Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez sie zmierzylam i 103cm
pocahontas no tak mysle ze naszym dzieciaczkom ciasno wtedy i daja do zrozumienia ze mamy zmienic pozycjeslodkie to jest ;*
loszcz no wlasnie: gdzie ta fota??
Marta ja kocham body z napisami "kocham dziadkow", "synek mamusi" itd...sa boskie ;* i Twoje tez sa urocze ;*
-
Emircia loszcz dobrze ze juz jestescie w domu mam nadzieje ze wszystko bedzie ok;)
Niunia śliczny brzuszek powiem wam ze mnie cieszyl jak byl maly teraz juz mniej ale i tak go uwielbiam w koncu to domek mojej Julci;)
Marta M śliczne ubranka tez sie zastanawialam nad tym pierwszym sweterkiem;)
SunSun wszystkiego najlepszego;)
Justyśka teraz na stronie smyka sa fajne promocje to sobie zobacz bo w sklepie ich nie ma a szkoda przeplacac ja czesto w smyku sobie ogladam poźniej juz wiem jak mniej wiecej wygladaja i tez zamawialm wczorajSunSun, Niunia86, MamaAdasia lubią tę wiadomość
[/url]
-
dziewczyny ktore maja rozstepy... czy wy czujecie ze macie bardzo napieta skore na brzuchu...?
ja niby mam troszke napieta ale czuje ze jest jeszcze sporo miejsca zeby nbrzuszek rosl...
nie mam rozstepow i nigdy nie mialam i zastanawiam sie czy one od razu sa duze, czy mle kreseczki ktore z czasem rosna i sie rozchodza czy jak to z nimi jest -
ale sie wkurzylam...cala rodzina ciotki męża zamieściła dziś opis na fejsie że sprzedam mieszkanie i informacje o nim, jeszcze się nie wyprowadziliśmy a już takie coś... na pewno nie wpuścimy nikogo żeby sobie pooglądał póki my tu jesteśmy, bez przesady
-
nick nieaktualnyNo właśnie oglądam.
Ostatnio kupiłam body w Tesco i stwierdziłam ze jakościowo najlepsze są ze smyka bo te z Tesco jakieś porozciagane musze przystopować z bodami bo na rozmiar
r 62 mam już 10 par teraz inne rozmiary za to pajace mam na 56 tylko 2 wiec przydało by się body 56 a pajace 62 teraz. Tylko jak wchodzę do sklepu to zapominam jakie powinnam kupić rozmiary. Podobają mi się sukieneczki najchętniej to bym nakupiła pełno sukienek heh
Mój rozmiar brzucha to 94 także trochę za wami jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:02
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Mama Adasia ostatnio jak wstawilas brzuszek pomyslalam sobie " hm mam bardzo podobny " co sie okazuje mamy mniej wiecej tyle samo w obwodzie ok 101cm i co wiecej mamy tez 5 kg na plusie wiec bardzo podobne mamy proporcje ciazowe;-)
Dziewczyny gdzie moge kupic te majtki jednorazowe do szpitala? chce dla siebie kompletowac juz rzeczy bo nigdy nie wiadomo kiedy ten moment nadejdzie.. i czy koniecznie musze kupowac do domu ten podklad poporodowy ? bo w szpitalu mam zapewnione.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 16:20
MamaAdasia lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Scarlett2014 wrote:Mam wyniki glukozy. Chyba dobre?
Na czczo: 4,61 mmol/l (norma 3,90 - 5,50)
Po godzinie: 5,28 mmol/l (max do 11,10)
Po 2 godzinach: 5,02 mmol/l (max do 7,80)
Kass ja zawsze odbieram w Galerii Kazimierz
Scarlet nie wiem czy moge porownywac do twoich bo ja mialam 50g
ale na czczo 4.13( 3.8-5.5)
po godz 5.70 i tu nie ma normy podanej
Madziutek ja mam na pieriach i najpierw widoczne byly takie rozowe kreski po kompiel teraz juz niebieskie grube krechy
Sarah nie wpusczaj do póki wy tam mieszkacie nikt nie ma prawa sie tak pałętać[/url]
-
podobno mają jeszcze żal do nas, że powiedzieliśmy o tym
że nas wyrzucili obcym ludziom, a mąż stwierdził że jak ktoś pyta co słychać to powiedział że szukamy mieszkania a potem wiadomo pytają dlaczego, co się stało. zresztą jak babcia to powiedziała co oni jej nagadali to się zaśmialiśmy, bo są bezczelni a my to co se teraz myślą mamy w dupie -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki witam się w nowym 28 tyg to już 3 ostatni trymest ależ ten czas leci
mam nadzieję że uda mi się choć troszkę nadrobić ten czas kiedy mie nie było na forum
noa takie jednorazowe majteczki można kupić w aptece ja kupiłam właśnie w aptece dla siebie takie majteczki
limcia ,emrica super że już was wypuścili ze szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:00
bella82, limcia lubią tę wiadomość
-
Wróciłam cała zdrowa i jednym kawałku.Samochód też cały ale się napocilam przy parkowaniu ze hej
Położna pobrala wymaz z pochwy i mocz do badań.Mówi że to ten ból może być od nerek albo czegoś tam...
Brzuch mam za duży.Zmierzyła wysokość dna macicy i moje wymiary są o 2 tygodnie do przodu.Nie wiem czy to powód do zmartwienia.Ogólnie bardzo jej się spieszylo więc wszystko tak na szybko po łebkach i byle jak.Mają dzwonić z wynikami ale to może potrwać do tygodnia !!!
Śmieszne.czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić. Znów mam kosmos w pracy. Wróciłam i padłam. Czekam aż mój cudowny mąż zrobi obiad. Jakoś dam radę w tym tygodniu a w kolejnym powinnam mieć nieco więcej luzu.
Z tego co widziałam królują dobre wiadomości. Bardzo mnie to cieszyfajnie że tak dużo z nas dziś się odezwało.
Kass myślę że choć normy pewnie nie są dla nas takie same to Twoje wyniki są na tyle dobre że możesz być spokojna.
SunSun raz jeszcze wszystkiego najlepszego!
Odebrałam dziś prezenty dla dzieciaków i dla Juniora - jego pierwsza przytulankaJutro odbiorę pewnie smyka. Zamówiłam też sobie kwas Dha (pregna dha) i zamierzam brać raz na dwa dni obok zwykłych witamin. Ale dopytam jeszcze o to lekarza w piątek.
A zgaga od wczoraj nie daje mi żyć. Piszecie że Wy też probujecie odżywiać się zdrowiej. Proszę o pomysły i inspiracje. Ja potrafię piec ale gotowanie wychodzi mi tak sobie a najgorzej zawsze u mniez opomysłami na coś lekkiegoy i smacznego.SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj zamówiłam kocyk Minky, pieluchy tetrowe(kolorowe i białe), majtki poporodowe, podkłady, wkładki laktacyjne i jeszcze jakies drobne gadżety. Miałam czekac z zakupami do stycznia, ale syndrom wicia gniazda jest silniejszy niż myślałam:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 18:27