X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prać bede później w lutym i prasowac.na chwile obecna mam tylko ułożone w komodzie

Dorka1979 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha roczne dziecjo nosi ciuchy okolo rozmiaru 80 - 86

Sarah ten balsam la roche o ktorym piszesz jest bardzo dobry!

Na suche rece stosuje krem neutrogeny. Miedzy palcami mam sucha, czerwona, szczypiaca skore. Szczegolnie po myciu rak. Masakra...

A co do tych wkladek w szpitalu. Jakby mi wypadla na korytarzu to bym sie ze wstydu spalila hehe w ogole jak bez tych majtek wstac z lozka z wkladka. A jeszcze po cc. Nie... Gacie musza byc! Serio dziewczyny

Rubi, MamaAdasia lubią tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Ogólnie wszystko w porządku. Szyjka zamknięta i twarda. Kolejna wizyta dopiero za m-c.

Scarlett2014, Niunia86, Madzik82, jasmin, gosiaczek31, SunSun, Dorka1979, Emca, Pocahontas, MamaAdasia, kaczamila, kasss lubią tę wiadomość

1usa3e5edaup0yxb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass cieszę się że wizyta udana :) Sylwia dzięki za linki i cynk - na pewno skorzystam! :)
    Sarah współczuję, zrób jak najszybciej badania żeby szybko mogli Ci pomóc.

Ja właśnie wróciłem z Galerii - odebrałam zamówienie ze Smyka i jeszcze kupiłam ślicznego miska dla córki przyjaciół :)

kasss lubi tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuski, musze sie pochwalic, ze zakupilam 2 pary spodni ciazowych :-) w h&m i jestem z siebie mega dumna ;-) plus 2 koszulki dla Juniora :-)

ale na gwalt potrzebuje kurtke zimowa :-/ myslalam, ze dam rade w swoich ale niestety, w jednej nie zapinam sie wcale a w drugiej na styk :-/ wiem, ze niektore z Was kupowaly- podajcie prosze linki i podpowiedzcie czy sa cieple :-) mi ciagle zimno ;-)

• patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Patryska pytasz na czym siw trzymaja podklady....sciskasz je udami i do lazienki idziesz jak pingwin...jak lezysz to jakos sie trzyma
    hahaha ale to poruszyło moją wyobrażnię:D

1usa3e5edaup0yxb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ja z kurtką polegałam i chodzę trochę w swojej a trochę w pozyczonej :) a jakie kupiłaś spidnie? :)

Patryska gratuluje udanej wizyty :)

• bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.hm.com/pl/product/58794?article=58794-A a drugiej pary nie moge znalezc na necie- ale kroj taki luzniejszy cos podobnego do kroju meskiego :-)

Scarlett2014 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella super te spodnie!

• bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziekuje :-)

• bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, ze nie mam nog jak ta laska na zdjeciu ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    szkoda, ze nie mam nog jak ta laska na zdjeciu ;-)

A ubierasz obecnie takie buty do tych spodni? :)

• bella82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdecydowanie nie ;-) niewiele by to zmienilo ;-D

• justwol Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 ja kupiłam sobie na bonprixie kurtkę zimową, mają kilka modeli na stronie

http://www.bonprix.pl/kategoria/1722/kurtki-i-plaszcze-ciazowe/

bella82 lubi tę wiadomość

ckaiyx8dwetxnt0a.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam te

http://www.hm.com/pl/product/56009?article=56009-A&cm_vc=SIMILAR_TO_PD#

ale nóżki też nie takie jak Pani modelka :P ale zamierzam w nich wychodzić całe święta i do końca ciąży...są super wygodne...jedynie co to się zgapiłam z tym rabatem..nie pomyślałam żeby sobie na męża wziąć albo jakiegoś drugiego maila po prostu...no trudno..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu my takie nogi dopiero bedzimy mieć :)

Ja ostatnio dużo chodzę w ocieplane legginsach które kupiłam na Allegro. Są bardzo ciepłe i idealne na tą pogodę. Dla mnie super bo nie lubi nosić np. rajstop pod spodnie.

Zgaga mnie wykańcza.....

bella82 lubi tę wiadomość

• Rubi Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to mój 26tygodniowy dorobek ;)

out.php?i=917489_brzuchol.jpg

bella82, Madzik82, Scarlett2014, Emartea, gosiaczek31, SunSun, MartaM, Niunia86, sylwia85, Dorka1979, Emca, Anastacia33, Pocahontas, czekaja, MamaAdasia, kaczamila, kasss, slodka100 lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówienie w smyku złożone, za długo zwlekałam, bo mi kocyk w babeczki wykupili :P ale i tak 550 zł na koncie mniej... a jeszcze tyle trzeba kupić.

gosiaczek31, Emca lubią tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi super brzunio ;-)

Ja po wypiciu syropu i mleka z czosnkiem i miodem mam cichą nadzieję, że jutro obudze się bez bólu głowy,gardła i ogólnie w dobrym samopoczuciu :-)

Dobranoc Brzuchatki

iv09cbxm68yuj78z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamy.
    Ja po wczorajszych wizytach i 2 godzinacg jazdy padlam ze zmeczenia. Brzuch bolal bo duzo chodzilam wiec jak tylko przyjechalam polozylam mloda do spania i zasnelam razem z nia w blyskawicznym tempie. Obudzilam sie o 4.30 rano w ciuchach, makijazu i soczewkach kontaktowych nie sciagnietych.
    Badania u kardiologa wporzadku. Nie widzi zadnych powaznych zmian w serduchu. Mala niedomykalnosc zastawki i drobne zmiany zwyrodnieniowe ale pocieszyl mnie ze narazie to nic groznego. I nie musze sie umawiac na kolejna wizyte chyba ze cos bedzie nie tak. No i dalej dopegyt brac jak do tej pory bo widac po moim dzienniczku ze dziala skutecznie.
    Staralam sie Was czytac wczoraj w wolnej chwili ale nie jestem w stanie na wszystko odpisac. Ciesze sie bardzo z Waszych wyjsc ze szpitali i dalej bede trzymac kciuki zeby maluszki zdrowo sie trzymaly do konca ciaz. Gratuluje wizyt udanych. Sarah wspolczuj tego swedzenia. Mam nadzieje ze to nie cholestaza. I ze po masciach przejdzie, nie bedziesz musiala.sie tak meczyc. Ja taka silna alergie mialam we wrzesniu jakos. Myslalam ze zwariuje. Brzuch, cale nogi i rece. Swedzenie i wysypka czerwona. Wapno mi toche pomagalo i duzo wody zeby wyplukac alergeny. Od tamtej pory spokoj. A tak silna reakcja pierwszy raz mi sie przytrfila. A ze w ciazy to tez nerwy mialam w strzepach.

Rubi fajny brzus:-)
    A wracajac do wkladek po porodzie tez nie wyobrazam sobie chodzic bez majtek. Dla mnie tez najwygodniejsze byly te wielorazowe bokserki siatczkowe. Chyba firma hartmann?? Zreszta u mnie nie bylo zakazu. Wrecz polozna sama mi zakladala zaraz po tych wszystkich porodowych akcjach . Wkladke i majtoszki zeby sie trzymalo jakos:-) no i musialam miec wszystko swoje w szpitalu bo nie zapewniali art. Higienicznych. Ani dla mamy ani dla noworodkow. Tylko mleczko proponowali bebilonu jesli nie bylo pokarmu.

Scarlett2014, madziutek 23, Madzik82, MamaAdasia, Emily83 lubią tę wiadomość

‹‹ 763 764 765 766 767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ