Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuśki ja mam dziś wizyte ale mala od jakiegos czasu tak szaleje ze jestem spokojna i powiem wam ze jak pisalyscie o skracajacej sie szyjce to sama panikowalam ze nie wiem jaka moja a do wizyty 3 tyg itp a teraz jak cisza na forum to nawet nie mysle o tym
Sarah idz do lekarza trzymam kciuki daj znac po;)
Mamuśki bedziecie kupować kołyskę jak zobaczyłam kolyske milly mallyhttps://babynet.pl/milly-mally-kolyska-sweet-mellody-p-5837.html
to zakochałam sie w niej mowilam do meza ze musimy ja miec wiem ze dlugo mala w niej nie poleży dla tego nie wykluczam kupienia uzywanej a tak to zawsze moge miec w kuchnina tarasie tam gdzie jestem co myslicie?
I wybrałam prezent dla Julci na świeta bedie to miś TvN Z Charytatywnej aukcji bedziemy takiego misia kupowac jej co rok jak bedzie wieksza to sama sobie wybierze;)[/url]
-
Kasss cudna ta kołyska. Aż mam chęć kupic już teraz póki mojego M nie ma i zrobić mu niespodziankę... Albo postawic przed faktem dokonanym
Trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę-moja jutro...
W ogóle to dzień dobryPrzeżyłam pierwsza samotną noc,przede mną jeszcze 3
Jedyny pozytyw wyjazdu mojego Skarba to taki,że w między czasie podejrzę Lenkę i popatrzę jak się wierci. Licze również na filmik na płytce
Sarah mam nadzieję,że to zwykłe uczulenie i szybko przestanie swędzieć
Bella ja też wczoraj wzięłam się za porządki i plecy i brzuch dokuczały wieczorem ale spacerek z pieskiem przed snem troszkę pomógł no i oczywiście senDzisiaj jest już dobrze.
Miłego DniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 10:07
-
Witam się dziewczyny w nowym 26 tygodniu...ale super
może potem wstawie zdjęcie...coś w tamtym tygodniu też miałam wstawić, a nie wyszłona razie muszę jechać na koniec miasta do dziekanatu...;/ a gardło mnie boli więc sobie wykrakałam, że nic mnie nie łapie...!
Sarah, Ty już dawno powinnaś zgłosić lekarzowi to swędzenie nóg na wszelki wypadek...ale leć i jak Cię kobita nie będzie chciała zapisać, to powiedz, że masz nagłą sprawę i sama zapytasz lekarza czy Cię przyjmie!
KAss fajny pomysł z tymi miśkami, tylko żeby ich nie wycofali za 3/4 latabo Ci zepsują całą koncepcje
Bella, nie owdlekaj glukozy..i tak Cię nie ominielepiej iść i mieć z głowy...czemu dopiero w sobotę? ja idę w poniedziałek...
Niunia86, bella82 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Niunia mi tez sie wlasnie bardzo podoba plus taki ze maz choć zakupai nie barzo sie interesuje ale co znajde i mowie ze musimy kupic to nie protestuje i na wszystko sie zgadza choc czasem musze namawiac ale itak ulegnie
Ja pamiętam jak ie widzielismy sie dwa tyg jej myslalam ze umre z tesknoty a mąż pierwszy raz plakal do tel i mowil ze juz nie moze wytrzymac beze mnie to bylo jakies 6 lat temu czasem taka przerwa dobrze wplywa pozniej nie oderwiecie sie od siebie;)
odliczaj do powrotu jak do wizytyNiunia86, SunSun lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dziś zaczynam 7 miesiac ale zlecialo
Rubi nie wycofają bo caly koszt ze sprzedaży idzie na chore dzieci o to misie
http://magdamegfashion.blogspot.com/2014/12/podaruj-misia-2014-kup-misia-fundacji.htmlNiunia86, SunSun, patryśka83, patryśka83, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Kasss u mnie jest podobnie. M jakoś za specjalnie zakupami się nie interesuje ale jak już coś znajde i powiem,że chciałabym coś takiego to słyszę przeważnie-Kochanie jak uważasz,że to jest potrzebne to kup. Przecież umiesz robić przelewy..
U mnie też dzisiaj 7 miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 10:34
kasss, czekaja, SunSun, loszcz, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
Udanych wizyt życzę
U mnie cudowne słońce ale za to przed 8.00 rano było -10
Wczoraj zaczęłam oglądać łóżeczka i chyba na dniach coś zamówię. Choć miałam czekać do stycznia z tym,ale w sumie miesiąc w to czy w tamtą różnicy nie robi.
Mam już kosz mojżesza i monitor z nianią.
sarah trzymam kciuki aby alergia ustąpiła.SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Sarah daj znac po lekarzu trzymamy kciuki:)
ja juz po 30 minutach cwiczen na rozruszanie sie a pozniej jeszcze spacer.
przez caly adwent nie jem slodyczy( jedynie 2 kostki czekolady po cwiczeniach bo zalega w domu a nie chce zeby sie przeterminowala;)) a juz siedze i palnuje na moich wypoeikach co w tym roku upieke na swieta:) w zeszlym roku szal byl na tiramisu piernikowe tak wszystkim smakowalo ze w tym roku tez bym chciala powtorzyc ale jakos musze wymyslic zeby to nie bylo na surowych jajach.
kass ja mam taki kosz Mojżesza wiklinowy. pozyczylam od kolezanki jest na kolkach wiec fajnie bo po calym domu moge nim jezdzic:) chcialam od nich odkupic ale nie chca go sprzedac bo jest naprawde fajny:) mysle ze na 3 4 miesiace jest jak najbardziej przydatny:)
ja odkladam gluzkoze a najpozniej do poniedzialku musze zrobic.
dzis przetestuje moj parowar ale jeszcze nie wiem co na nim zrobie:) pewnie jakas rybe:) -
Sarah88 też ostatnio się przestraszyłam, bo zaczęło mnie ciało swędzieć, ale czytałam że zatrucie chyba własnie zaczyna się od swędzenia stóp i dłoni, na pewno trzeba to sprawdzić
ja z bliźniakami mam w tej chwili +8 kg, 108 brzuch, tylko że też startowałam z wagą 72 kg przy niskim wzroście. mam nadzieję, że nie przybędzie nie wiadomo ile. Ale po porodzie postanowiłam, ze też muszę wrócić do normalnej wagi, będę walczyć.
Nie dostałam jeszcze skierowania na glukozę, ciekawe jak w tym temacie, pewnie jak będę na wizycie za tydzień, to może w końcu lekarz mi da.Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Sarah to moze jakis ogolny lekarz jak gin nie przyjmuje
Czekaja ja tez owwlekałam teraz sie ciesze ze mam z glowy zobaczymy tylko czy ginowi to wystarczy a kosz fajny tez oglądałam ale mezowi sie nie podoba mowi ze kolyska ladniejsza ale duzej roznicy nie maczekaja lubi tę wiadomość
[/url]
-
Sarah trzymam kciuki by okazalo sie, ze to nic powaznego.
Kasss super kolyska, jakbym miala wiecej miejsca to na pewno bym cos takiego zamowila
Rubi sama nie wiem czemu odwlekamwiem jakie to niedobre (juz kiedys robilam) i nie chce mi sie siedziec 2godz w luxmedzie. a w sobote wyciagne meza ze soba
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam się z Wami
Ja dzisiaj ranek spędziłam w przedszkolu, pojechałam w odwiedziny do mojej grupy przy okazji zaliczyłam Mikołajai zdjęcia grupowe z Mikołajem. A strasznie się śmiałam bo jak tylko wszedł Mikołaj do sali to Oskar zaczął szaleć w brzuszku
już chyba wie, że będą prezenty... teraz tak jak obiecałam mężowi i p dyrektor grzecznie kładę się do łóżka i leże cały dzień.
Sarah jedź jak najszybciej to sprawdzić.
Limcia z bliźniakami 8 kg na plusie- naprawdę mało.
Gratuluję kolejnych tygodnipatryśka83, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
U mnie też nowy tydzień, a jutro nowy m-c:) postaram się wstawic zdjęcie, ale nie wiem czy nie będe potrzebowała przy tym pomocy.
Kass mamy chyba ten sam termin porodu.
Poranek miło się zaczął bo od wizyty kuriera z wczorajszym zamówieniem.
Sarah będzie wszystko dobrze. Myślę że sprawdzą poziom enzymów wątrobowych i puszczą do domu. Mnie ostatnio zaczął swędziec brzuch. Delikatnie ale odczuwam.
No i dzisiaj wiyta:)