Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie. Malutka waży 850g a mi przez m-c szyjka się skróciła 1cm wiec następna wizyta za 2 tyg a ja w tym czasie mam leżeć... No cóż. Jak mus to mus. Mam nadzieje,że po leżeniu będzie dobrze. Niby tragedii nie ma bo 31mm a lekarz mówił,że poniżej 20mm jest źle ale lepiej dmuchać ma zimne.
Strasznie się martwięmadziutek 23, gosiaczek31, Madzik82, Rubi, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunia lez lez i sie nie zamartwiaj. Bedzie ok. Musi byc.
Mojs tesciowa na poczatku jak wrocilam z mala do domu przylazila co chwile i pytala, a czemu tak karmisz, a czemu ja tak nosisz, a czemu z nia spisz, a czemu ona placze nie rob tak i siak bo jej corka to inaczej robila. Szlag mnie trafial. Nawet wyspac sie nie moglam bo przychodzila i mnie budzila. No i przez to tez mialam pierwszy tydzien problem karmieniem i plakalam codziennie. Az moja mama wyczula przez telefon ze cos nie tak i przyjechala po 1,5 tyg. Chyba zeby jak to powiedziala odciagnac troche tesciowa:-) to i troche mi pomogla ugotowac cos itp. Zebym miala chwile dla siebie. Tylko to mnie uratowalo przed deprecha.
A z pracy przyszli mi w odwiedziny nastepnego dnia do szpitala. I nawet delikatne sugerowanie ze nie czuje sie na wizyty nic nie daly. Wiec teraz nie deliatnie a stanowczo odmowie w razie co. Choc tez nie jestem taka zeby odmawiac ale nie ce drugi raz przechodzic takich stresow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:07
-
nick nieaktualny
-
Niunia zrób jak lekarz mowi lez i odpoczywaj kaczamili się poprawiła szyjka jak leżała dobrze ze wesela się skończyły będziesz miała trochę spokoju;-)
Gosiaczek to nie fajnie miałaś z tesciowa z mama trochę łatwiej bo ja często ja opieprzam i mowie żeby się nie wtracala teściowej bala bym się tak powiedzieć
Niunia86, gosiaczek31, kaczamila lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnykasss kupiłam ten kombinezonik w ciucholandzie jest nowiutkima nawet jeszcze metke z cena
niunia dużo leż odpoczywaj i dbaj o siebie na pewno wszystko będzie dobrze i urodzisz w terminie zdrową córeczkę
gosiaczek ja mam taką samą sytuacje mój ginekolog też bada mi szyjkę recznie i mówi że jest twarda i zamknięta wiec muszę mu zaufaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:25
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:AAA !!!! Emartea sliczny brzus ;* jak z reklamy idealnie okraglutki
ja mam bardzo wysoko i wydaje mi sie ze jest spiczasty troche
ale i tak dla mnie jest najcudowniejszy na swiecie ;*
Kaczamila a to chyba Ty pisalas kiedys o tym CRP wysokim i chyba przegapilam jak sie to skoczylo??
Kazała powtórzyć CRP w poniedziałek bo zaglądała zaglądała i zadnej infekcji ani zapalenia nie miałam, mówiłam że zatoki czuje i to mogło być od tego, jeżeli bedzie w poniedziałek dalej powyżej 5 to mam wykupić antybiotyk i go zażywać -
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Mam nadzieję,że Malutka nie zrobi mi psikusa i nie zacznie się rodzić za wcześnie. Postaram się z całych sił jak najwięcej leżeć. Mam zakaz chodzenia po schodach bo ponoć to najbardziej nadwyręża szyjkę... Dobrze,że M wraca w sobote bo nawet jak z pieskiem wychodze to mam wyrzuty sumienia..
Obym wytrzymała chociaż do lutego...gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
A w ogóle to zapomniałam Wam napisać,że jak tylko pan dr chciał zrobić zdjęcie małej to w jednej chwili odwróciła się pupą a na obrazie 3D pokazał ucho... Niedobra
A ja od początku ciąży przytyłam 4,5kggosiaczek31, madziutek 23, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
madziutek 23 wrote:a zastanawiam sie czy jak sie ma opryszczke mozna karmic piersia... bo ja oprzyszczke mam 3/4 razy w roku;/
ja jak zobaczylam ten artykul to sie przerazil, siedze i normalnie plakac mi sie chcezwlaszcza, ze wlasnie mam zimno na ustach
tak straszie sie boje
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:a mi sie wydawalo ze CRP pokazuje tez stany zapalne np zeba czy w innych miejscach a nie tylko tam na dole. bo kazde zapalenie w ciazy moze byc grozne...
tak tak każdy stan zapalny w organiźmie, ale od razu badanie robiła i sprawdzała czy nie ma stanu zapalnego tam na dole i nie było i powiedziała że mogą być to zatoki bo mnie "bolały", dlatego mam się leczyć domowymi sposobami na przeziębienie i w pon powtórzyć badanie i jak będzie wysokie to zażyć antybiotyk bo tak jak piszesz każdy stan zapalny może być groźnymadziutek 23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny