Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
gdybyście chciały więcej poczytać o wyprawce, to znalazłam wśród forów na belly taki o to blog..
http://yourbabyproject.blogspot.com/Madzik82, loszcz lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Noa, wydaje mi się, że Ty jesteś szczuplejsza, ja przed ciążą ważyłam 70-72 kg a mam 172 cm wzrostu. Chociaż niby po mnie tego nie widac. Ja mam szerokie biodra, więc u mnie chyba brzuch sie rozchodzi , nie mam piłki, dlatego wydaje się mniejszy, ale ogólnie do chudych nie należę.
A te majtki poporodowe tak jak Madzik pisze siateczkowe wielorazowe, chodzi o to,zeby powietrze dochodziło, a w tych jednorazowych nie ma jak.Madzik82, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
witam się z Wami w dniu mojej studniówki
Mimo zimna nastrój mi dopisujezmierzyłam obwód brzucha - 97 cm. Weszłam też na wagę - mam jakieś 9 kg na plus. Mimo hektolitrów herbaty z cytryną i sokiem malinowym jakie ostatnio wypijam udało mi się trochę zatrzymać przyrost wagi więc jestem zadowolona. Myślę że od ostatniej wizyty przytyłam max kilogram ale dokładnie sprawdzę to w piątek na wizycie.
A i jeszcze z dobrych wiadomości - moja ukochana przyjaciółka jest znowu w ciąży. Mam jeszcze nic nie mówić ale Wam chyba mogę zdradzić tą tajemniceprzegadałyśmy wczoraj godzinę i dokładnie przypomniałam sobie początki mojej ciąży
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:12
Madzik82, madziutek 23, gosiaczek31, czekaja, kasss, Niunia86, SunSun, loszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
noa8 wrote:sylwia kurcze by super jak by tak bylo , bo zawsze bylam przyblokowana i tylko ogladalam . Myslisz ze lozeczko tez da rade zamowic z allegro? jak bym zadzwonila do goscia na podany numer. Tak mielismy prosic znajomego zeby nam zamowil ze swojego konta.
ale tak jest wybierasz to co ci sie podoba i wciskasz kup teraz potem pojawia ci sie okno zaloguj a po prawej stronie zaraz obok wciskasz kup bez logowania i tam uzupełniasz dalej jaki wzór wybierasz jaka przesyłkę i na jaki adres chcesz otrzymać towar i wszystkie potwierdzenia przychodzą ci na e-mail który podasz przelew możesz zrobić od razu przez payu albo później dane do przelewu przyjdą ci na pocztę
i nie musisz sie nikogo prosić
ja też sprzedaje na allegro i sporo osób tak kupuje i niczym sie ten zakup nie różni od tych zarejestrowanych w sumie tylko tym że od takiej osoby komentarz widze tylko ja a nie wszyscy
a ja dziś czekam na towarWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:21
noa8 lubi tę wiadomość
-
hej mamuski,
ja wczoraj mialam pare spraw do zalatwienia i duzo chodzilam i niestety wieczorem bolal mnie bruch i plecyna szczescie dzis jest o niebo lepiej
teraz wcinam sniadanko i pije kakao a Junior szalejemalam dzis isc na glukoze ale ... wstalam taka glodna, ze nie dalabym rady
milego dzionka! -
nick nieaktualnyU mnie też zdecydowanie wygrywa myślenie "aż" 3 miesiące
ale aż 3 miesiące to zawsze lepiej niż np. aż 5 miesięcy
Anastacia a jak dziewczyna, którą wdrażasz?
Bella glukoza Ci nie ucieknie ale zdecydowanie polecam zjeść dzień wcześniej solidną kolację.
Nadal męczy mnie zgagapo pracy muszę iść do apteki
bella82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
co za koszmarna noc...pisałam kilka dni temu że mam swędzenie nóg od łydek w dół, teraz mam swędzenie całych nóg!! i coś mi sie strasznego z dłońmi podziało, kiedyś nie kremowałam i były ładne, a teraz kremuje i kremuje i od dwóch dni popękaną czerwoną skóre, że aż boli pod wodą, posmarowałam teraz alantanem miedzy palcami, tam gdzie mam takie czerwone. zamówiłam wczoraj w nocy olej kokosowy może on mi pomoże na to wszystko, rano jak wstałam posmarowałam balsamem całe nogi, straszny ból, przez moje długie paznokcie nogi w strupach, krwi. bolą...w dodatku alergia mi się pogorszyła...lekarstwo nie pomaga, kicham, swędza mnie oczy i mam czerwone, nos, no masakra jakaś, nie wiem co się dzieje ze mną
-
Ja zamówienia w smyku robię na stronie internetowej i odbieram w empiku. Nawet wczoraj przy odbiorze zamówienia weszłam do smyka i ceny powalają. Każda z sukienek 59 zł, a ja tyle w weekend zapłaciłam za dwie. Tak jak pisze Kasss warto wejść i pomacać wszystko na żywo, a później zamówić na stronie, bo niektóre rzeczy rozczarowują, a niektóre pozytywnie zaskakują na żywo. No i kolory nie zawsze do końca się pokrywają.