Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasha roczne dziecjo nosi ciuchy okolo rozmiaru 80 - 86
Sarah ten balsam la roche o ktorym piszesz jest bardzo dobry!
Na suche rece stosuje krem neutrogeny. Miedzy palcami mam sucha, czerwona, szczypiaca skore. Szczegolnie po myciu rak. Masakra...
A co do tych wkladek w szpitalu. Jakby mi wypadla na korytarzu to bym sie ze wstydu spalila hehe w ogole jak bez tych majtek wstac z lozka z wkladka. A jeszcze po cc. Nie... Gacie musza byc! Serio dziewczynyRubi, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyKass cieszę się że wizyta udana
Sylwia dzięki za linki i cynk - na pewno skorzystam!
Sarah współczuję, zrób jak najszybciej badania żeby szybko mogli Ci pomóc.
Ja właśnie wróciłem z Galerii - odebrałam zamówienie ze Smyka i jeszcze kupiłam ślicznego miska dla córki przyjaciółkasss lubi tę wiadomość
-
hej mamuski, musze sie pochwalic, ze zakupilam 2 pary spodni ciazowych
w h&m i jestem z siebie mega dumna
plus 2 koszulki dla Juniora
ale na gwalt potrzebuje kurtke zimowamyslalam, ze dam rade w swoich ale niestety, w jednej nie zapinam sie wcale a w drugiej na styk
wiem, ze niektore z Was kupowaly- podajcie prosze linki i podpowiedzcie czy sa cieple
mi ciagle zimno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam te
http://www.hm.com/pl/product/56009?article=56009-A&cm_vc=SIMILAR_TO_PD#
ale nóżki też nie takie jak Pani modelkaale zamierzam w nich wychodzić całe święta i do końca ciąży...są super wygodne...jedynie co to się zgapiłam z tym rabatem..nie pomyślałam żeby sobie na męża wziąć albo jakiegoś drugiego maila po prostu...no trudno..
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyPo prostu my takie nogi dopiero bedzimy mieć
Ja ostatnio dużo chodzę w ocieplane legginsach które kupiłam na Allegro. Są bardzo ciepłe i idealne na tą pogodę. Dla mnie super bo nie lubi nosić np. rajstop pod spodnie.
Zgaga mnie wykańcza.....bella82 lubi tę wiadomość
-
a to mój 26tygodniowy dorobek
bella82, Madzik82, Scarlett2014, Emartea, gosiaczek31, SunSun, MartaM, Niunia86, sylwia85, Dorka1979, Emca, Anastacia33, Pocahontas, czekaja, MamaAdasia, kaczamila, kasss, slodka100 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyHej mamy.
Ja po wczorajszych wizytach i 2 godzinacg jazdy padlam ze zmeczenia. Brzuch bolal bo duzo chodzilam wiec jak tylko przyjechalam polozylam mloda do spania i zasnelam razem z nia w blyskawicznym tempie. Obudzilam sie o 4.30 rano w ciuchach, makijazu i soczewkach kontaktowych nie sciagnietych.
Badania u kardiologa wporzadku. Nie widzi zadnych powaznych zmian w serduchu. Mala niedomykalnosc zastawki i drobne zmiany zwyrodnieniowe ale pocieszyl mnie ze narazie to nic groznego. I nie musze sie umawiac na kolejna wizyte chyba ze cos bedzie nie tak. No i dalej dopegyt brac jak do tej pory bo widac po moim dzienniczku ze dziala skutecznie.
Staralam sie Was czytac wczoraj w wolnej chwili ale nie jestem w stanie na wszystko odpisac. Ciesze sie bardzo z Waszych wyjsc ze szpitali i dalej bede trzymac kciuki zeby maluszki zdrowo sie trzymaly do konca ciaz. Gratuluje wizyt udanych. Sarah wspolczuj tego swedzenia. Mam nadzieje ze to nie cholestaza. I ze po masciach przejdzie, nie bedziesz musiala.sie tak meczyc. Ja taka silna alergie mialam we wrzesniu jakos. Myslalam ze zwariuje. Brzuch, cale nogi i rece. Swedzenie i wysypka czerwona. Wapno mi toche pomagalo i duzo wody zeby wyplukac alergeny. Od tamtej pory spokoj. A tak silna reakcja pierwszy raz mi sie przytrfila. A ze w ciazy to tez nerwy mialam w strzepach.
Rubi fajny brzus:-)
A wracajac do wkladek po porodzie tez nie wyobrazam sobie chodzic bez majtek. Dla mnie tez najwygodniejsze byly te wielorazowe bokserki siatczkowe. Chyba firma hartmann?? Zreszta u mnie nie bylo zakazu. Wrecz polozna sama mi zakladala zaraz po tych wszystkich porodowych akcjach . Wkladke i majtoszki zeby sie trzymalo jakos:-) no i musialam miec wszystko swoje w szpitalu bo nie zapewniali art. Higienicznych. Ani dla mamy ani dla noworodkow. Tylko mleczko proponowali bebilonu jesli nie bylo pokarmu.
Scarlett2014, madziutek 23, Madzik82, MamaAdasia, Emily83 lubią tę wiadomość