X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • kasss Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 106 a na plusie nie wiem ile miesiąc temu było 11 mam nadzieję ze jutro dużo nie bedzie

Rubi, loszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdybyście chciały więcej poczytać o wyprawce, to znalazłam wśród forów na belly taki o to blog..;)

http://yourbabyproject.blogspot.com/

Madzik82, loszcz lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noa, wydaje mi się, że Ty jesteś szczuplejsza, ja przed ciążą ważyłam 70-72 kg a mam 172 cm wzrostu. Chociaż niby po mnie tego nie widac. Ja mam szerokie biodra, więc u mnie chyba brzuch sie rozchodzi , nie mam piłki, dlatego wydaje się mniejszy, ale ogólnie do chudych nie należę.

A te majtki poporodowe tak jak Madzik pisze siateczkowe wielorazowe, chodzi o to,zeby powietrze dochodziło, a w tych jednorazowych nie ma jak.

Madzik82, noa8 lubią tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzidisj tylko -2 z rana takze tragedi nie ma.siedze juz w pociagu a wam mamusie zycze udanego dnia

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) witam się z Wami w dniu mojej studniówki :)

Mimo zimna nastrój mi dopisuje :) zmierzyłam obwód brzucha - 97 cm. Weszłam też na wagę - mam jakieś 9 kg na plus. Mimo hektolitrów herbaty z cytryną i sokiem malinowym jakie ostatnio wypijam udało mi się trochę zatrzymać przyrost wagi więc jestem zadowolona. Myślę że od ostatniej wizyty przytyłam max kilogram ale dokładnie sprawdzę to w piątek na wizycie.

A i jeszcze z dobrych wiadomości - moja ukochana przyjaciółka jest znowu w ciąży. Mam jeszcze nic nie mówić ale Wam chyba mogę zdradzić tą tajemnice :) przegadałyśmy wczoraj godzinę i dokładnie przypomniałam sobie początki mojej ciąży :)

Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:12

Madzik82, madziutek 23, nick nieaktualny, czekaja, kasss, Niunia86, SunSun, loszcz, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• sylwia85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    sylwia kurcze by super jak by tak bylo , bo zawsze bylam przyblokowana i tylko ogladalam . Myslisz ze lozeczko tez da rade zamowic z allegro? jak bym zadzwonila do goscia na podany numer. Tak mielismy prosic znajomego zeby nam zamowil ze swojego konta.

ale tak jest wybierasz to co ci sie podoba i wciskasz kup teraz potem pojawia ci sie okno zaloguj a po prawej stronie zaraz obok wciskasz kup bez logowania i tam uzupełniasz dalej jaki wzór wybierasz jaka przesyłkę i na jaki adres chcesz otrzymać towar i wszystkie potwierdzenia przychodzą ci na e-mail który podasz przelew możesz zrobić od razu przez payu albo później dane do przelewu przyjdą ci na pocztę
    i nie musisz sie nikogo prosić

ja też sprzedaje na allegro i sporo osób tak kupuje i niczym sie ten zakup nie różni od tych zarejestrowanych w sumie tylko tym że od takiej osoby komentarz widze tylko ja a nie wszyscy

a ja dziś czekam na towar

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:21

noa8 lubi tę wiadomość

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuski,
    ja wczoraj mialam pare spraw do zalatwienia i duzo chodzilam i niestety wieczorem bolal mnie bruch i plecy :-/ na szczescie dzis jest o niebo lepiej ;-)
    teraz wcinam sniadanko i pije kakao a Junior szaleje :-) malam dzis isc na glukoze ale ... wstalam taka glodna, ze nie dalabym rady :-)
    milego dzionka!

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej bella to trzeba bylo sie wieczor najesc ;)

a ja dzis mam zamiar zrobic pyzy z miesem dla mnie a dla mojego mezusia fasolke po bretonsku... ;)

bella82 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem, ale tak mnie bolalo, ze nie mialam na nic sily :-/ zrobie chyba w sobote ;-)

• czekaja Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

ja sie zmierzylam i mam 95:) ale to s amego rana wiec pewnie pozniej byloby wiecej:)

u mnie dzis szaro buro i ponuro. czekam na slonce.

miłego dnia:)

MamaAdasia lubi tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie ze zostało nam mniej wiecej 3 miesiace do porodu?? i nie wiem czy to az 3 czy tylko 3:)

MamaAdasia, noa8, Niunia86, SunSun lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja ja tez o tym myslalam ostatnio i z jednj strony tylko ale z drugiej to zdecydowanie az ;-)

czekaja lubi tę wiadomość

• czekaja Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczymam sie bac troche tego wszystkiego:) nie moge sie doczekac ale strach tez jest:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też zdecydowanie wygrywa myślenie "aż" 3 miesiące :) ale aż 3 miesiące to zawsze lepiej niż np. aż 5 miesięcy :)

Anastacia a jak dziewczyna, którą wdrażasz?

Bella glukoza Ci nie ucieknie ale zdecydowanie polecam zjeść dzień wcześniej solidną kolację.

Nadal męczy mnie zgaga :/ po pracy muszę iść do apteki :)

bella82, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za koszmarna noc...pisałam kilka dni temu że mam swędzenie nóg od łydek w dół, teraz mam swędzenie całych nóg!! i coś mi sie strasznego z dłońmi podziało, kiedyś nie kremowałam i były ładne, a teraz kremuje i kremuje i od dwóch dni popękaną czerwoną skóre, że aż boli pod wodą, posmarowałam teraz alantanem miedzy palcami, tam gdzie mam takie czerwone. zamówiłam wczoraj w nocy olej kokosowy może on mi pomoże na to wszystko, rano jak wstałam posmarowałam balsamem całe nogi, straszny ból, przez moje długie paznokcie nogi w strupach, krwi. bolą...w dodatku alergia mi się pogorszyła...lekarstwo nie pomaga, kicham, swędza mnie oczy i mam czerwone, nos, no masakra jakaś, nie wiem co się dzieje ze mną :(

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah zgłaszałaś to ginowi? Jeżeli nie to szybko do lekarza. Musisz wykluczyć choleostazę ciążową.

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie sie szybko zbieram, zaraz tam pójdę, mam nadzieje ze mnie przyjmą, bo baba w rejestracji może znowu mi nie pozwolić sie wbić

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówienia w smyku robię na stronie internetowej i odbieram w empiku. Nawet wczoraj przy odbiorze zamówienia weszłam do smyka i ceny powalają. Każda z sukienek 59 zł, a ja tyle w weekend zapłaciłam za dwie. Tak jak pisze Kasss warto wejść i pomacać wszystko na żywo, a później zamówić na stronie, bo niektóre rzeczy rozczarowują, a niektóre pozytywnie zaskakują na żywo. No i kolory nie zawsze do końca się pokrywają.

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah oby to była zwykła alergia, ale musisz to sprawdzić. Trzymam kciuki :)

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie obawiam się, ze to nie alergia, dlaczego ide, bo moje objawy alergiczne są tylko na twarzy(z dróg oddechowych i w obrębie), a to na ciele mi sie nie podoba, bo niezmieniłam zadnego płynu, żelu, mydła, proszku

qb3c2n0aibsaj33t.png
‹‹ 758 759 760 761 762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ