Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziutek ja pisalam o tym bolu w okol. Pepka. Mialam tak chyba ze dwa razy, silny bol ale po 15 min okolo i nospie przechodzi u mnie. Zapytam polozna o to jutro bo jade do wawy do kardiologa na holter i echo serca i przy okazji wejde na ginekokogie zapytac. Wydaje mi sie ze to nic takiego pewnie mloda sie wypina albo skora sie mocno rozciaga w ramach rosnacej macicy i bobasa. Mi az pepe wylazi na wierzch wtedy. No albo to jakies przepowiadajace skurcze. Sama nie wien juz.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny zgłaszam się cała i zdrowa
impreza superowa, naprawdę tego mi byo trzeba- wyjść z domu i się odchamić
Nawet zatańczyłam dwa tańce (oczywiście wolne) z mężem i jego bratem, znajomi dopisali humory teża na dodatek w loterii fantowej wygraliśmy piękną lampę (do nowego domku jak znalazł), drzewko do posadzenia i ja wygrałam.... wd40 (odrdzewiacz
) heh śmiechu było co niemiara
noa8, madziutek 23, bella82, patryśka83, gosiaczek31, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w nowym tygodniu! Granica przezywalnosc iwkoncu zamna ale sie ciesze!
Na forum weekendowe pustkija dzisiaj caly dzien w lozku , po udanej imprezie andrzejkowej u znajomych
w srode mam wizyte u gina bez usg
Dziewczyny czy Wam tez ciezko oddychac ? mi troche to dokucza ;-/madziutek 23, bella82, kasss, MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnyW ogóle to gratuluje wszystkich rocznic i powodzenia na jutrzejszej glukozie
dzisiaj rano mąż miał prezent bo Oskarek postanowił go pokopać, przyłożyłam mężowi rano w łóżku rękę do brzucha i dostał trzy piękne kopniaki, powiem Wam, że mąż tak się ucieszył że mi łzy w oczach stanęły.
Wczoraj ubrałam obcisłą sukienkę i dopiero wtedy zobaczyłam jaki mam brzuchoool aż mój mąż sie zdziwił ale powiedział że jest to najpiękniejszy brzuszek jaki widział i tym mi jeszcze dodał skrzydeł przed impreządzisiaj wybraliśmy sie na obiad do rodziców bo jak nic nie miałam przygotowane i niedawno wrócilismy do domku
teraz włączymy sobie film i do łóżka,
dobrej nocki życzę wszystkim :*:*bella82, noa8, madziutek 23, kasss, gosiaczek31, loszcz, czekaja lubią tę wiadomość
-
noa8 wrote:Witam się w nowym tygodniu! Granica przezywalnosc iwkoncu zamna ale sie ciesze!
Na forum weekendowe pustkija dzisiaj caly dzien w lozku , po udanej imprezie andrzejkowej u znajomych
w srode mam wizyte u gina bez usg
Dziewczyny czy Wam tez ciezko oddychac ? mi troche to dokucza ;-/
Noa gratulujeja tak czasem mam, i czasem czuje jak mi serce mocno bije.
Loszcz daj znac co u Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:33
-
anastacia a co tam masz bo niedowidze
noa , kaczamila super ze impreza udana
moj skarbus jest taki aktywny ze masakra dzisiaj i wogole odkad czuje ruchy to bardzo czesto i intensywnie...
wczoraj kilka osob dostalo kopniaka i to na stojaco...
a dzis rano np moj m lezal na plecach, ja sie do niego przytulilam a on nagle mowi "zaraz mi lokiec zlamie" ja zdziwiona o co chodzi a okazalo sie ze brzuchem dotykalam jego reki a nawet nie wiedzialam
dla mnie to normalka, juz sie przyzwyczailam do takiej jazdy w brzuchu...
albo tez dzisiejsza sytuacja , lezalam npol na boku i pol na plechach i ods@onilam brzuuch zeby popatrzec jak sie fajnie rusza a moj m po 3 min mnie zakryl bo stwierdzil ze to strasznie rozprasza i uzaleznia takie patrzenie bo brzuch faluje caly czas
przeczytalam ze dzidzia spi niby 15 godzin na doby i ja sie pytam kiedy??? mam wrazenie ze moj to max 2 godziny spi , bo co chwile go czuje jak sie wierci , wypina, kopie itd...w nocy co sie przebudze to to samo... ;P
daje mi tyle radosci ten moj synek ze nie wiem co bedzie jak sie urodzi...chyba go zapucze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:56
noa8, Madzik82, gosiaczek31, kaczamila lubią tę wiadomość
-
kaczamila zazdroszcze obcisłej sukienki! Ja to za chiny się nie mieszcze w żadna a na dodatek wczoraj przed impreza wpadłam w złość bo nie wiedziałm w co się ubrać i w lustrze widziałam siebie mega opuchnieta na szczescie dobrze sie bawilam mocny makijaz zalatwił sprawe;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:50
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Madziutek body polspiochy skarpetki pieluchy flanela tetra biala tetra kolorowa przescieradla frotte z gumką kompket pościeli z ochraniaczami gryzak żelowy podklady poporodowe podklady do przewijania Woreczki na zużyte pieluchy koszula do karmienia
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
gosiaczek31 wrote:Madziutek ja pisalam o tym bolu w okol. Pepka. Mialam tak chyba ze dwa razy, silny bol ale po 15 min okolo i nospie przechodzi u mnie. Zapytam polozna o to jutro bo jade do wawy do kardiologa na holter i echo serca i przy okazji wejde na ginekokogie zapytac. Wydaje mi sie ze to nic takiego pewnie mloda sie wypina albo skora sie mocno rozciaga w ramach rosnacej macicy i bobasa. Mi az pepe wylazi na wierzch wtedy. No albo to jakies przepowiadajace skurcze. Sama nie wien juz.
to ja mam chyba co innego bo mnie boli inaczej ;/ taki tepy bol jakbym miala siniaka od srodkai czuje go caly czas... z tym ze jak cos robie to mocniej... ale nie przechodzi bo to nie jest od skurczu czy cos...
zasta:awiam sie czy dzidzius moze tak kopnac az??chyba nie...
-
nick nieaktualnyAnastcia fajne łupy
ja może jutro coś zamówię bo przez weekend jakoś nie miałam do tego głowy. Poluje też na jakieś fajne, miękkie okrycia kąpielowe. Upolowała któraś z Was coś takiego? Jeśli nie to będę szukać w normalnych sklepach.
Z bólem w okolicach pępka ani mocno bijącym serduchem nie mam problemów więc nie pomogę.
Na jutrzejszą glukoze jestem przygotowana na tyle na ile się da. Mam książkę, ćwiartke cytryny i wodę. A jutro zrobię jeszcze kanapki. I zobaczymykass trzymam za Ciebie kciuki podobnie jak za siebie
Dziewczyny fajnie że imprezy się udały. A na Sylwestra coś planujecie? My pewnie spotkamy się ze znajomymi którzy mają małą córeczkę i posiedzimy u nich.
Rubi byłam w Tesco dziś po jogurty etc. ale nie widziałam takich ubranek jak Ty upolowałaśalbo mam pecha albo po prostu taki sklep.
Idę zaraz spać bo albo dopadło mnie ciążowe zmęczenie albo nadal czuje w kościach weekendowe przejścia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:22
-
Dziewczyny powodzenia jutro na glukozie! Dacie rade!
Scarlett jestes w100% przygotowana na to badanie
Powiem Wam że nie lubie robić zakupów w tesco, drogo i za duży chaos.
Dobrej nocki mamuśki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:40
MamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia