Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja jutro kupuję łóżeczko tylko muszę jeszcze zadzwonić i poprosić o coś w zamian za baldachim, którego nie chcę
http://allegro.pl/arus-22-el-lozeczko-z-szuflada-gryka-posciel-rozek-i4817022424.htmlStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
ogólnie to chciałam mieć całe łóżeczko w szczebelkach...nie takie zabudowane+ ta żyrafa taka oklepana i dużo osób ją ma ale stwierdziłam, że niezła cena i dodali dużo elementów i to tylko łóżeczko najważniejsze, że jest białe i ma szufladęStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
no dość pstrokate, ale szare miśki są w porządku...
i tak rezygnuje z baldachimu, jakbym miała dziewczynkę to może bym wzięła...mam nadzieję, że nie będzie problemu z dorzuceniem czegoś zamiast baldachimu..
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
U mojej oliwci szukali szukali...i stwierdzili ze to zakazenie ukladu moczowego....dzis jak po pracy pojechslam do szpitala to lrpiej wyglafala i czula sie lepiej...dzis zaczela jesc...moze wróci do domku w czwartek.a ile malyszkow ba oddziale poprostu masakra
Madzik82, loszcz lubią tę wiadomość
-
noa8 wrote:Madzik dzieki ale ja nie mam konta na allegro dlatego nie moge nic zamowic
noa nie musisz mieć konta żeby coś kupić, kupujesz bez rejestracji
u nas dziś tez zakupowo ale dla nas troche na bazarku teraz mężowi koszulki w diversie zamówiłam również bez rejestracji bo mi sie nie chce rejestrować
sobie zamówiłam bluzki na allegro i małej w 5 10 15 akurat jest darmowa wysyłka