Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
noa8 wrote:Szare miśki też wpadły mi w oko ja zdecydowałam się na szarą pościel w białe grochy. A do czego dziewczynce baldachim?
niektórym się podobają takie dodatki....ale szybciej już dla dziewczynki niż dla chłopca
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
sylwia kurcze by super jak by tak bylo , bo zawsze bylam przyblokowana i tylko ogladalam . Myslisz ze lozeczko tez da rade zamowic z allegro? jak bym zadzwonila do goscia na podany numer. Tak mielismy prosic znajomego zeby nam zamowil ze swojego konta.20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
Anastacia dobrze ze z corcia juz lepiej oby szybko ja do domu wypisali a jak ona w ogole znosi pobyt w szpitalu?Noa a co za problem konto zalozyc to zajmuje tylko chwile
Moje zamówienie ze smyka juz jest ale nie ma kto odebraćjasmin lubi tę wiadomość
[/url]
-
Rubi wrote:ja jutro kupuję łóżeczko tylko muszę jeszcze zadzwonić i poprosić o coś w zamian za baldachim, którego nie chcę
http://allegro.pl/arus-22-el-lozeczko-z-szuflada-gryka-posciel-rozek-i4817022424.html
My z moim M mieliśmy kupić to samo łóżeczko ale w końcu zdecydowaliśmy się na zakup innego bo moja szwagierka strasznie sobie zachwala te turystyczne. Mówi,ze wygoda i jakoś spokojniejsza jest,że Mała sie nie walnie w szczebelki i nie wykręci sobie rączki czy nóżki jak upadnie czy coś... I zdecydowaliśmy się na takie coś
http://www.sklep-tosia.eu/baby-design-dream_p251
Ponoć wygode ma odkąd mała zaczęła chodzić bo sama sobie odsuwa kieszonkę i wchodzi, wychodzi i jak zaczynałą stawać to sie nie bała,że się przewróci i uderzy w drewniane szczebelkiNo i kółka ma więc mogę sobie podjechać do kuchni i wykorzystać jako kojec,żeby mieć mała na oku
Ale to co wybrała Rubi było na początku moim nr 1:)
Ja Was chyba przebijam w cm w brzuchu bo mam aż 113cm.. Ale to efekt brania hormonów przed ciążą bo startowałam z Wagą 70 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 20:59
loszcz lubi tę wiadomość
-
Oj taaaaak... Odchudzanie... Kocham ten stan,kiedy jedyna rzecz,która mnie w tym czasie zadowala to :"Ale schudłaś! Super!" I ta cieknąca ślina na wszystko wokół... Mmmm, już się nie moge doczekać,zwłaszcza,że uwielbiam jeść
Na odtworzenie cyklu bo owulki nie miałam,przez co był problem z zajściem w ciąże a wcześniej tarczyca mnie "dopasła"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:16
loszcz, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Anastacia dobrze ze jest taka dzielna niech szybko wraca do zdrowia;-)
Ja też muszę zmierzyć swój brzuch i aż się boje zobaczę jutro te wasze łóżeczka bo ba tel jestem też jestem niska i szybko nie wrócę do figury ale na pewno zrobię wszystko by tak bylo;-)loszcz lubi tę wiadomość
[/url]
-
no dobra to ja też zmierzyłam i jest 98 i 7kg na plusie...rośniemy :p ale sobie teraz wymarzyłam mojego ulubionego pączka z bitą śmietaną...co jest niemożliwe o tej porze....
loszcz, MamaAdasia, Madzik82, czekaja, kasss lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️