Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie mamuki,pisałam do was normalnie wypracowanie z rana na komórce ale jak klikłam "wyślij" to wszystko znikło i mnie takie nerwy wzięły że już mi się odechciało...
Kaczamila współczuje stresu i naprawdę nie rozumiem dlaczego lekarze zachowują się w taki sposób.Zamiast przyjąć cię bez kolejki i jeszcze specjalną opieką otoczyć bo jesteście nie jednym pacjętem a dwoma to tylko cie do łez doprowadził idiota.Mam nadzieję,że z Twoim cukrem wszystko okaże się ok i nie będziesz musiała się więcej zamartwiać .
Pocahontas gratulujęślicznie Ci chłopaki rosną.Tylko się cieszyć.
kaczamila lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oto my
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 17:16
Rubi, kasss, Anastacia33, Justyska89, Niunia86, Pocahontas, noa8, sylwia85, Emartea, jasmin, Scarlett2014, slodka100, SunSun, MartaM, MamaAdasia, Emca, bella82, Dorka1979, kaczamila, Madzik82, Emrica lubią tę wiadomość
-
ines31 wrote:Dziewczyny wiecie może jak sobie pomóc z bólem żołądka? Herbate miętową piję i nie pomaga:(
sok jabłkowy pomaga:) w marketach można też doniczki ze świeżą miętą kupić, może jak taką świeżą byś sobie zaparzyła to by coś pomogła
kaczamila - współczuję ci tego co musiałaś przejść, u mnie gin z położną pewnie dali by mi kartkę i kilka numerów, żebym mogła sobie wybrać kogoś dla siebie
justyśka89 - ja na ostatnim usg miałam szyjkę 41mm, a teraz 37 i lekarz w szpitalu powiedział, że szyjka bardzo ładna, a mąż w szoku, że tak się skróciła i kazał mi odpoczywać i nic nie podnosić
loszcz - brzuszek piękny:)
marta M - ale mi smaka narobiłaś -
nick nieaktualnyPocahontas mało to pocieszające mam nadzieje ze moje sny będą na odwrót odczytywane czyli ze jak mi się śni krótka to będzie bardzo długa
właśnie prawie pół palca sobie ucielam tak mi zszedł nóż ze noz wbił mi się w paznokcia masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 19:53
-
Justyśka nic się nie martw na pewno z szyjką będzie wszystko ok ja tez się zastanawiałam jak 4 tyg wizyty nie miałam
Oj to nie ciekawie z tym palcem;(
Mamuśki pamiętacie małego okruszka z 24tc jest już w domciu i wszystko jest ok od razu humor się poprawia czytając takie wiadomości;)Rubi, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Justyska89 wrote:Pocahontas mało to pocieszające mam nadzieje ze moje sny będą na odwrót odczytywane czyli ze jak mi się śni krótka to będzie bardzo długa
właśnie prawie pół palca sobie ucielam tak mi zszedł nóż ze noz wbił mi się w paznokcia masakra
ej no pewnie, że sny się śnią na odwrotność, mi dwa razy się śniło, że będę miała córeczki, a tu na każdym usg słyszę, że chłopaki będą
uważaj na siebie:* nie martw się na zapas.Rubi lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie u diabetologa.....Ile my się z mężem nawkurzaliśmy.....Pani Dr przyjmuje od 8:00 do 14:00......KAzano mi przyjechać na 11:00. Byliśmy już przed. Wyobraźcie sobie ze dopiero przed 15:00 weszłam do gabinetu!!! Ponad 4 godziny czekania!!!! Zwykłych ludzi trzyma po 40 minut a ciężarne bierze 4 na raz do gabinetu i łączny czas Naszej 4-osobowej grupy wyniósł 30 minut !!!
Oczywiście Pani Dr zostaje po godzinach do 16:00.
Mam insulinę.......tyle ze o godzinie 15:00 nie było juz pielęgniarek i nie miał mi kto dać PEN'a i poinformować mnie o wstrzyknięciach.
Takze jutro rano ponownie jadę
Masakra jakaś.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Nie wiem ile jutro zejdzie.....mam nadzieje ze nie tak długo
.
Dzis otrzymałam tylko receptę na isuline........ale tak jak napisałaś loszcz...nie mam czym jej wstrzyknac.
A od tego siedzenia dziś to juz wszystko mnie bolałoMalutek też już miał dosyc.....bo cały czas mnie kopał
Dopiero teraz odsypia.
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Heja, ja dopiero uspałam małego i zjadłam kanapkę, taka byłam głodna
Zamówiłam dziś na all fajny biustonosz do karmienia, za przystęną cenę, wygląda nieco ładniej niż te zwykłe, jakby coś linkhttp://allegro.pl/naturana-87703-biustonosz-do-karmienia-80-d-bialy-i4842003442.html
Pocahontas, świetnie chłopcy rosną
Justyśka, nie martw się na zapas, za dużo się naczytałaś, na pewno jest wszystko git !
Loszcz, piękny brzusio
Pocahontas lubi tę wiadomość
-
MamaAdasia a skąd wiesz jaki rozmiar zamówic? Bo ja też już bym chciała kupić biustonosz,koszule i szlafrok do szpitala i sie zastanawiam jaki rozmiar. Czy taki jak mam teraz czy jeden wiekszy bo w sumie od początku ciąży piersi mi nie urosły ale jak będę karmic to podejrzewam,że trochę bedą większe i już sama nie wiem...
-
Niunia, ja ostatnio w ciazy jak kupowałam mierzyłam i jest dobry 80D więc taki zamawiam, ale możesz sama sobie zmierzyć, tam jest tabela rozmiarów w tym linku , mierzysz pod biustem i w biuście, spójrz na tą tabelkę. Wydaje mi sie, ze raczej za mały do karmienia nie będzie, bo jest miekki i elastyczny.
Niunia86 lubi tę wiadomość