X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • kasss Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 106 a na plusie nie wiem ile miesiąc temu było 11 mam nadzieję ze jutro dużo nie bedzie

Rubi, loszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdybyście chciały więcej poczytać o wyprawce, to znalazłam wśród forów na belly taki o to blog..;)

http://yourbabyproject.blogspot.com/

Madzik82, loszcz lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noa, wydaje mi się, że Ty jesteś szczuplejsza, ja przed ciążą ważyłam 70-72 kg a mam 172 cm wzrostu. Chociaż niby po mnie tego nie widac. Ja mam szerokie biodra, więc u mnie chyba brzuch sie rozchodzi , nie mam piłki, dlatego wydaje się mniejszy, ale ogólnie do chudych nie należę.

A te majtki poporodowe tak jak Madzik pisze siateczkowe wielorazowe, chodzi o to,zeby powietrze dochodziło, a w tych jednorazowych nie ma jak.

Madzik82, noa8 lubią tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzidisj tylko -2 z rana takze tragedi nie ma.siedze juz w pociagu a wam mamusie zycze udanego dnia

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) witam się z Wami w dniu mojej studniówki :)

Mimo zimna nastrój mi dopisuje :) zmierzyłam obwód brzucha - 97 cm. Weszłam też na wagę - mam jakieś 9 kg na plus. Mimo hektolitrów herbaty z cytryną i sokiem malinowym jakie ostatnio wypijam udało mi się trochę zatrzymać przyrost wagi więc jestem zadowolona. Myślę że od ostatniej wizyty przytyłam max kilogram ale dokładnie sprawdzę to w piątek na wizycie.

A i jeszcze z dobrych wiadomości - moja ukochana przyjaciółka jest znowu w ciąży. Mam jeszcze nic nie mówić ale Wam chyba mogę zdradzić tą tajemnice :) przegadałyśmy wczoraj godzinę i dokładnie przypomniałam sobie początki mojej ciąży :)

Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:12

Madzik82, madziutek 23, gosiaczek31, czekaja, kasss, Niunia86, SunSun, loszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• sylwia85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    sylwia kurcze by super jak by tak bylo , bo zawsze bylam przyblokowana i tylko ogladalam . Myslisz ze lozeczko tez da rade zamowic z allegro? jak bym zadzwonila do goscia na podany numer. Tak mielismy prosic znajomego zeby nam zamowil ze swojego konta.

ale tak jest wybierasz to co ci sie podoba i wciskasz kup teraz potem pojawia ci sie okno zaloguj a po prawej stronie zaraz obok wciskasz kup bez logowania i tam uzupełniasz dalej jaki wzór wybierasz jaka przesyłkę i na jaki adres chcesz otrzymać towar i wszystkie potwierdzenia przychodzą ci na e-mail który podasz przelew możesz zrobić od razu przez payu albo później dane do przelewu przyjdą ci na pocztę
    i nie musisz sie nikogo prosić

ja też sprzedaje na allegro i sporo osób tak kupuje i niczym sie ten zakup nie różni od tych zarejestrowanych w sumie tylko tym że od takiej osoby komentarz widze tylko ja a nie wszyscy

a ja dziś czekam na towar

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:21

noa8 lubi tę wiadomość

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuski,
    ja wczoraj mialam pare spraw do zalatwienia i duzo chodzilam i niestety wieczorem bolal mnie bruch i plecy :-/ na szczescie dzis jest o niebo lepiej ;-)
    teraz wcinam sniadanko i pije kakao a Junior szaleje :-) malam dzis isc na glukoze ale ... wstalam taka glodna, ze nie dalabym rady :-)
    milego dzionka!

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej bella to trzeba bylo sie wieczor najesc ;)

a ja dzis mam zamiar zrobic pyzy z miesem dla mnie a dla mojego mezusia fasolke po bretonsku... ;)

bella82 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem, ale tak mnie bolalo, ze nie mialam na nic sily :-/ zrobie chyba w sobote ;-)

• czekaja Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

ja sie zmierzylam i mam 95:) ale to s amego rana wiec pewnie pozniej byloby wiecej:)

u mnie dzis szaro buro i ponuro. czekam na slonce.

miłego dnia:)

MamaAdasia lubi tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie ze zostało nam mniej wiecej 3 miesiace do porodu?? i nie wiem czy to az 3 czy tylko 3:)

MamaAdasia, noa8, Niunia86, SunSun lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja ja tez o tym myslalam ostatnio i z jednj strony tylko ale z drugiej to zdecydowanie az ;-)

czekaja lubi tę wiadomość

• czekaja Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczymam sie bac troche tego wszystkiego:) nie moge sie doczekac ale strach tez jest:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też zdecydowanie wygrywa myślenie "aż" 3 miesiące :) ale aż 3 miesiące to zawsze lepiej niż np. aż 5 miesięcy :)

Anastacia a jak dziewczyna, którą wdrażasz?

Bella glukoza Ci nie ucieknie ale zdecydowanie polecam zjeść dzień wcześniej solidną kolację.

Nadal męczy mnie zgaga :/ po pracy muszę iść do apteki :)

bella82, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za koszmarna noc...pisałam kilka dni temu że mam swędzenie nóg od łydek w dół, teraz mam swędzenie całych nóg!! i coś mi sie strasznego z dłońmi podziało, kiedyś nie kremowałam i były ładne, a teraz kremuje i kremuje i od dwóch dni popękaną czerwoną skóre, że aż boli pod wodą, posmarowałam teraz alantanem miedzy palcami, tam gdzie mam takie czerwone. zamówiłam wczoraj w nocy olej kokosowy może on mi pomoże na to wszystko, rano jak wstałam posmarowałam balsamem całe nogi, straszny ból, przez moje długie paznokcie nogi w strupach, krwi. bolą...w dodatku alergia mi się pogorszyła...lekarstwo nie pomaga, kicham, swędza mnie oczy i mam czerwone, nos, no masakra jakaś, nie wiem co się dzieje ze mną :(

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah zgłaszałaś to ginowi? Jeżeli nie to szybko do lekarza. Musisz wykluczyć choleostazę ciążową.

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie sie szybko zbieram, zaraz tam pójdę, mam nadzieje ze mnie przyjmą, bo baba w rejestracji może znowu mi nie pozwolić sie wbić

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówienia w smyku robię na stronie internetowej i odbieram w empiku. Nawet wczoraj przy odbiorze zamówienia weszłam do smyka i ceny powalają. Każda z sukienek 59 zł, a ja tyle w weekend zapłaciłam za dwie. Tak jak pisze Kasss warto wejść i pomacać wszystko na żywo, a później zamówić na stronie, bo niektóre rzeczy rozczarowują, a niektóre pozytywnie zaskakują na żywo. No i kolory nie zawsze do końca się pokrywają.

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah oby to była zwykła alergia, ale musisz to sprawdzić. Trzymam kciuki :)

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie obawiam się, ze to nie alergia, dlaczego ide, bo moje objawy alergiczne są tylko na twarzy(z dróg oddechowych i w obrębie), a to na ciele mi sie nie podoba, bo niezmieniłam zadnego płynu, żelu, mydła, proszku

qb3c2n0aibsaj33t.png
‹‹ 758 759 760 761 762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ