Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyska89 wrote:Ja zaraz padne ze śmiechu z samej siebie bo jestem normalnie na głodzie słodyczowym normalnie masakra 2 dni bez slodyczy to dla mnie tragedia teraz w ciąży. heh śmieje się ze to uzalenienie bo cały czas o nich myślę. jutro po badaniu to śmieje sie ze zjem chyba pół kilo jakiś ciastek
[/url]
-
Z mamami i tesciowymi najgorzej bo im trudno odmowic... Traktuja wnuki jak swoje dzieci. Bardzo je kochaja i czekaja na porod z taka niecierpliwoscia. Bedzie im przykro jak nawet nie beda mogly zobaczyc maluszkaNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnykasss wrote:Justyska zjedz cos malego nie zaszkodzi ci mi pielegniarka mowila zeby normalnie jesc a jutro to watpie bys miala ochote po tej glukozie bede trzymac kciuki;)
heh to tak zapowiedziałam w domu ze zjem kilo słodyczy moja siostra zaczęła się śmiać ze po glukozie odechce mi się słodyczy na tydzkasss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mowicie bardzo madre rzeczy
nawet o tym nie myslalam...
tylko ja tak jak kass nie potrafie nikogo wyprosic. a mam duuuza rodziknke i wiem ze szybko wpadna z wizyta...
najgorsze myle ze bedzie np przebrac malego jak beda mi sie rece trzesly a oni beda patrzec... bo wiadomo ze na poczatku jak takie malenstwa i wszystko nowe dla nas....
aa i kupilam ten lezaczek bujaczek od Klaudii za 40 zlpodobno nie ma sladow uzywania i jest w bardzo dobrym stanie...
a warto czyms zajac malenstwo jak bede chciala cos porobic... ladny temn lezaczeki jestem zadowolona choc nie bralam pod uwage kupna lezaczka
oprocz bodow z Biedry to moja pierwsza rzecz dla malego ;*MamaAdasia, Rubi, gosiaczek31, SunSun lubią tę wiadomość
-
AAA !!!! Emartea sliczny brzus ;* jak z reklamy idealnie okraglutki
ja mam bardzo wysoko i wydaje mi sie ze jest spiczasty troche
ale i tak dla mnie jest najcudowniejszy na swiecie ;*
Kaczamila a to chyba Ty pisalas kiedys o tym CRP wysokim i chyba przegapilam jak sie to skoczylo??Emartea, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do odwiedzin zaraz po porodzie to ja będe mieć z tym spokój nikt z dalszej rodziny odrazu nie przyjdzie w odwiedziny do mie i do dziecka więc będe mieć czas tylko dla siebie i dla małej
niunia trzymam kciuki za wizyteNiunia86 lubi tę wiadomość
-
Madziutek to fajnie pochwal sie jak przyjdzie 40 zl to nie duzo a na pewno sie przyda;)
dziewczyny mozna przesadzic z magnezem? zwykle biore rano i wieczorem ale mysle czy nie wziaźć teraz brzuch mnie boli i nie przestaje ?
U nas na pewno na porodowke przyjada rodzice i tesciowie ale mysle ze nie na dlugo
kolezanka niedawno rodzila i mowi do mamy zeby jej pokazala jak ubrac malego zeby wiedziala jak zostanie z nim sama a ta na to ze ja to sama szybko zrobie bo wiem lepiej chamskie troche takie zachowanie[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie chcę żadnych wizyt na porodówce. Jak już będę w domu też nie chcę znajomych dopóki się nie ogarnę. Wpuszczę tylko przyjaciółkę najlepszą i rodziców. Chyba wszyscy to już wiedzą więc raczej nie będą mnie nachodzić. Z resztą zawsze tak było, że jak któraś z towarzystwa urodziła to wszystkie razem ustalałyśmy dogodny termin na odwiedziny a mamuśki pytałyśmy czy odpowiada. I szłyśmy wszystkie razem żeby miała jak najmniej odwiedzin na głowie.
-
kasss wrote:Madziutek to fajnie pochwal sie jak przyjdzie 40 zl to nie duzo a na pewno sie przyda;)
dziewczyny mozna przesadzic z magnezem? zwykle biore rano i wieczorem ale mysle czy nie wziaźć teraz brzuch mnie boli i nie przestaje ?
U nas na pewno na porodowke przyjada rodzice i tesciowie ale mysle ze nie na dlugo
kolezanka niedawno rodzila i mowi do mamy zeby jej pokazala jak ubrac malego zeby wiedziala jak zostanie z nim sama a ta na to ze ja to sama szybko zrobie bo wiem lepiej chamskie troche takie zachowanie
Kasss mi tez lekarz zalecil brac 2x1, i nie przekraczam tej dawki. a bralas no-spe?