razy, silny bol ale po 15 min okolo i nospie przechodzi u mnie. Zapytam polozna o to jutro bo jade do wawy do kardiologa na holter i echo serca i przy okazji wejde na ginekokogie zapytac. Wydaje mi sie ze to nic takiego pewnie mloda sie wypina albo skora sie mocno rozciaga w ramach rosnacej macicy i bobasa. Mi az pepe wylazi na wierzch wtedy. No albo to jakies przepowiadajace skurcze. Sama nie wien juz.

to ja mam chyba co innego bo mnie boli inaczej ;/ taki tepy bol jakbym miala siniaka od srodka ;) i czuje go caly czas... z tym ze jak cos robie to mocniej... ale nie przechodzi bo to nie jest od skurczu czy cos...

zasta:awiam sie czy dzidzius moze tak kopnac az?? ;) chyba nie...

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny:) mam nadzieję że weekend dla wszystkich był udany:)
    mam do Was pytanie, byc może smieszne, ale jak wyszukac na allegro po nicku sprzedawcy?

1usa3e5edaup0yxb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastcia fajne łupy :-) ja może jutro coś zamówię bo przez weekend jakoś nie miałam do tego głowy. Poluje też na jakieś fajne, miękkie okrycia kąpielowe. Upolowała któraś z Was coś takiego? Jeśli nie to będę szukać w normalnych sklepach.

Z bólem w okolicach pępka ani mocno bijącym serduchem nie mam problemów więc nie pomogę.

Na jutrzejszą glukoze jestem przygotowana na tyle na ile się da. Mam książkę, ćwiartke cytryny i wodę. A jutro zrobię jeszcze kanapki. I zobaczymy :) kass trzymam za Ciebie kciuki podobnie jak za siebie :)

Dziewczyny fajnie że imprezy się udały. A na Sylwestra coś planujecie? My pewnie spotkamy się ze znajomymi którzy mają małą córeczkę i posiedzimy u nich.

Rubi byłam w Tesco dziś po jogurty etc. ale nie widziałam takich ubranek jak Ty upolowałaś :/ albo mam pecha albo po prostu taki sklep.

Idę zaraz spać bo albo dopadło mnie ciążowe zmęczenie albo nadal czuje w kościach weekendowe przejścia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:22

• jasmin Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w okienku na górze,gdzie jest napisane...wszystkie działy wpisz nazwę użytkownika ,następnie rozwiń ten wers..wszystkie działy i na dole będzie...użytkownicy,wybierasz to i wtedy masz dane użytkownika :) szukanego.

patryśka83 lubi tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro do pracy i nie moge byc w szpitalu z moja Oliwcia ale tatus ma tydzien wolnego takze posiedzi z mlida.ja jutro prosto z dworca pedze do szpitala

860isg18r6bpss11.png
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia jutro na glukozie! Dacie rade! ;-)
    Scarlett jestes w100% przygotowana na to badanie ;-)

Powiem Wam że nie lubie robić zakupów w tesco, drogo i za duży chaos.

Dobrej nocki mamuśki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:40

MamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość

• patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin wrote:
    w okienku na górze,gdzie jest napisane...wszystkie działy wpisz nazwę użytkownika ,następnie rozwiń ten wers..wszystkie działy i na dole będzie...użytkownicy,wybierasz to i wtedy masz dane użytkownika :) szukanego.
    dzięki:)

1usa3e5edaup0yxb.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was kupowała od rodzyneczek ręczniki kąpielowe...Babyono ? Czy są miękkie? Może macie jakieś inne strony z ręcznikami.

relg2n0abn31771x.png
‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ