Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Emartea wrote:A można tą budkę ściągnąć, a potem prosto założyć?
niestety tu nie pomoge. nam odpadla czesc przy skladaniu i tak sie wscieklismy, ze nie patrzylismy na inne czesci. Maz to ladnie wszystko zlozyl i zapakowal do pudelka by zareklamowac. -
Lekarze nie pozwalaja ale i tak wszyscy nosza. Jak przejsc korytarzem z wielka wkladka niedzy nogami? Masakra jakas... Polozne tez wiedzialy, ze wszystkie nosimy te majtki. Kazaly tylko zdejmowac przed obchodem
MamaAdasia, patryśka83, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Ja dzis mam grochowa na wedzonych zeberkach:) mialam nie jesc ale jest tak dobra ze nie moge sobie odmowic:)
Dziewczyny jest tu ktoras z trojmiasta. bo zastanwaiam sie nad szpitalem w ktorym rodzic. wychodze z zalozenia ze jak ma byc ok to porod bedzie super wszedzie a jak maja byc jakies komplikacje i ciezki porod to tez taki bedzie wszedzie.
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Bella ja teraz mam opryszczkę ostatnio pytałam lakarza czy jest groźna powiedział ze nie a wyczytałam ze jest w pierwszych 3 mc i bardziej groźna jak wyjdzie pierwszy raz w ciąży s jak ktoś ma skłonność to nie ja mam plasterki na początek i masci można stosować bo to miejscowo a z domowych sposobów potrzyj cebula
Lece na wizytebella82 lubi tę wiadomość
[/url]
-
okazało ze malym wszystko dobrze
,mialam ktg i skierowali mnie do dermatologa ktory stwierdził ze to moze byc nasilenie objawów alergicznych i przeniosło sie dalej.najważniejsze że dziecku nic nie zagraża.przez 2 tygodnie mam sie smarowac mascia ktora robi sie na zamowienie(o 16 ide odebrac) z hydrokortizonem czy cos i nie moge golić nóg przez ten czas. używać wszystkiego dla dzieci.pieknie mi sie zaczal 3 trymestr nie ma coSunSun, gosiaczek31, patryśka83, Madzik82, Emca lubią tę wiadomość
-
Sarah najwazniejsze ze to nic groznego dla malucha. masc na pewno pomoze i szybko sie z tym uporasz.
ja jutro ide z psem do weterynarza. boje sie ze powie ze trzeba ja uspic:( jak o tym pomysle to az mnie serce boli i lzy staja w oczach:( najwazniejsze zeby sie psina ie meczyla. ma juz swoje lata bo 14 i jak na jamnika to duzo -
nick nieaktualnySARAH dobrze że to nie cholestaza mam nadzieję ze maść ci pomoże i poczujesz się lepiej
czekaja mam nadzieje ze pieska da sie uratować ja też kiedyś miałam jamnika
kass powodzenia na wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 15:25
-
kass ja wiem, że te miśki są na akcję charytatywną, ale może kiedyś będą chcieli wymyślić coś innego i z tego zrezygnują o to mi chodziło...
Sarah dobrze, że Ty to skonsultowałaś! pewnie to swędzenie doprowadza Cię do szału...oby ta maść Ci pomogła...
ja wróciłam z miasta jestem padnięta...objadłam się pizzy i teraz pije wodę jak smok...
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
anastacia ale Ci dobrze...
ja dopiero 20.12 zobacze mojego skarbeczka;*
dziewczyny to okropne z tymi podkladami co piszecie... ;/
Kaczamila nie wiesz jak to u nas na Wys. wyglada??
sarah to zuper ze to nic powazniejszego... ;* a jak sie wykrywa cholestaze,zeby ja wykluczyc? z krwi? -
własnie rozmawiałam z teściowa pielęgniarką i powiedziała że nie mam brac tego za pewnik bo przecież mi w tym szpitalu gnoje krwi nie zbadali! włąśnie się też dowiedziałam że mój ginekolog nie będzie już pracował w tej poradni, nie wiem co teraz ;/
-
Jestem juz po wizycie u nas wszystko ok szyjka zamknięta dzidzia nie chciał współpracować tyleczkiem się odwrucila ale wszystkie pomiary też wporzadku następna wizyta za 2 tyg;-)
SunSun, Emartea, gosiaczek31, Scarlett2014, madziutek 23, Niunia86, MartaM, jasmin, bella82, Madzik82, patryśka83, patryśka83, Dorka1979, kaczamila lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnykasss super że wizyta udana i wszystko w porządku jest
sarach to nie dobrze że ci nawet badania krwi nie zrobili no i z tym ginekologiem nie ciekawie mam nadzieję że nie będziesz musiała szukać innego ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 17:12