Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuśki ja dziś wstalam lewa noga wiec ani sie nie udzielam ani nie oddzywam do nikogo juz mam dość tych hormonów tez czekam na pieniadze z zusu za zwolnienie wystawione 5 listopada mialam dzwonic ale wstrzymam sie do poniedzialku u mnie taki plus ze mam napisane za jaki okres pieniadze dostaje bo przynosi listonosz z potwierdzeniem miłego dnia!
[/url]
-
Sarah nie kupuj mleka. Jak bedzie potrzebo to kupisz w kazdym sklepie za rogiem. Teraz szkoda kasy bo pewnie sie nie przyda.
a mleka sa rozne, wszystkie dobre. Pytanie tylko ktore zasmakuje Twojemu dziecku. Ale obys przez pierwsze miesiaxe nie musiala sie tym martwicMamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Też się ubawiłam czytając o bonusie z ZUSu!
Kaczamila współczuję ci tych porannych nerwów. Też bym się pewnie popłakała z bezsilności.
Dziewczyny biedne jesteście z tymi hemoroidami, ale trzymajcie się. Jeszcze 3 miesiące i powoli wszystko będzie wracać do normy.
A ja dziś od rana mam dobry dzień. Wstałam wyspana i w dobrym humorze. Po śniadaniu zadzwonił z pracy M i powiedział, że kolega chce mu dać wanienkę i przewijak i pytał czy ma brać. No pewnie, że brać! Jak się nie będą podobać to kupię nowe, ale zobaczyć można. Ich córeczka skończyła właśnie pół roku i trochę się zdziwiłam, że już pozbywają się takich rzeczy. No więc z poczuciem, że uda nam się trochę zaoszczędzić, zasiadłam przed kompem i kupiłam na allegro komplet pościeli do łóżeczka i wypełnienie do tego. Wykorzystując kupon rabatowy zapłaciłam 55 zł. Niby są to niewielkie kwoty bo ani przewijak, ani wanienka ani pościel (bez rabatu) nie kosztują nie wiadomo jak drogo, ale zawsze to coś! -
Rubi wrote:hahahaaa ale mnie rozbawiłaś....to na pewno bonus...
ahh ten wspaniały ZUS
a bo tak dziwnie przysłali to może za końcówkę października
nie to że sie nie przydały he he właśnie sprawdziłam do kiedy prąd trzeba zapłacić i sie okazało że do jutra więc już prawie po peniążkach -
miałam przyjemność pracować w Zusie i nie jest to w sumie żadne odkrycie, że chętni to oni są jak trzeba ściągnąć długi..aleeee do bonusów to im daleko...już ciężko im przychodzi wypłacanie tego co się należy
ale dobrze, że jakiś ochłap przysłali to tak jak mówisz coś zawsze się zapłaci..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Pocahontas gratuluję dużych dzieciaczków
Niech rosną dalej!
Kaczamila ja bym zareagowała tak samo, współczuję Ci nerwów... ale na pewne sprawy niestety nie mamy żadnego wpływu.
Scarlett ja co roku piekę piernicznki z przepisów mojewypieki.com. Takie zwykłe (tylko bez kakao) http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-przepis-i i w zeszłym roku lebkuchen http://www.mojewypieki.com/przepis/lebkuchen. Póżniej robiłam znajomym na spotkania świąteczne takie paczuchy
W tym roku już mi dojrzewa w lodówce ciasto na piernik staropolski http://www.mojewypieki.com/przepis/piernik-staropolski, ale jeszcze nie wiem czy będzie piernik czy nadziewane pierniczki i może pokuszę się na norymberskie http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-z-norymbergi. I tak najwięcej muszę zrobić babeczek z gwiazdką (z bakaliami i whisky), bo wszyscy się o nie dopominają
A tu mój mały świąteczny pomocnikJuż teraz czuję, ze idą święta!
Rubi, Emartea, kaczamila, Pocahontas, Justyska89, ines31, madziutek 23, Niunia86, Madzik82, loszcz, kasss, slodka100, SunSun, MisiaMonisia, Emca lubią tę wiadomość
-
Hemoroidów na szczęście nie mam, ale o żylakach trochę czytałam, pisałam Wam o moim żylaku (wrrr). Niestety nie mamy na nie wpływu, macica uciska i tyle. Ale cały czas, żyję nadzieją, którą dał mi internet, że po porodzie często znikają.
Za to z chodzeniem i siedzeniem u mnie coraz gorzej bo bardzo bolą mnie pachwiny i kości w kroczu (spojenie łonowe?). Co to jest za ból! A to jeszcze 2,5 mca... -
nick nieaktualny
-
MartaM wrote:Hemoroidów na szczęście nie mam, ale o żylakach trochę czytałam, pisałam Wam o moim żylaku (wrrr). Niestety nie mamy na nie wpływu, macica uciska i tyle. Ale cały czas, żyję nadzieją, którą dał mi internet, że po porodzie często znikają.
Za to z chodzeniem i siedzeniem u mnie coraz gorzej bo bardzo bolą mnie pachwiny i kości w kroczu (spojenie łonowe?). Co to jest za ból! A to jeszcze 2,5 mca...
ale kochana jeśli ten żylak jest "tam" to to nic innego jak hemoroidy właśnie...Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
kasss wrote:Hej mamuśki ja dziś wstalam lewa noga wiec ani sie nie udzielam ani nie oddzywam do nikogo juz mam dość tych hormonów tez czekam na pieniadze z zusu za zwolnienie wystawione 5 listopada mialam dzwonic ale wstrzymam sie do poniedzialku u mnie taki plus ze mam napisane za jaki okres pieniadze dostaje bo przynosi listonosz z potwierdzeniem miłego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:39
kasss lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:MartaM mnie też boli spojenie lonowe zaczęło od pon nie przyjemne uczucie czasem ciężko wstać. ale pocieszyla mnie tu gosiaczek chta ze będzie nam łatwiej urodzić także łącze się z tobą w bólu
Justyska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam do was prozbe trzymajcie za mnie kciuki jutro bo mam wizytę a mam jakieś dziwne przeczucie śni mi się po nocach ta skracająca sie szyjka. ze jeden wredny lekarz ze szpitala na mnie krzyczy ze moja wina ze skrucila mi się szyjka i ze wogóle wstawać nie mogę masakra mam jakieś zle przeczucie pierwszy raz tak się stresuje przed wizytą i jeszcze ten cukier będę pytala lekarza o to czy mogę powtórzyć krzywa cukrowa na nast wizyte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:46
-
nick nieaktualnyjustyska będe trzymać jutro kciuki za ciebie nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze a snem się nie przejmuj w ciązy śnią się takie niestworzone rzeczy
ines31 a może sprubuj herbaty z rumianku mi pomaga a z tabletek to nospe można wziąść na ból brzucha w ciażyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:55
ines31 lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:ale kochana jeśli ten żylak jest "tam" to to nic innego jak hemoroidy właśnie...
No własnie nie http://wylecz.to/pl/choroby/chirurgia/zylaki-warg-sromowych.html, nie mam ani problemu z hemoroidami, ani z żylakami na nogach. Na szczęście jest nieduży i nie dokucza. Mam nadzieję, że to się nie zmieni, a po porodzie szybciutko zniknie. Innej opcji nie dopuszczamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:56
-
MartaM wrote:No własnie nie http://wylecz.to/pl/choroby/chirurgia/zylaki-warg-sromowych.html, nie mam ani problemu z hemoroidami, ani z żylakami na nogach. Na szczęście jest nieduży i nie dokucza. Mam nadzieję, że to się nie zmieni, a po porodzie szybciutko zniknie. Innej opcji nie dopuszczam
a to ok myślałam, że masz je na odbycie (wybaczcie dosłowność)Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
justyska bedzie dobrze :* a kiedy wizyta rano czy wieczorem??
Marta super te pierniczki wygladaja ;* a piesek uroczy
ja wiem gdzie moj skarbus ma plecki , glowke nozki i stopki bo caly czas czuje go tak samo i juz od 24 tyg jest glowka w dol ;*
ale wczoraj to ryczalam jak bobr bo lezalam na boku i jedna reke mialam pod brzuchem a druga na brzuchu i dokladnie czulam jak odbija sie nozkami i czulam male piętki odbijajace sie od mojej reki... itak kilkanascie razy podskakiwal. przecudowne uczucie ;* :')
i czesto czuje jakby pocieral nóżką o nóżkę...Niunia86, loszcz, Emartea, SunSun, MamaAdasia, Emca, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny