Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam wyniki glukozy. Chyba dobre?
Na czczo: 4,61 mmol/l (norma 3,90 - 5,50)
Po godzinie: 5,28 mmol/l (max do 11,10)
Po 2 godzinach: 5,02 mmol/l (max do 7,80)
Kass ja zawsze odbieram w Galerii Kazimierzpatryśka83, kasss, SunSun, gosiaczek31, Emily83, Madzik82, kaczamila, czekaja lubią tę wiadomość
-
Scarlet na pewno dobre mieszcza sie w normie mam nadzieje ze moje tez takie beda bo ostatnio na czczo bylo podobne do kazimierz mam daleko odbiore na florianskiej
Patryska gratuluje studniówki;)
A co do glukozy Ewela pojechala do szpitala i sie nie odzywa mam nadzieje ze u niej wszystko ok i da nam znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 17:04
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Dziewczyny dziekuje za miłe słowa
u mnie też + 5kg tak jak to Mama Adasia powiedziała tragedi nie ma ;p w polowie grudnia zamawiamy już łozeczko , ogolnie stwierdzilam ze czym skromniejsze tym fajniejsze , najwazniejsze ze ma szuflade pod spodem chcialam biale ale slyszalam ze zdzieraja sie szczebelki, miala tak ktoras?
aha i jeszcze jedno boli mnie gardlo w opcje wchodza tylko domowe sposoby? czy moge holinex npWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 17:18
MamaAdasia lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja buszuje po dzieciecych dzialach i wypatrzylam super miekkie reczniki z mikrofibry:-) firmy bobobaby za jedne 30 zl. Fajne byly tez z canpol na co sie zdziwilam. Reszta dosc szorpata. Albo nie rozszyfrowalam jaka firma.
loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc mamcie.Gratuluje udanych wizyt i dobrych wyników glukozy oraz studniówki
Dzis sobie z synkiem odpoczywamy caly dzien.Ja leze i książki czytam a on sobie kopie i nawet mial pierwszą przeze mnie rozpoznana czkawke
Brzuch nie boli dzis wcale !!! Wiec najlepszym lekarstwem jest nie robic nicSunSun, Madzik82, kasss, Niunia86, madziutek 23, Emartea, bella82, gosiaczek31, Krysti lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, ta ciaza robi ze mnie glupia.
Co chwile o czymś zapominam, myślenie kosztuje mnie duzo wysiłku a ze musze rozmawiać po angielsku to ostatnio regularnie się kompromituje. Zawsze cos przekrece albo palne głupstwo. Samochodem jak jade to tez takie mi sie błędy zdarzają ze cudem jest ze nikogo nie przejechalam.Koncentracji 0 -
Loszcz w ciazy brak koncetracji to normalna sprawa , pamietam bylam kiedys na wykladach ktore prowadzila dziewczyna w ciazy , przepraszala ze nie moze sie skupic w konsekwencji zacinala sie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:41
loszcz, Krysti lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
ja właśnie wróciłam ze sklepu mama i ja...ceny- tragedia;/ a wózków baby design nawet nie mają...ceny łóżeczek powalają..my wózek zamawiamy w połowie grudnia i łóżeczko też chcieliśmy jeszcze w tym roku..
noa, a podrzucisz link do łóżeczka? bo ja też chcę białe i koniecznie z szufladą?
loszcz dobrze, że już się lepiej czujesz..
Anastacia, to duuuża dawka, oby szybko Ci zbiło to tsh...zdrówka dla córci..
loszcz lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
kasss wrote:Scarlet na pewno dobre mieszcza sie w normie mam nadzieje ze moje tez takie beda bo ostatnio na czczo bylo podobne do kazimierz mam daleko odbiore na florianskiej
Patryska gratuluje studniówki;)
A co do glukozy Ewela pojechala do szpitala i sie nie odzywa mam nadzieje ze u niej wszystko ok i da nam znaćloszcz, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze w piątek przylatuje do nas kuzyn mojego P z rodziną ( w sumie 3osoby).Nie znam ich a muszę coś do jedzenia przygotować i w ogóle chałupe ogarnąć
Nawet sobie nie pogadamy bo oni są z Milanu i ani po polsku ani po angielsku nie mówią.zapowiada się ciekawe ...Krysti lubi tę wiadomość